Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    16. Listopad 2018. 21:00

Vid i Sebastian seceri 😍😍
    Slazem se s Pharmom za Sebastiana
    Ena - ja sam s prvom kombinirala slane povrtne kombinacije tjedan dana pa tjedan dana vocne. Skinula sam si na mob aplikaciju da vidim kaj od namirnica moze kad jesti, zove se Bebin kalendar dohrane pa skicni.
    6xmama - ma bit ce sve super na uzv 🤗
    Mi smo danas imali goste popodne, moje cure jedva izdrzale jer mladja zaspe u pol 8, starija u 8, a gosti ostali do 8. U pol 9 su obje vec cvrsto spavale. 😂 ja se idem baciti pod tus i na spavanje, jedva gledam.
    Mirne noci svima zelim!

6xmama
    16. Listopad 2018. 21:27

Mamica1985, pa ti si sretnica da ti ovje tak rano idu spat, mpj junior ide u 11, a ima 2,5 god 😳.. Al i spava do 11 ujutro. 
    Ena, ja dajem kak mi koja pod ruku kasica, samo pazim da je prvo jedna namirnica tipa samo mrkva, pa za par dana mrkva i krumpir, pa za par dana jabuka, pa recimo opet za par dana jabuka i riza u tak... U biti ja te vocne kasice kupunem gotove, a povrtne i kasnije mesne kuham doma jer imam u svom vrtu povrce

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    16. Listopad 2018. 21:27

Ena31

6xmama

Ivy,preslatki je Vid!Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant!
    Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez
    E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači…ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju.

Kaj misliš kaj bi mu mogla sljedeće dati? Mislila sam prvo izvrtiti povrće pa onda s voćem. Kak to ide? Jel se ubacuje i riža i krumpir ili to kasnije ide? Moram malo bolje proučiti i raspitati se kod vas iskusnih mamica 🙂,jer ovo su nam samo probne varijante sad i upoznavanje,da znamo kad krene za ozbač jedan obrok cijeli.

Evo ti linkić pa možda pomogne

http://zimzelenicvijet.blogspot.com/2018/05/dohrana-bebe.html?m=1

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    16. Listopad 2018. 21:48

Ovdje se svašta natipkalo, al ja sam toliko premorena da sam sve zaboravila..
    Laku noć cure i nek bebice imaju što manje buđenja 😘😘

16. Listopad 2018. 22:11

Hvala curke na savjetima,divne ste😍😘🤗.

Napolitankica🍪
    16. Listopad 2018. 22:30

napolitanka55

japanka

hope123

U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
    Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…

Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)

hope123

U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
    Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…

Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)

Mi smo imali krstenje prije dva tjedna i isto sam kupila u mangu haljinu na preklop (i jedan gumb gore na vrhu) da mogu dojiti. Bas mi je onako damska i lijepa. Ali ipak mi nije bilo bas taaako jednostavno jer sam morala malo otpustat taj preklop, ali dobro.
    Žene je li tko citao knjigu 'kako uspavati dijete bez plakanja?'
    Ima je online… Jer vidim da svi muku mucimo sa spavanjem

Citala.meni nema ucinka nista :(

anchyca

napolitanka55

Citala.meni nema ucinka nista :(

Koliko dugo si pokušavala (vidim da se spominju tjedni)?

Mjesec daaaanaaaa, i jos pokusavam! Nada umire zadnja :)

Mommy of 👦

Dinosaurus
    16. Listopad 2018. 22:48

evo ja uvik u neku kasnu uru tipkam :D
    Cokica mi smo imali neku upalicu tj kao neko zacepljenje kanalica u oku i bilo je gnoja i crvenila i rijesili smo u dva dana samo kapanjem mlijeka u oko i ciscenjem gazom.
    Netko je pitao za vodu za ad..Probajte prokuhat Janu u cistom kuhalu i dobit cete kamenac na dnu kuhala :/ Mi smo prvo filtrirali vodu kroz neki filter za kamenac pa to prokuhavali.
    Za svijetlo koristimo obicnu lampu ali smo ju stavili u kut sobe di je nekako zaklonjena pa je smanjena kolicina svjetla. Bas sam danas na stranici svijet beba vidila da imaju neku simpa lampicu na sovu,ima neki senzor na plac pa se upali kad beba zaplace,ima i tajmer za ugasit se.
    Mi smo danas bili u djiru 5h i moja legendica je spava u komadu 4h. Ne bi doma tako spava nema sanse 😁
    Ugodnu i mirnu noc vam zelim! 

• Maja82
    16. Listopad 2018. 22:54

Hvala Barbara dobra ideja! 
    Laku noc svima! Sretno sutra na uzv kukova!

pharmamma
    17. Listopad 2018. 07:06

Kava kava kava kava 😩😩  cickala je svaka 2 sata,ja između nisam mogla zaspati,a sad smo budne već pol sata 😴😴 počinje me lagano glava boljeti 
    Već sam se pomirila da od dude ništa,ali me sada ova Nuk lateks kopka dal još probati 🤔

ivymicek
    17. Listopad 2018. 07:31

pharmamma

Kava kava kava kava 😩😩 cickala je svaka 2 sata,ja između nisam mogla zaspati,a sad smo budne već pol sata 😴😴 počinje me lagano glava boljeti
    Već sam se pomirila da od dude ništa,ali me sada ova Nuk lateks kopka dal još probati 🤔

😂😂😂 I ja planiram kupiti još i nju 😂. Nama ok noć on cicki a ja odmah zaspim pa ni ne znam koliko pojede.
    Preko dana je koma svaki mišić me boli od nosanja i ruke i noge a bome i leđa.
    Pijem kavu dok spava i idem spremat klince za vrtić.
    6xmama sretno na kukichima
    Tipkamo se

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.