Jutro! Moje cure zaspale sinoc u 19h i jutros u 5:30 budjenje- ostale na starom vremenu. Starija otisla u vrtic, mladja zaspala maloprije na meni, a ja kava i kao sova 😣
Barbara - ti si puna humora, komotno bi mogla neki stand up organizirati 😂😂😂😂
Barbara susjeda ce fasovat 😂😂😂mi nemamo cuku koji kenja vec ludog automehaničara koji valjda ima masuuu posla pa u 2 3 ujutro brusi turira i svasta nesto!!! Majkemi dođe da zovem policiju
Ma ok je sjedalica sad, ali ima jedan krug kamo se stavi bebina glavica a tijelo je lezeci full i onda izgleda da tijelo lezi a glavica je gore pa kao da ce se slomit svaki cas. I kad je bio onako mali po ljeti toplo jedan body bas mi je bilo uzas sad je vec lakse jer je veci obucem ga i nekako ga i ta robica zastiti i iz dana u dan kako raste i lagano ce moc se posjest
💙Bartol💙
nadam se da je onaj ko je izmislio pomicanje sata sljedece godine dobio prvo dijete, a u iducih 11 ostalih desetoro!!
lego po novom, probudio po starom sto bi znacilo prije 5! nakon sto sam 45 min.sjedila pored kinderbeta da zaspe, i ispijem, baba gazdarica u dvoristu nase zgrade upali njihovo vanjsko svijetlo od oko 800W, valjda da cuko vidi kenjat vani, i ovaj moj 👀! 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lucy malac presladak😊😚
Sretni puni mjesecici! 4🌙
Mi isto imamo Peg Perego, Cokice jel to i vasa (?) i koma je! Sad ju tek nedavno poceli koristiti!
ami25 a ja bas mislila da je maxi c.super za bas male bebe!?
Heeeh barbara i ja sam ga noćas proklinjala.. puno sam ružnih riječi izgovorila u svojoj glavi.. moj se zbudio u 4... Cickio, nunala i u jednom trenu sam se pitala zašto ne mogu imati bebu koja spava i ima normalna crijeva i milijun pitanja zašto. Onda, valjda jer sam izbacila neg. Energiju iz sebe, je zaspao oko 5. Oko 6 su me krenuli buditi klinci koje sam ignorirala do 7.
Sad pijem kavu i raspravljam sa najstarijim dal ide ili ne u Vrtić jer seka kašlje pa je ne šaljem.
Ugl biti će ovo dobar dan jer jednostavno mora.. videk je jučer po danu napokon nešto i spavao pa se nadam da će tako i danas. A i imam nalet energije jer sam jučer uspjela složiti veš iz škafova u ormare. #malepobjede.
Kaj se tiče as. Ja sam i luki i nini stavljala dekicu ispod guze u tom as da bude ravnije ali samo za kolica za vožnju autom to mora biti tak...
Pijem kavu dok veliki zabavljaju videka koji se naspavao 😂.
Kissam i tipkam ako stignem.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice. Samo da vas pozdravim,čitam vas i tu sam al neda Mihael baš puno vremena za pisanje 😂.,prek dana spava po 15-20min,ostalo je cendranja, pogotovo ag ga ne nosim ili ne zabavljam. I nama treba nova as jer je ova do 10 kg nosivosti a on je već na9.5..Franovamamita malenimaleni prihvaća nove okuse,probali mrkvu,krumpir,brokulica,karfiol,grašak,tikvice što doma smiksano što u kašici kupovnoj,jedino brokula mu nije bila baš nešto al ipak je malo popapal. Danas bumo probali batat..pusa svim mamicama i bebicama😘
Jutro mamice! Svi proklinjemo pomicanje sata vidim.. moja se zbudila kakala papala i ni cut zaspat jos u krevetu a sad na kaucu cendranje i jos hoce papat i njonjat.. a ja u najneudobnijem polozaju ikad 😭
Ne voli se oblacit nikako! Hlacr i carape ajd al bodi il majice i jakne uzas..ruke stisne il uhvati tkaninu i deranje
Jutro :)
Mi smo uspili pobjediti pomicanje sata, zaspali u 9 i po do 7 i po, sve ko inače. Ali sam se namučila da ga dva dana ostavim budna malo duže da uspijemo.
Vrijeme je u nas i dalje užasno tako da nismo šetali par dana 😢
Šta se oblačenja tiče, ne voli ni F. Ali zato kad je gol, sve zaboravi nekad čak i glad. To su valjda te ljetne bebice nisu navikle na puno robice 😊
Dobro jutro u od nas satovima pobrkanim.
Barbara 😂😂😂😂 taj koji je osmislio vjerovatnoce dobit dijete iduce godine jer od tada nece vise bit prebacivanja ps mtr.😬
Ena i ja jedva cekam kasice!
Ovsj mali moj se tako savija nesto ga smeta onako u polusnu jos.
Mame kako stojite s onim dosadnim mamama koje usporedjuju djecu? Uzasne su i ne kuzim kako nekima nije jasno da je svako dijete za sebe prica.
Mommy of 👦
Dobro jutro u od nas satovima pobrkanim.
Barbara 😂😂😂😂 taj koji je osmislio vjerovatnoce dobit dijete iduce godine jer od tada nece vise bit prebacivanja ps mtr.😬
Ena i ja jedva cekam kasice!
Ovsj mali moj se tako savija nesto ga smeta onako u polusnu jos.
Mame kako stojite s onim dosadnim mamama koje usporedjuju djecu? Uzasne su i ne kuzim kako nekima nije jasno da je svako dijete za sebe prica.
Nikako, nikako... Obožavam savršene mame i savršenu djecu. Imam jednu kojoj je dijete toliko inteligentno da joj svi čim je vide kažu kak je inteligentno .tete u dućanu i na plaži. Moj ovo moj ono.
Pogodi me napolitanka 😂
Ajme ena pa on je već pravi dečko. Pa kako ga nosip? Meni je moj pretežak sa 6 i pol. Sve me boli.
Ja ne znam što je to ali i moj ugl se nosi. Još jedna stvar koja mi ide na živce je da mi svi govore tak si ga nAučila... 😠.
Kod nas je sunčano pa ćemo u šetnju, naravno u klokanici 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘 kod nas pomicanje sata nije napravilo problem jer je jučer prekasno popodne zaspala na skoro 3 sata pa je navecer spavanje bilo normalno po novom vremenu,ujutro se počela meskoljiti u 5.40,skroz budna u 6.20..al je zato bila budna od pol 12 do pol 2 😩 ja ju spustim,zbudi se,ja ju spustim,ona se vrpolji i za par min je poprecki u krevetu s nogama van krevetica..ja ju vratim,budna je..onda je još zaključila da je noć idealno vrijeme za vježbanje izgovaranja samoglasnika 😂😂😂 i tako ukrug dva sata 🙉 meškoljila se i ostatak noći,dodajte tome komarca koji nas je zaje* i sve vam je jasno hahaha tako da suosjećam sa svima kojima treba puuuno kave
Ena bravo za kasice😁😁
I dalje se ne sjećam kaj sam pročitala,mozak ne surađuje 😕
Pharmama medena je princeza 😍😘🤗. Ivy eto borim se nekako,navikla sam već da je težak pa mi je ok 😂😂..da stvar bude bolja sad neće drugačije zaspati preko dana nego kad ga nosim,i to ne m nego samo kod mene zaspi. A ko nam kriv kad smo ih naučile tak😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji