Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hope123
    28. Listopad 2018. 12:31

Dan mame...svi danas ranoranioci :D mi smo svaka 2 sata cicali a ja odmorna kao da sam noc prespavala :D
    Mala standard spavala do pol 10 po starom..
    Ivy jel ti Vid cijelu noc odspava na trbuhu? Stavim je svako jutro na trbuh i 3 sata odvali ali se bojim kroz noc :/
    Lucy malac je presladak :)
    6xmama svaka cast!!
    Ami misl da ce se svima to desiti tak da ne brini...
    Netko je pitao za trcanje...mislim da ne smeta kod laktacije vec bi samo trebalo pripazit da se ne doji odmah nakon zbog mlijecne kiseline. Tak su meni rekli za vjezbanje. Vjezbam kad stignem, ali se nadam da cu uskoro redovito moci.
    Sretna 4 mjeseca :)

lucy233
    28. Listopad 2018. 12:34

ivymicek

lucy233

Meni su objasnili da autosjedalice ne smiju biti ravne nego ovako kao jaje jer je to najsigurnije u slučaju sudara. Mi imamo britax romer 0-18 isto s umetkom ali nemam pojma kad bi ga trebala vadit..
    6xmama svaka čast na volji i organizaciji.
    Mandarina moj je s točno tri mjeseca imao malo preko 7,5 kg, rođen je s 3,570. 🐖
    Ima li ijedna majka koja doji i trči? Ja bi tako zeljela a opet kažu da nije dobro za mlijeko, tko bi znao…
    Ami, meni je F pao s kauča kad je imao dva i po mjeseca…svima se dogodi nešto tako prije ili poslije.

Netko me pitao dal su se svi probudili rano. Da, da moji ranoranioci 😂 (na ćaću ne na mene).
    Nas dva super za krštenje i to ste izdržali, što si na kraju obukla? I moj je oko 4 počeo pričati ali sam ga stisnula uz sebe i dragala pa je zaspao.
    Lucy ja sam ti uredno (s prvo dvoje) trčala i dojila i nissm primjetila da im nešto smeta. Doduše, krenula sam negdje s njihovih 6 mj jer jebila zima.
    Franova i Lucy čestitke na 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉.
    Netko je pitao za kile.. moj je imao cca 6 kg… Ni sad nema puno više..
    Lucyyyy što sam slatki i bucacsti ❤️❤️❤️❤️. Pravi frajer!
    Ami ja svog non stop lupim u glavicu… Klatari se ja me me uspm na vrijem primit i bum 🎉🎉. Svima se dogodi 🙈

Jel bi trcala neposredno nakon podoja? Tako sam negdje vidila da kazu.. 

mandarina
    28. Listopad 2018. 13:06

Jel se vaše bebe ne vole oblačit / presvlačit ? Moja to jako ne voli, kupa se i sve super a kad se treba obuči plač 

pharmamma
    28. Listopad 2018. 14:39

Da vidimo koliko sam popamtila 😁
    Super za krštenja, a 6xmama svaka čast na volji i organizaciji
    Za as,mislim da ova nania nikako ne može biti za tako malo bebu,pogotovo jer mi se čini da ona ide u smjeru voznje..mi imamo cybex aton m,isto ima umetak za novorođenče i piše da se može maknuti otprilike nakon trećeg mjeseca
    Za oblačenje,mojoj tokom dana ne smeta,čak se i smije navlačenju preko glave 😂 ali nakon kupanja skoro obavezno bude plač..
    Mi došli s ručka,ona je odmah pocickala i zaspala jer je tamo bila prevelik buka da zaspi..ja jučer popeglala hrpu vesa i danass je već nova hrpa suha 😭😭😭  ima dobrovoljaca da uskoče? 🙈

Frajla
    28. Listopad 2018. 16:00

japanka

Jutro žene i djeco!
    Ja svojok dajem oleovit i ne vidim neke probleme. Moja ionako stalno prdipa ne mogu to povezati s ničim. I to se čuje kao da odrasla osoba prdi!!
    Ima li koja problema s kupanjem bebe? Moja svaki put urla i stvarno ne znam u čemu je problem. Je li same kupate klince? Kako to izvedete? Je li bebu onda guzom 'leži' na dnu kadice ili kako? Do sad sam uvijek s mužem kupala bebu, ali kako ona vrišti onda nas dvoje unervozi pa se raspravljamo pa si mislim najradije bi to sama da mogu izvesti ikako
    Ugodan dan svima!

Malo upadam s proljetnica, bebi spava na meni (u krevetu nije fora 😏) vec 3 sata 🤔, pa bacila malo oko i ovdje
    Mi jos uvjek kupamo kako nam je patronazna pokazala na pocetku - napunim kadicu, na prematalici (i jednokratnoj podlozi) ga skinem, pomocim krpicu (spuzvicu, trljacicu ili sto vec zelis), stavim malo sapuna i na podlozi ga operem. Onda ga stavim u kadicu, jednom rukom drzim glavicu, a drugom isperem kosicu, prodem jos malo po pregibima i prevucem pisu. Onda ga izvadim na rucnik i brisem. Jedino mi je pisonjicu malo teze jednom rukom, ali snadem se. Doma stavim prematalicu na perilicu rublja, a kod mojih recimo stavim kadicu na blagovaonski stol, a pored veliku deku slozenu na 4, pa nepropusnu podlogu
    Patronazna nam je isto rekla da nikad ne treba kupati gladnu bebu jer onda oni to povezu s gladi, tj necim negativnim. Moj nije bio sklon bljuckanju, kad je bio mala kiflica ja bi mu dala sisati i prije i poslje kupanja. I obrati paznju na temp vode, ako ti ili muz volite izrazito toplu/hladnu vodu probaj i bebici staviti vodu za stupanj, dva topliju/hladniju, mozda je nasljedila taj gen 😉
    Sretno 

ivymicek
    28. Listopad 2018. 16:06

lucy233

ivymicek

lucy233

Meni su objasnili da autosjedalice ne smiju biti ravne nego ovako kao jaje jer je to najsigurnije u slučaju sudara. Mi imamo britax romer 0-18 isto s umetkom ali nemam pojma kad bi ga trebala vadit..
    6xmama svaka čast na volji i organizaciji.
    Mandarina moj je s točno tri mjeseca imao malo preko 7,5 kg, rođen je s 3,570. 🐖
    Ima li ijedna majka koja doji i trči? Ja bi tako zeljela a opet kažu da nije dobro za mlijeko, tko bi znao…
    Ami, meni je F pao s kauča kad je imao dva i po mjeseca…svima se dogodi nešto tako prije ili poslije.

Netko me pitao dal su se svi probudili rano. Da, da moji ranoranioci 😂 (na ćaću ne na mene).
    Nas dva super za krštenje i to ste izdržali, što si na kraju obukla? I moj je oko 4 počeo pričati ali sam ga stisnula uz sebe i dragala pa je zaspao.
    Lucy ja sam ti uredno (s prvo dvoje) trčala i dojila i nissm primjetila da im nešto smeta. Doduše, krenula sam negdje s njihovih 6 mj jer jebila zima.
    Franova i Lucy čestitke na 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉.
    Netko je pitao za kile.. moj je imao cca 6 kg… Ni sad nema puno više..
    Lucyyyy što sam slatki i bucacsti ❤️❤️❤️❤️. Pravi frajer!
    Ami ja svog non stop lupim u glavicu… Klatari se ja me me uspm na vrijem primit i bum 🎉🎉. Svima se dogodi 🙈

Jel bi trcala neposredno nakon podoja? Tako sam negdje vidila da kazu..

Da ja sam podojila (drugačije nisam smjela otić) i onda odtrčala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Listopad 2018. 16:11

hope123

Dan mame…svi danas ranoranioci :D mi smo svaka 2 sata cicali a ja odmorna kao da sam noc prespavala :D
    Mala standard spavala do pol 10 po starom..
    Ivy jel ti Vid cijelu noc odspava na trbuhu? Stavim je svako jutro na trbuh i 3 sata odvali ali se bojim kroz noc :/
    Lucy malac je presladak :)
    6xmama svaka cast!!
    Ami misl da ce se svima to desiti tak da ne brini…
    Netko je pitao za trcanje…mislim da ne smeta kod laktacije vec bi samo trebalo pripazit da se ne doji odmah nakon zbog mlijecne kiseline. Tak su meni rekli za vjezbanje. Vjezbam kad stignem, ali se nadam da cu uskoro redovito moci.
    Sretna 4 mjeseca :)

Ne ne cijelu noć. Od cca 8-11. Onda je cickanje pa ostanr na boku ali ako se frče po noći stavim ga na trbuh do slj cickanja

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    28. Listopad 2018. 22:21

Vecer cure
    Bome vrijeme nekako leti ovih 4mj mi je bas brzo proslo...ni ne trepnes a vise nece biti tako maleni 🤗
    Cestitke na krstenju 😘
    mandarina joooj moj ne voli oblacenje jer obozava biti gol 😁
    O boze nisam ostalo popamtila mozak mi bas ne radi vise na off je😋
    Svima zelim ugodnu i mirnu noc 😘😘
    E da Ena tebe sam htjela pitati kako Miha prihvaća nove okuse ? 🙂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ami25
    29. Listopad 2018. 06:40

Jutrek zene sve se bojim da cemo se počet budit 6 evo cicao i oči ko sova, ne zeli vise a meni se bas jos malo pajkii
    Lucy super kjut malac 😍😍😍 vidi te obrascice, i njemu i F sretnih 4 mjeseca!!!! Vec 4 😎
    6xmama bravo za radove i to se slazem sto je vise posla i djece bolja organizacija!!! Joj vidim komentirate sjedalice, mi imamo maxi cosi pebble i isto mi je koma polozaj, sad vec puno bolje nego kad se tek rodio jer mu stavin i jaknu pa ga to sve malo zastiti i zbuca

💙Bartol💙

baarbaraa29
    29. Listopad 2018. 06:58

nadam se da je onaj ko je izmislio pomicanje sata sljedece godine dobio prvo dijete, a u iducih 11 ostalih desetoro!!
    lego po novom, probudio po starom sto bi znacilo prije 5! nakon sto sam 45 min.sjedila pored kinderbeta da zaspe, i ispijem, baba gazdarica u dvoristu nase zgrade upali njihovo vanjsko svijetlo od oko 800W, valjda da cuko vidi kenjat vani, i ovaj moj 👀!  🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Lucy malac presladak😊😚
    Sretni puni mjesecici! 4🌙
    Mi isto imamo Peg Perego, Cokice jel to i vasa (?) i koma je! Sad ju tek nedavno poceli koristiti!
    ami25 a ja bas mislila da je maxi c.super za bas male bebe!?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.