Eo! Sta sam rekla! 😁
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=267928357195252&id=675881462529347
Hjooj mom luki najdraža igračka bočica jane sa malo vode i šarenim Kamenčićima .za ninu sam kupila zamjenski daljinski i zaštitila ga da ga može grickati 😂. Baš me zanima što će Vidu biti fora 🤔.
Evo ja uspavala svo troje sama jer je muž na večeri i ne stigne doma na vrijeme. Al me nazove kad Vid urla i on bi se samnom razgovarao.
Idem probati spustiti vrištavca pa pod tuš i onda život na vagi i onesvijestiti se u krevet. Od nosanja prijavljujem upalu mišića u guzici i bedrima. Sva sreća na pilates lopti… Danas je malo dudao mam mam dudivu pa se nadam da će ipak prihvatiti, barem za trenutke kada mu je jako teško.
Noćica 😴
Ma nećemo ostati ćelave opada kosa koja nije padala 9 mj, tak i onak bi opala. 😘😘. Ak Ak i postanemo čelave osnovat ćemo klub čelavih klokanica (nadam se da nisam jedina s klempavim uhima)
6cmama gdje nam je ili sam propustila post?
Evo me,Ivy i sram me bilo-sve sam danas pročitala al jednostavno nisam stigla niš napisat ...ujutro isla kuhat strukle za rucak,pa se to oduzi,pa ajd s njima u šetnju i na igraliste,popodne me ubila ova mala,otpade mi ruka,rame i pol leđa od nosanja.Junior krenuo sa nekim ispadima,valjda je ljubomoran,pa sve oko njega moram ja-sad se ne da tati ni stavit spat ni svuć ni obuć ni kupat...i tak,ne stignem ni pojest i popit vode
Vidim kod vas svih vise-manje standard...kaj se tice kose,nemam pojma,kratka je pa i ne zagledavam kolko je padne u kadu dok perem.
Barbara,vidim Sebac postao neki hahar ,razjebo imanje-hahahahaha-kakav je to slavonac
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Morgen 😂😂😂😂😂😂
Cokica 😂😂😂😂😂😂😂
Mi isto rano budni samo ne dodemo prije da vas ne probudimo!!!
Kavu pijem ja muž nosa..
Idem dok ne podivlja
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ima nas bome još 😂😂 Jutro!
Imam opet pitanje! Mi smo prošlu nedjelju uveli Oleovit D3 i sad tek povezujem da mi je puno nemirniji i po danu i po noći, više se budi, grči. Više ga muči i probava. Ima li itko sličnog iskustva? Što mislite o tome da probam izbacit kapi na par dana, jel bi to bilo jako štetno?
Ima nas bome još 😂😂 Jutro!
Imam opet pitanje! Mi smo prošlu nedjelju uveli Oleovit D3 i sad tek povezujem da mi je puno nemirniji i po danu i po noći, više se budi, grči. Više ga muči i probava. Ima li itko sličnog iskustva? Što mislite o tome da probam izbacit kapi na par dana, jel bi to bilo jako štetno?
Ja osobno ne dajem D3 kapi baš zbog toga. Moji nisu to mogli probaviti pa tako ni Vid .za sada ne vidim neke nedostatke zbog toga na njima.
Ovako im je bilo teško a sa D3 nismo imali mora s probavom . Grčenje, plakanje, savijanje izvijanje. Mislim da ništa neće biti ako probaš par dana bez ili da probaš biogaju sa D vitaminom možda mu to bude bolje a postoji i D vitamin proizvođaća Childs life koji je navodno lakši (kao što vidiš sve smo probali).
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I mi budne već sat vremena 😂
Barbara i cokica 😂😂😂 sutra se kava pije 4-5 očito 🙈😩
Jutro, i mi poranili, ne znam kako da objasnim djeci da se vikendom moze duze spavati 😂 mene jos neka viroza copila, sva sam nikakva, a solo danas s njima 😣
a jesmo sve vridne, poranile. uzorne zene!! 😁
a i sve rodile tu neku naprednu djecu sa senzorima. moj ima i neki da kad se nocu sva iskeljita na jednoj ruci pokocim okenuta prema njemu u kiderbetu, drzec ga za ruku i on se napokon smiri i prestane mlatit ja okrenem, naredim, ususkam, otkocim..on se aktivira i opet pocne glumit helikopter 🙄🙈😄
iako jos smo se u 5 poslje sisanja naspaaaaavali! do 6.15 cak!
pharmamma jooj da, ujutro cemo vec u 5 bit "odmorni"!😂
6xmama junior izgleda na sce nacine trazi maminu pozornost!
mamica1985 kud sad jos i viroza! iiiiiiš!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro svima!
slicice su 🤣🤣🤣
Anchyca moze bit od vit D , nece bit nis sad par dana al svakako moras neki davat pogotovo zimi. Probaj mozda biogaju s D ako skuzis da je od toga. Ne znan ima li veze kada se daje ja dam ujutro odmah.
Kakvo je ovo vrijeme? 🤔
Puse svima
Sortiraj odgovore
Najstariji