Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    17. Listopad 2018. 08:18

Jutro, mi već odrađujemo prvi spavanac. Ovaj tjedan se budi u 6 danas i prije, junior se budi u 6:50 ko vurica.
    Vid i Sebastijan su medeni, Sebi jako ljepo napreduje.
    Ena prve kašice, već, kako vrijeme leti... prve grimase su mi najbolje
    Imam pitanje, bili u poliklinici Ribnjak na uzv kukića i rekli su da je sve ok. Standardno napisali kontrola ta 6-8 tjedana. Da li je tko išao na kontrolu i imali to potrebe? S tim da naš pedijatar kad joj je vježbao kukiće i skroz ih otvorio ona je zaplakala i onda nas je pitao gdje smo radili uzv s vrlo čudnim izrazom lica.
    Ja preko obične noćne lampice imam prebačenu crnu majcu, i imamo uličnu lampu pred kućom.

ami25
    17. Listopad 2018. 08:22

Jutro zenice, sretno na uzv 6xmama!mi smo u skoku ovo je strasno bradavice sve otečene,inače dajem po noci malo ad, sad pokusavam bez da se mozda navikne tako da prestanemo s tom navikom. Mi imamo danas sistematski, ustala sam u 6 da operem ves skuham nesto, ne znam sta prije. Sad čitam da dižu porodiljnu naknadu za onih drugih 6 mj i to u prvim mjesecima iduce godine, mozda nama bude islo u prilog🤞🤞 drzimo fige.. Zelim svima dobar dan

💙Bartol💙

ami25
    17. Listopad 2018. 08:24

Zaboravila komentirat Vid je bombonček, bas je veliki dečkoo

💙Bartol💙

• anchyca
    17. Listopad 2018. 08:31

Ajme napolitanka, sretno onda! Ja tek čitam knjigu, al kak jako loše spavamo zadnje 2 noći, nemam snage ni čitat to.
    Kad sam kod toga, N. zaspe oko 9 (nakon što 1h visi na cici), pa odspava do 12 bez mrdanja. Nakon toga ga nahranim dojenjem na boku i tako zaspe. Ali dok tako spava mlatara rukama tak da me izlupa ako sam preblizu (spavamo skupa u krevetu, a noćas ga selim u njegov kimbač koji smo napokon spojili sa krevetom). Imam osjećaj da je cijelo vrijeme polubudan i da se muči, al su okice sklopljene. Nema razlike ni ako ga nakon papice dignem na podrigivanje 
    Any thoughts? Koristimo biogaiu i dosad je bila super... Možda da uvedem i espumisan? Jer mi pred jutro onda počne prduckati kao manijak (nisam uvela ništa novo u prehranu, pa da povežem da mu smeta).

Napolitankica🍪
    17. Listopad 2018. 09:08

Hjoj ne znam. Meni moj odguli noc odlicno. Ali preko dana ne zna zaspat. Bude umoran. Nervozan. Ma uzas. Jedva docekamo.8 navecer i onda svi skupa polijegamo 😂
    E led lampe su bile u lidlu prije tjedan dva! Odlicne!

Ena, sa 4 mj mogu pocet s dohranom? Skinula sam aplikaciju. Jako sam uzbudjena i jedva cekam time poceti.

Mame kojima su bebe na ad-u, koliko vam bebe jedu za koji mjesec? Mi smo 3mjeseca i na 5 mjerica.

Nukova duda? Moram i ja po nju. Do sada imam duda po kuci za izlozbu.

Mommy of 👦

pharmamma
    17. Listopad 2018. 09:19

Ivy ona spava u kindacu tako da ne smijem zaspati dok cicki..inače mi nije problem,zaspim natrag za par min,ali ovu noć nikako
    Nasdva mislim da se uzv kukova ponavlja ako još nisu formirane jezgre okoštavanja..mi idemo ponovno za 2 tjedna
    Sretno na uzv danas 🤞🤞

nivami
    17. Listopad 2018. 09:32

Jutro
    Ivymicek sretna četiri mjeseca Vidu bas je presladak 😍😍😍
    Sretan svima danas na uzv i sistematskima
    Nama je noc bila standarno dobra, od 8 spava prvi jutarnji cijeli stan sam sredila, danas imam dvoje babinje, jedni dolaze jutros, jedni veceras
    Stigla mi je poruka na e gradani danas nam je porodiljni
    Svim mamama i bebama 😘 😘 😘 

ivymicek
    17. Listopad 2018. 09:59

pharmamma

Ivy ona spava u kindacu tako da ne smijem zaspati dok cicki..inače mi nije problem,zaspim natrag za par min,ali ovu noć nikako
    Nasdva mislim da se uzv kukova ponavlja ako još nisu formirane jezgre okoštavanja..mi idemo ponovno za 2 tjedna
    Sretno na uzv danas 🤞🤞

Ma da... Ja nemam snage za navikavanje na kindach. Svi su moji spavali samnom 😂.
    Nas dva i nama je napisano za kontrolu, baš ću danas pitati Mihalec.
    Moj je zaspao pa neću doći na grupu jer se nadam da će odspavati bar nešto duže i da se neće ponoviti jučerašnji dan.
    Moja kumica je krenula sa dohranom prije par dana beba starija od vida 9 dana. Ja se još ne usudim jer mojima je probava koma i mislim da će nam samo biti teže.
    Idem si skuhati ručak jer tko zna do kad će frajer spavati i hoću li poslje stići.
    Nivami 😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    17. Listopad 2018. 10:02

Dan cure 
    Svi bebaci su prekrasni i tako brzo rastu uh 😍😘😘
    Nama noc losija nego inace...sisanje u pol 4 i bio budan do pol 6 onda opet u 7 i evo maloprije zaspao...ja doručkovala i lezim kraj njega jer nemam snage za nista...
    Nama nisu napisali da je potrebna kontrola dr rekla sve ok...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Listopad 2018. 10:15

napolitanka55

Hjoj ne znam. Meni moj odguli noc odlicno. Ali preko dana ne zna zaspat. Bude umoran. Nervozan. Ma uzas. Jedva docekamo.8 navecer i onda svi skupa polijegamo 😂
    E led lampe su bile u lidlu prije tjedan dva! Odlicne!

Ena, sa 4 mj mogu pocet s dohranom? Skinula sam aplikaciju. Jako sam uzbudjena i jedva cekam time poceti.

Mame kojima su bebe na ad-u, koliko vam bebe jedu za koji mjesec? Mi smo 3mjeseca i na 5 mjerica.

Nukova duda? Moram i ja po nju. Do sada imam duda po kuci za izlozbu.

Kad smo bili kod pedice rekla je da kroz dva tjedna mogu početi polako s uvođenjem hrane,. Mihael papa Novalac, na 180 ml vode ide 6 mjerica hrane,papa 4 puta kroz dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.