Evo nas s pregleda 6100 i 62.5 cm. 870 g u 45 dana. Dokica zadovoljna. Kaže mi da se sad s dohranom kreće s 4 mj. Meni to malo prerano pa ću pričekat. Tak sam joj i rekla. Barem do 5 mjeaeci.
Preživjeli pikicu uz suze
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zdravo mamice 😊
Bravo za kilice i centimetra, mislim da dok god je beba sretna i doktorica kaze da je ok da nema razloga za brigu.
Mene su maloprije ukočila leđa kad sam išla dignut malog, sad ležim i ne mogu se maknut..i inače imam problema s leđima ali dosad nisam imala bebu za koju se moram brinut i bas sam sad zabrinuta kako cukad se nemogu ustat
Ajme draga ,baš mi je žao,držim fige da čim prije prođe🤞
Evo nas s pregleda 6100 i 62.5 cm. 870 g u 45 dana. Dokica zadovoljna. Kaže mi da se sad s dohranom kreće s 4 mj. Meni to malo prerano pa ću pričekat. Tak sam joj i rekla. Barem do 5 mjeaeci.
Preživjeli pikicu uz suze
Bravo za kilice i cm😘,a kaj se dohrane tiče svaki pedijatar veli drugačije 😂,meni moja rekla nek mu ne dajem rižu,krumpir,gris i takve stvari jer se netreba udebljati 😂
Bravo za kilice i cm! Glavno da bebe rastu al nismo svi isti i normalno da ima neki raspon.. ne treba se oko tog jako brinut vec gledat da beba prati svoju krivulju rasta.
Lucy jako mi je zao! Brufen 600 i normabel obavezno.. nema bez toga. Lezi i nek ti donesu bebu bemoj dizat bar danas
Hjooj luc baš čitam.. žao mi je i nadam se da će brzo proć... Drž se!!!
Maja baš to bitno da prate krivulju rasta.
Ajme Ena moj je tako jučer bio a danas već malo bolje. Tako da držim fige da će bar bolje spavati.
Želim vam dobru noćicu svima
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Booook cureeee ...nikako nac vremena ovdje pisat više sam na fejsuu...kako ste mii?
Ena di si mi ti? 😊😊😊
Jutro
Noc koma 😴 budio se u 12,u 3:30,5:00,6:30 i sad zaspao a ja morala ustati dosao nam majstor...tako sam premorena...gdje je nestalo moje dijete koje spava cijelu noc...🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro,cure!
Lucy,žao mi je radi leđa,znam kak ti j...mene svako tolko čopi išijas da ne mogu opće na nogu stat.Možda da odeš i na par injekcija kod doktora??
Ivy,ma pravi je Vid dečko,taman!Bravo za pikicu
Franova,žao mi je radi loše noći,možda bolje po danu odspava danas...
Mladamamica,pa kaj si živa??Kak je malac?
Ja srknem svoju kavu i odo u Muller,po mlijeko za šeficu i kaj mi još zapne za oko ...vesele me dani kad dobijem pare pa idem u dućane
...odma se osjećam bolje,civilizirano
,čim vidim nekog drugog osim svojih doma
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curkice 😘. Da se niz ne prekine,opet koma noć,stalno se budio i traži cicu,probala sam ga uspavati natrag bez cice pa ne bio plač..nadam se da su vaše noći bile bolje..Franovamamita suosjećam s tobom.
Mladamamica lijepo da si nam se javila malo. Kako si ti? Kako tvoj maleni frajer? 🤗😍😘
Cure, jel vama sjeo porodiljni? Jer meni nije a pise da je jucer isplacen.
I da, kak oni to računaju? Dosad sam dobivala dobre iznose al ovaj mjesec manje, ne shvaćam zašto.
Sortiraj odgovore
Najstariji