Pozdrav mamice 😊
Evo ja sam danas bolje,nocas smo malog prebacili s nama da se ne dižem po noći i malo sam masaže dobila pa sam nekako pokretna. Inekcije sam primala inače kad bi mi se ovako nešto dogodilo dok sam u Splitu bila,ali kako sam na otoku moram se boriti ovako..
Vidim muke po porodiljnom, ja sreća primam studentsku pa je uvijek ista..
Vidim puno loših noćiju, naše bebe ko da se dogovaraju 😂
Joj nasdva, ako mi išta na otoku nedostaje to je frizer..
Evo mene padobranca 🙈 citam vas ali nikako nesta napisati. Vidim bebice lijepo napreduju i ne zna se cija je beba slada 😍 mi sinoc isli pedijatrici, ima 5980 g (nikako doci do 6 kg 😂) i 62 cm. Dobio 700 g u mj dana sto kaze da je oke, a meni se bas ne svida. Pitala za ad bar prije spavanja da mogu malo odmoriti, stalno se budi, ajde sinoc nije toliko koliko inace. Rekla da moram piti vitamine jer sam izgledala kao strasilo 😂 da li vi pijete? Imam elemama u ladici ali sam zaboravila na njih. Matija spava skoro 2 sata 😨 uspjela srediti hrpetinu suda, pere se vec 2.masina vesa, malo kucu sredila, jela, sta se sve stigne kad spavaju tako dugo 😀 i mene je preksinoc uhvatilo u ledima kad smo ga kupali, jucer je malo manje bolilo ali je bol vratila kad sam se saginjala uzeti omeksivac 😠 nadam se da je nesta prolazno da necu morati na inekcije. Saljemo vam velike puse, ceka me hrpa vesa koju sam do sad uspjesno izbjegavala 😵
04.07. Matija 💜
Bravo za sve bebe i njihove kilice..ja ju probala doma izmjeriti,po t
Mome ima 58cm i oko 5400g 😊
Kod nas super dan dosad..odspavale ujutro skupa nekih 45 min,igrale se,prije 12 je zaspala i to skoro na 3 sata,mama je za to vrijeme pila kavicu i pospremila stan,ručak nam donijela moja mama,svi smo popapali i evo izašle van i zaspala je u klokanici..malo ćemo prošetati,onda još malo igranja,kupanje i spavanac 😊
Nismo jučer nabacile fotku za 3 mj pa evo današnja 😁
Anastasia slatkicee😍vidi kako se mrsti, ne voli slikanje😎 moj cica evo vec skoro 40 min razvalio se i ne staje, btw pedica mi rekla da je to loše da mora 20 min svaka 2 sata, a mislim kako da to ostvarim, nikako
💙Bartol💙
Od 9 jutros pisem post! Evo kako sam ga napisala! Nikako! Propao plan, al samo da kazem da mi je snajkica jako slatka🤗 Anastazia..
Ostalima 😚 laka i mirna noc!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dodoh vam zaželjeti laku noć i reći kako nam je Anastazia em slatka em dobra... Btw vidim da su kolkanice pun pogodak 🎉.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Budnih ima? Moji stariji se zbudili u pol 6. Vid u pol 7. Jedva gledam.
Kako prošle vaše noći?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy, ima budnih, nadam se ne dugo. Moj je spavao od 23:30 do 2 i od 2:30 do sad. I nadam se da je opet zaspao. Al on navečer nikako zaspat. Natezali smo se od 20 do 23:30. Sise mu počnu bolit koliko divlja 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji