A gle mene..ni dobro jutro nisam rekla😂😂..pa dobro jutro mamice,to je posljedica nedostatka sna noćas,stalno se budio za cicanje,tek je sad zaspao nakon nosanja po stanu,već sam skoro odustala od ideje da bude zaspao 🤔.
Miran dan vam želim svima.😘
Evo nas , nije nas dugo bilo , nisam skoro nista citala ..
U pon imamo sistematski i pikicu , vec znam da ce mi rec pedijatar da krenem sa kasicama 😂😂 al dobronzato imamo dva uha , kroz jedno unutra kroz drugo van 😅😅
Veca cura mi je na ventolinu zavrsila al dobro je sada vec :)
Spavamo , igramo se , jedino se jos ne okrecemo al dobro valjda budemo 😅😅 saljemo puse svim princevima i princezama ❤️
Dobro jutro cure... bome prekrasne male bebice 😍😍
Mi smo ok spavali... ručak se već krčka, malac spava 😴 samo neka oduži malo 🙏
Mi jučer bili kod mojih na ćevapima i bome nam je fino pasalo...🤗🤗
Nego, imam pitanje... koliko ste vi čekale na rješenje za porodiljnu?
Evo nas , nije nas dugo bilo , nisam skoro nista citala ..
U pon imamo sistematski i pikicu , vec znam da ce mi rec pedijatar da krenem sa kasicama 😂😂 al dobronzato imamo dva uha , kroz jedno unutra kroz drugo van 😅😅
Veca cura mi je na ventolinu zavrsila al dobro je sada vec :)
Spavamo , igramo se , jedino se jos ne okrecemo al dobro valjda budemo 😅😅 saljemo puse svim princevima i princezama ❤️
Ajme kako je medena :)
Vid sretna 4 mj i presladak je :)
Ena Mihica pravi covjek..
Ostalo nism popamtila 🙈🙈🙈
M8 danas bile na pregledu i pikici...ima 6400 i 63 cm i rekla pedica da mozemo sa dohranom. Mislim da budemo jos malo pricekali..
Mi smo uzeli cjepivo za rotu..
Nadam se da ce mozda pocet kroz dan duze spavat jer evo vec 2 mj nema duze od pol sata, 2 sata moze izdrzat budna i nakon toga spavanac.
Sretno na ultrazvuku kukica 🤞🤞🤞🤞
Napolitanka- evo moja ce 3 mjeseca za 3 dana, iskljucivo pije Nan 1, tijekom dana popije cca 6 bocica po 90ml (3 mjerice po dozi), a po noci 1 bocicu od 120ml (4 mjerice). I dam joj jos na spricu tijekom dana cca 20ml ohladjene prokuhane vode jer ima tvrdu kakicu pa su nam to savjetovali.
Kaj se kukova tice, mi smo bili na 1.pregledu s 5 tjedana, sve bilo ok i rekli su nam kontrola za 2 mjeseca jer se to nesto jos nije okostalo pa da se provjeri je li sve ok.
Dobro jutro cure… bome prekrasne male bebice 😍😍
Mi smo ok spavali… ručak se već krčka, malac spava 😴 samo neka oduži malo 🙏
Mi jučer bili kod mojih na ćevapima i bome nam je fino pasalo…🤗🤗
Nego, imam pitanje… koliko ste vi čekale na rješenje za porodiljnu?
Rjesenje su poslali u firmu, ja se ne sjecam da sam dobila doma, samo ono da je zaprimljen zahtjev i poceli isplacivati porodiljnu naknadu.
Jutro zenice, sretno na uzv 6xmama!mi smo u skoku ovo je strasno bradavice sve otečene,inače dajem po noci malo ad, sad pokusavam bez da se mozda navikne tako da prestanemo s tom navikom. Mi imamo danas sistematski, ustala sam u 6 da operem ves skuham nesto, ne znam sta prije. Sad čitam da dižu porodiljnu naknadu za onih drugih 6 mj i to u prvim mjesecima iduce godine, mozda nama bude islo u prilog🤞🤞 drzimo fige.. Zelim svima dobar dan
I ja sam u Vecernjem to jucer procitala i bas komentiram s muzem ako to naprave nekad tijekom prve polovice 2019. godine, hoce li se odnositi i na nas koji smo vec usli u tih drugih 6 mjeseci jer mi Greta puni 6 mjeseci 20.1. Moram zvati HZZO da provjerim kak je to bilo prosle godine kad su s 1.7. digli naknade za drugih 6 mjeseci.
Bojana prekrasna je 😍😍😍😍. Žao mi je za starijun i ventolin 😣.
Ni moj se još ne okreće, samo na bok.
I ja sam čitala za povečanje naknade.. vidjet ćemo.
Hope lijepe kilice icentimetri... Bravo...
Mi spavali sat i pol. Svakaj sam stigla🎉🎉🎉🎉. Frajer i japijemo kavu. Još nismo kakali 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro cure… bome prekrasne male bebice 😍😍
Mi smo ok spavali… ručak se već krčka, malac spava 😴 samo neka oduži malo 🙏
Mi jučer bili kod mojih na ćevapima i bome nam je fino pasalo…🤗🤗
Nego, imam pitanje… koliko ste vi čekale na rješenje za porodiljnu?
Rjesenje su poslali u firmu, ja se ne sjecam da sam dobila doma, samo ono da je zaprimljen zahtjev i poceli isplacivati porodiljnu naknadu.
Nezaposlena sam, a ovi sa zavoda za zapošljavanje me zovu da im pošaljem to rješenje... pa sad ne znam koliko se to inače čeka...
Bok curke 😊
Eto nas, sve ok sa kukicima, rekli mi kontrolu naravno za 6-8 tjedana, al ja to nisam isla sa nijednim 🙄... I moja pedica veli da to nema potrebe.
Bojana, malecka je predivna! 💖
Ivy, fino da je i zlocko malo odspavao da si i ti nekaj stigla 😊, pa sad jos i kavica-milina!
Hope, super je malena, fine kilice ima!
Mi bili i kod zupnika, danas ce poslat zahtjev za biskupa za nase krstenje pa sad kad on odredi bumo imali krstitke...
Mi odoo malo na igraliste, tipkamo se kasnije 🤗
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji