Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    26. Listopad 2018. 14:06

Meni ostala još kila do stare težine,al se po cm zapravo sve vratilo,tj.i manje je osim trbuha 😞 al nikako da krenem vježbat 

• Maja82
    26. Listopad 2018. 14:07

Jutroooo
    Svi sline i pusu balone znaci 😂 Meni se cini bas nekak zadnja 2tj da je jako pocela sliniti i vise gura ruku u usta. Al moja hoce i dudu. I dudu i ruku istovremeno a nadje se mjesta i za slincek 😂
    Evo malo sunca se probija..brzo setnja
    Puse

baarbaraa29
    26. Listopad 2018. 17:44

Cokice super za kilice i cm! 🤗 Cestitke na 2 velika mjeseca!!
    Joj kosurda! Ja mislila eto obislo me. Da hoce ispadat vec bi pocela. Tako sam mislila, kad ono...dlaka za donaciju!
    Ja sam nekad prije koristila Fitoval sampon i bio mi je dobar iako nekako sumnjam da ovi nasi hormonski razlozi imaju rjesenje. Kontam ispadat ce dok joj se ispada sta god koristile, a kad joj dosadi postajemo opet zlatokose, smedjokose i ostale kose ☺

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

26. Listopad 2018. 18:52

Kosa😭😭,Bože me sačuvaj,pada mi ko luda,ima je po svuda 😲😭,kad se češljam puna četka bude a ionako mi je tanka i slaba😭,brijem da bum ubrzo ćelavac ak ovak nastavi...

baarbaraa29
    26. Listopad 2018. 19:08

Eo! Sta sam rekla! 😁
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=267928357195252&id=675881462529347

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

26. Listopad 2018. 20:11

baarbaraa29

Eo! Sta sam rekla! 😁

😂😂😂😂
    Uvijek je zabavnije ono zabranjeno 

ivymicek
    26. Listopad 2018. 20:27

baarbaraa29

Eo! Sta sam rekla! 😁

Hjooj mom luki najdraža igračka bočica jane sa malo vode i šarenim Kamenčićima .za ninu sam kupila zamjenski daljinski i zaštitila ga da ga može grickati 😂. Baš me zanima što će Vidu biti fora 🤔.
    Evo ja uspavala svo troje sama jer je muž na večeri i ne stigne doma na vrijeme. Al me nazove kad Vid urla i on bi se samnom razgovarao. 
    Idem probati spustiti vrištavca pa pod tuš i onda život na vagi i onesvijestiti se u krevet. Od nosanja prijavljujem upalu mišića u guzici i bedrima. Sva sreća na pilates lopti... Danas je malo dudao mam mam dudivu pa se nadam da će ipak prihvatiti, barem za trenutke kada mu je jako teško.
    Noćica 😴
    Ma nećemo ostati ćelave opada kosa koja nije padala 9 mj, tak i onak bi opala. 😘😘. Ak Ak i postanemo čelave osnovat ćemo klub čelavih klokanica (nadam se da nisam jedina s klempavim uhima)
    6cmama gdje nam je ili sam propustila post?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    26. Listopad 2018. 21:37

Mamin plan za petak navečer: nahraniti i uspavati bebu,natočiti si času radlera,zavaliti se na kauč pred TV i usput ignorirati hrpu veša za peglanje
    Anastazijin plan za petak navečer: odbijati zaspati bar 2 sata dok se mama toliko ne izmori da odluci ici direkt u krevet
    Imate pravo jednom pogađati čiji plan pobjeđuje 😂😂😴😴
    Laku noć svima,želim vam da se sto bolje odmorite 😘

26. Listopad 2018. 21:46

Baš mi je žao Pharmama da ti je prošao super plan za večer. I ja imala nešto slično u planu ali je Mihael odlučio da mu se spava i smeta mu svjetlo od Tv ili bilo koje drugo da bi zaspao pa je pocicao i spava a ja tipkam u mraku dok muž u drugoj sobi gleda Tv😂..kad čvrsto zaspi otići ću zapaliti jednu i možda popiti čašu pivice s mužićem a i fali mi nešto slatko 😂😂. Mirnu,laku i ugodnu noć vam želim svima 😘

ivymicek
    26. Listopad 2018. 22:53

pharmamma

Mamin plan za petak navečer: nahraniti i uspavati bebu,natočiti si času radlera,zavaliti se na kauč pred TV i usput ignorirati hrpu veša za peglanje
    Anastazijin plan za petak navečer: odbijati zaspati bar 2 sata dok se mama toliko ne izmori da odluci ici direkt u krevet
    Imate pravo jednom pogađati čiji plan pobjeđuje 😂😂😴😴
    Laku noć svima,želim vam da se sto bolje odmorite 😘

Heh da kao da osjete što smo planirali pa kontra 😂. Neka neka bit će vremena za "osvetu" 😂.
    Želim vam barem mirnu noć .. moj prducka nešto nadam se da to nije neka naznaka loše noćice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.