I mi smo budni. Možda bi i uspjeli pocicat i zaspat natrag, al ja gospodin bio mokar na boku i morali smo se cijeli presvuć. Al ne bi rekla da se popišao,tetra i čiripa su suhe bile. Al eto, razbudili smo se.
Ivy, svii ste budni? I stariji? A joj
Jutro
Oho ima ranilica 😁
Ja sam budna od 5 ali zato sto se dopisujem s dragim😋
Mali sisao oko 3 pa 5 i evo ga jos pajki...i stariji se utrpao u krevet jos oko 2 jer je ruzno sanjao...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutrooo :)
Mi smo uspili izdržati do 7, pa sam skroz zadovoljna.
Danas su nam 4 mjeseca 😊😊
Franova sretna i Filipu 4 mjeseca!
Jutro cure!
Jeste preživjele pomicanje sata ?Moja se zbudila ko i inače kaj se budi,u pol 7 i to po novom vremenu,tak da se ne bu niš promijenilo u biti.Zaspala u pol 12...ne mogu i ne smijem se žalit,kad vidim kolko puta vi sve ustajete noću.
Vidim pričalo se o D3 kapima.Moram priznat da su moji svih petero starijih pili Plivin D3,šefica sad Oleovit i ja nisam nikad primjetila niš kod njih,nikakve reakcije na to.
Sutra krećemsa pripremama za krstitke,zovem restač,dogovaram sve,radit ću zahvalnice ručno(to ću morat po noći jer prek dana nemam mira),moramo smislit neki poklon za biskupa(reko nam je župnik da je običaj da se biskupu nekaj pokloni-tipa ručni rad ili tak nekaj).Još i 25.11. imamo roćkas-najstariji sinko ima 16 godina,pa me i to čeka.Opet će mi proletit dani da se neću ni okrenut
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Čestitke svima na punim mjesecima
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro,
Čestitke na punim mjesecima.
Mi odradili krštenje, u crkvi je malo plakala jer koj se spavalo. U restoranu je jela i spavala po pola sata. Jučer nam dan bio bez reda i rasporeda.
Jutros budni od 6:30 po starom, s tim da je odlučila prepričat što joj se jučer dogodilo od 4-5:30.
Danas se najavili gosti...
Čestitke na punim mjesecima 🎉🎉
6xmama svaka čast, još imaš volje i nađeš vremena za handmade zahvalnice. Ja imam jednog pa se ne stignem organizirati.
Danas mi je bio budan od 5:30 do 7, odspavao do 8 i evo sad se muž bavi s njim dok pojedem i popijem kavu. A koma sam, koma, ni ovo odvratno vrijeme ne pomaže
Ugodan vam dan mamasite
Dobro jutro mamice.. nama noć prošla ok..al je već u 7 počeo zajebavati 😂😂
Ne znam da li ste vidjele ovaj članak.. Samo ću reći true story 😂😂😂 https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2035368
Jutro! Starija se ustala u 7h, mladja u 8h po starom vremenu. Mene viroza i dalje muci, jedva se drzim, najradije bih se zavukla u krevet, ali to je nemoguca misija. :(
Lijepi dan svima zelim!
Pozdrav mame!
Ne stignem pisati bas, al citam vas uvijek. :)
Zanima me da li koja ima Nania Cosmo sjedalicu, pise da je od 0-18kg... al nekako kad ju stavim u najnizi polozaj jos mi uvijek kao da sjedi :/
Da li ste makivali ovaj umetak za novorodence?
Moj ima 4 mjeseca i 8 kg...
Sortiraj odgovore
Najstariji