Japanka nas dvoje zajedno kupamo i to ju sjednem na onu stolicicu sto se stavi u kadu. Na pocetku se bunila tj nije bas bila odusevljena a zadnjih evo 3-4 x se smije i pljeska nogama da sve posprica. Pjevamo joj pa se i ona uzivi. 😁 Drzim fige za nocas ne znam kaj nas ceka sa satom..bumo vidjeli. Mi se danas krstili, sve super proslo mala jako dobra bila skoro stalno spavala 😁
Evo i nas. Luka slavio ročkas (u igraonici) cijeli dan prošao u iščekivanju i odgovaranju na pitanje a koliko još..
Japanka ja sama kupam imam običnu kadicu koju malo napunim vodom. Ispod kadice stavim ručnik da je pod kutem kad ga stavim da mu je glavica van vode a ostatak malo u vodici. On se tako bučka jedno 5 min. Onda ga operem i izvadim. Uživa...
Ja standardno strgana i nespremna na pomicanje sata...
Maja super za krstitke.. neka je ona bila dobra 🎉🎉🎉🎉 i spavala 🎉🎉🎉🎉
Idem slagat planinu veša koju nisam kroz tjedan 😠 ako će mi Vido smido dozvoliti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mateya a podrigne nakon obroka?
Mozda puni zrakom. Pa probaj malo usred jela da podrigne i na kraju. Ili mozda espumisan?
Da podrigne ali se jako naguta zraka. Dajem joj i vetrovne kapljice. Uff krepana sam. Danas je cijeli dan cendrava. Kak god da ju nosis urla. Uzas. Prdi ko luda. Zasad spava. Strah me pomicanja sata ali se nadam da nam se ritam nece poremetiti.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Hej mame, barbara 😂😂 mali hahar 😀 slike su top 😉 mi pijemo oleovit kapi i nemamo nikakve nuspojave 😊 kasnili smo sat i pol s kupanjem jer se M nije dao uspavati, priprema se za pomicanje sata. Mene je naravno strah toga, jos idemo sutra na kirbaj, ako znate sta je to hahah nez kad bi onda trebali doći kuci gledajuci da prije toga moramo i ugrijati kucu za kupanje. Ugl ceka nas pakao 😂 sretno zene s pomicanjem sata 😘
04.07. Matija 💜
Di smo mamicee 😁 prerano još za kavicu? Ovaj moj mali se probudio valjda sat prebacit 😁 al mislim da će samo nastavit spavat nakon što pojede. Uspjeli smo u 22:30 zaspat.
Iiiii budna je..a već sam se poveselila kad je pocickala i zaspala..trajalo je 5 min 🙈
I mii. Wvi smo budni ne samo on 😂. Imali smo pokušaj budenja već u 4 ali sam ga uspavala (nekako)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji