Pozdrav mame. Mi smo danas isle na pikicu. Dobro je proslo. Jako se zaplakala al je zaspala u autu. Ima 6100g i 62cm je duga. Mi budemo morale ici na vjezbice zbog leđnih misica. Nije nikaj strasno ali da misici ojacaju. Ne stignem tu pisati ali tu i tamo dođem procitat kaj ima novoga. Ljubimo vas i tipkamo se dok budemo stigle. 😘☺
💖 Nikol -12.08.2018💖
Bojana malena je preslatka😍😍. Super za dobre preglede,pikice,kilice i centimetre 🙂,rastu naše mrvice 🙂😍😘🤗. Mihica ekstra cendrav danas,spava po 15ak minuta,ostalo vrištanje 😏..jedva čekam da m dođe s posla da ga malo zabavlja,ja nemam ideja više😂. Zaspao mi u 15do2 i već se budi
Ivy ona od prvog dana spava u kindacu i nije bilo problema pa mi je sad najlakše probati nastaviti tako
Bojana slatkica 😍 a velika curka nek čim prije ozdravi
Hope i mateya bravo za kilice i cm ☺️
6xmama bravo za kukice ☺️
Ena znam kako ti je..Anastazia danas ima promjene raspoloženja,tren de smije,tren vrišti..probala ju staviti u jaje da odemo van,vrištanje..u klokanicu,vrištanje..uspijem ju smiriti,izađemo,opet vrištanje i prsti u ustima..nakon 10 min sam odustala i vratila se doma 😩 a uz sve to cicki svakih sat i pol,valjda smo još u skoku..bas sam bezvoljna,planirala sam da popodne još odemo van i na kavu s frendicom,ali ako će nastaviti ovako nema smisla 😞
Evo nas s pregleda, malac sutra 6 tjedana ima 58 cm i 4900, PT Je 3900 otpusna 3570 dr nije nista komentirala kilazu meni se cinila ok,kaze moja majka da je to malo, sad me samo zabrinula,mrzim takve komentare sa strane.Ima koja mama da joj bebica kaki svaki put nakon podoja,moj je takav i mislim da tu puno gubi,al to nebi trebao biti problem.. Mozda da?
Mamica daa i ja sam se razmišljala dal ćemo i mi ući u to npr ako u 3 mjesecu to uvedu da li ces se ti ili ja brojati pod te kojima bi trebala biti puna plaća. Zapravo trebalo bi po nekoj logici al s njima nikad ne znas.
💙Bartol💙
Evo nas s pregleda, malac sutra 6 tjedana ima 58 cm i 4900, PT Je 3900 otpusna 3570 dr nije nista komentirala kilazu meni se cinila ok,kaze moja majka da je to malo, sad me samo zabrinula,mrzim takve komentare sa strane.Ima koja mama da joj bebica kaki svaki put nakon podoja,moj je takav i mislim da tu puno gubi,al to nebi trebao biti problem.. Mozda da?
Mamica daa i ja sam se razmišljala dal ćemo i mi ući u to npr ako u 3 mjesecu to uvedu da li ces se ti ili ja brojati pod te kojima bi trebala biti puna plaća. Zapravo trebalo bi po nekoj logici al s njima nikad ne znas.
Mislim da niate dobili malo.. u 6 tj čist fajn evo ti i link
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html
Mateja bravo za kilice i cm.
Pharma suosjećam... I moj ima rakvih dana. Jučer je bio jeda. Od njih. Proći će i bit će lakše 😘. Odlično za kindach samo tako dalje. Jedna po jedna pobjeda 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ami moja Anastazia je s 5,5 tj imala 4040g,rođena s 3130,otpuštena s 3000g..i pedijatrica je bila super zadovoljna 😁
Ivy 😘
Zdravo mamice 😊
Bravo za kilice i centimetra, mislim da dok god je beba sretna i doktorica kaze da je ok da nema razloga za brigu.
Mene su maloprije ukočila leđa kad sam išla dignut malog, sad ležim i ne mogu se maknut..i inače imam problema s leđima ali dosad nisam imala bebu za koju se moram brinut i bas sam sad zabrinuta kako cukad se nemogu ustat
Vecer cure
Bravo za sve grame i centimetre 😘😘
Mi isli do grada,kupovati jos robe za jesen zimu,bio je super pajkio malo gledao na sve 5 ali evo zato sada odradujemo vecernju nervozu.. upravo drijema na meni...
Lucy ajme nadam se da Ce brzo proci uzas
Bojana tak je i mene stalno brinulo jel dosta jel nije jel gladan ili ne,ja sam panicar pa onda jos gore...ako si sigurna da imas dovoljno mlijeka nemoras brinuti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Večer mamice. Evo preživjeli smo još jedan dan,baš mi je bio težak,cijeli dan plače,došao muž s posla,išli u šetnju s njim,plače i u kolicima 😲..sad je pojeo,pocicao i jednu cijelu cicu za desert i zaspao hvala Bogu napokon,nije spavao od 3 ništa.Želim nam svima mirnu i prospavanu noć,nadam se da su nam se vrištavci izmorili pa će sad spavati😘
Sortiraj odgovore
Najstariji