Anchya također! Dobila puno manje,al ako sam shvatila njihov nacin računanja mozda je bilo manje radnih dana ? Pa po tome automatski se dobije manje,ne znam. I da,meni nije jos sjelo nego sam vidjela iznos preko eGrađani
💙Bartol💙
Hej zenske!
Nije ni meni jos sjelo na tekuci, a jucer dosla obavijest. Oni isplacuju koliko je radnih dana u mjesecu (pon-pet) ukljucujuci blagdane/praznike, ali bez vikenda.
8.mj. je imao 23 radna dana, a 9.mj. 20 radnih dana pa je zato svima puno manje ovaj mjesec, ali evo 10.mj. opet ima 23 dana.
Nama noc super, spavala od pol 8 do 7 s jednim budjenjem u 1h. Sad malo cendrava ujutro, ali evo opet je zaspala prije 45mi na meni i spava.
Ugodan dan svima!
Rujan ima samo 160 radnih sati,zato je manja naknada..😞 ovdje za isplatu piše 18.10. http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
Meni isto još nije sjelo
Mladamamica super da si ulovila vremena i tu se javiti ☺️ 😘 tebi i malenom ❤️
Franova zao mi je za lošu noć..da te utješim,ja spavala 4,5 sata ukupno..nije bilo toliko buđenja,ali noćas nikako da zaspi nakon cickanja 😞
Da mamica, tako sam i ja skužila kad sam išla računat. To mi je preglupo jer ako već radim za fiksnu plaću, onda i kad se računa ta prosječna satnica (ona zadnja 3 mjeseca kaj se popunjava) to može bit veći il manji broj, ovisi kad idemo na porodiljni... Glupost, al nek im bude.
Baš su mi pokvarili sasvim lijep početak dana, napokon smo se naspavali. Bilo je buđenja, al je između 3 buđenja sasvim solidno spavao, od 9 do 8
Ugodan i miran dan želim!
Cure malac je dobro evo 4 mj 8kg imamo...jako se trudimo puzati i tignemo u minuti na kraj tepiha samo se ruke jos nisu dogovorile sa nogama 😊
Kako su vaši malcii?
Kaj se spavanja tiće franova baš sam jucer na proljetnicama pisala da nam je isto kao i tebi 😐
Podne curkice. Eto i nas. Ja svugsje jurcala danas. Malac budan od 6. Već odradujemo drugo spavanje.
Franova nadam se da je samo jedna noć i da bu noćas bolje.
Ena 😘😘😘 drž se.. bit će bolje...
Mladamamica super da malac dobro napreduje . Uživate skupa. Kako ga je peso prihvatio?
Lucy kako leđa?
6xmama uživaj u španciru. I ja bila u Mulleru po lateks dude. Nije bilo Nuk pa kupila neke žnj i 0 bodova.
Ni meni nije sjelo ali bude danas popidne.
Idem si skuhati ručak
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice
Mene boli glavaaaa 😣😣😣 jbn promjena vremena
Uzasno se osjecam ni brufen ne prekine.. smanji al boli i dalje
Mala super po noci al po danu nema spavanja. Moramo izac a sugavo je vani al mislim da budem svejedno
Pozdrav,
M bila budna od 4:20-6 i onda ju na rukama uspjela uspavat i čujem da joj kruli i ona u snu plače. Uspjela sam ju nekako spustit sebi na ruku jer se L probudio u 6:30. Onda ona na jednoj ruci on na drugoj i u 7 ju je odlučio probudit jer bi on išao dolje gledat crtiće.
Ona je imala seansu vrištanja, bacanja, prdenja bila je preumorna. Sad je prdila dok je jela, to je naravno praćeno plačem. Mene jučer prao pms, tak da me ne čudi.
Sad trenutno divlja na baby gymu, junior spava, ja kuham ručak.
Danas konačno idem frizeru 🎉🎉
Cure malac je dobro evo 4 mj 8kg imamo…jako se trudimo puzati i tignemo u minuti na kraj tepiha samo se ruke jos nisu dogovorile sa nogama 😊
Kako su vaši malcii?
Kaj se spavanja tiće franova baš sam jucer na proljetnicama pisala da nam je isto kao i tebi 😐
Već puza??napredan mali frajer😍😘, Mihael tek prihvatio položaj na trbuhu bez plača,izdrži petnaestak minuta i pokušava se odignuti s laktova na ruke al to je sve,još se ne okreće nikamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji