I mi smo malo poranili, radi kakanja 😅 odma za dobro jutro puna pelena..
Slike su 🔝
Šta se tiče kose, ja imam kosu do guzice koji nikad ne ispada a sad.. doslovno je svugdje nalazim, najčešće na F-u
Iš,iš viroze!
Navodno se sve te kapi daju ujutro da nebi bebe po noći osjećale nuspojave ako ih ima.
U nas jugo, nema šetnjica danas 😢😢
Najgore je što mu i dajem Biogaiu s njima. Kad smo bili na K1D3 je Biogaia pomogla, sad ne. I davala sam i ujutro. Ništa, probat ću par dana bez, a onda samo, ujutro, kad već ne smije bit bez toga. Tako mi ga je žao gledat kako se muči po noći.
Jutro! Jutro jutro jutro od mene i senzora 😬 zene,/svaka cast za kilice, meni ostalo bolje da ne pricam 5-6🙈🙉🙊
Mommy of 👦
Sta se tice tih vitamina, isto mi se malo savija, ali cula sam da je plivit i gori, ali sto cu. Davat cu mu ,moram.
Mommy of 👦
Jutro žene i djeco!
Ja svojok dajem oleovit i ne vidim neke probleme. Moja ionako stalno prdi pa ne mogu to povezati s ničim. I to se čuje kao da odrasla osoba prdi!!
Ima li koja problema s kupanjem bebe? Moja svaki put urla i stvarno ne znam u čemu je problem. Je li same kupate klince? Kako to izvedete? Je li bebu onda guzom 'leži' na dnu kadice ili kako? Do sad sam uvijek s mužem kupala bebu, ali kako ona vrišti onda nas dvoje unervozi pa se raspravljamo pa si mislim najradije bi to sama da mogu izvesti ikako
Ugodan dan svima!
Dan cure
Vidim bebice aktivne od ranih jutarnjih sati,ja opet isla leci jako kasno ali ok malac se samo budio za sisanje i corio do 9🙂 sinoc se kupali tek oko 22 pomjeram mu zbog sata🙂 vani je bas toplo pa sjedim i pijem kavu dok on spava u kolicima,samo vjetar zeza...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan svima. Mi jucer bili na uzv kukova i sve je dobro. Beba mi je ovih dana jako razdrazljiva,neznam dali je skok ili je to zbog grceva. Takoder joj dajem Biogaiu i oleovit kapi. Beba mi ima jucer i danas stolicu koja je smeđa i skroz vodenasta. Ima stolicu jednom do dva puta dnevno. Jel se moram brinuti?? Beba je samo dojdena. Kroz dan mi se jako frce i grci.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya a podrigne nakon obroka?
Mozda puni zrakom. Pa probaj malo usred jela da podrigne i na kraju. Ili mozda espumisan?
Mommy of 👦
Japanka, do sada smo dvoje. Jedan bi je drzao drugi kupa. Isto ovih dana razmisljam kako bi to sama jer mi se ne da koji put cekat muza.
Mommy of 👦
Japanka ja sam sama pa i sama kupam od pocetka ali imam anatomsku kadicu pa fino on sam lezi u njoj a ja ga kupam 😉
Mateya BioGaia ti nisu kapi protiv grceva to je probiotik i pomaze kod brzeg sazrijevanja crijeva...ako se ponavlja u isto vrijeme biti Ce da su grcevi,mi smo uzimali espumisan
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji