Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    19. Listopad 2018. 07:03

Jutro 😁 naravno da ima 🙈 evo ta slatkica sa slike je svaki dan budna najkasnije u pola 7..već je odradila cickanje,kakanje i sad se smije tu..a mama kuha kavu i zijeeeeeva 😴😴😴 sve se bojim kak će to biti kad krene zimsko računanje vremena 😩

lucy233
    19. Listopad 2018. 07:48

I F je budan od 7...lako mi je sad, ali kad se pomakne sat 😥😥

6xmama
    19. Listopad 2018. 08:25

Jutro cure!
    Pharma,ljepotica je preslatka !
    Ivy,koji ranoranioci !Jel se stariji inače tak bude ili je sad ovo iznimka??Pa to je za popizdit tak...moj junior je velika spavalica,spava od 11-11 po noći,popodne još od pol 4-6...al ova mala se zato ne da .Oni su svi već spavali u ovoj dobi po 7,8 sati u komadu,a ona jos uvijek ima jelo po noći,al kad sad cujem tebe,nemam se pravo kaj  bunit.
    Jučer se opet zrigala navečer,ne kužim dal lakomo pojede il zbog zraka ili kaj...i onda za deset minuta opet spraši 150 mlijeka ko da niš nije bilo...
    Ja odo opet u ducan sad 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    19. Listopad 2018. 09:23

Dobro jutro! Mi budni od 8.30. Papala u 2 pa u 5.30 kakanje i papanje i u 8.30 kakanje. I sad evo jede. Mene boli glava jos uvijek 😣 bas sam jadna. Kavica sad malo kad gospodicna dopusti

19. Listopad 2018. 09:39

Jutro mamice. Anastazija slatkica😍😍😘😘. Svi bebani budni od 7🤔😂,i moj Mihica isto,al smo ležali do 8, nije htio jesti,jedva 110ml pojeo, poigrao se u Baby gimu i zaspao opet. Noćas je ok spavao,s prvim buđenjem oko 3 a zaspao u pola 10. Buni ga to kaj je navečer brzo mrak...

franovamamita
    19. Listopad 2018. 09:48

Jutro
    Noc bila dobra jeli i kakali u pol 6 pa spavao do 7..isli maloprije do trgovine ja si skuhala kavu i Reko vani ju popiti dok spava u kolicima i srknem jednom evo ga kenjka ostavim dignem se napravim krug 2 s kolicima i opet opet opet evo tako 10puta...ma jooooj samo sam htjela makar kavu popiti u miru,nemogu jesti na miru,ne mogu se okupati,ne mogu kosu oprati,ne mogu skuhati,ne mogu pospremiti...moram makar vama malo kukati jer nekada mi je stvarno pun k.vise....😭

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Listopad 2018. 10:03

franovamamita

Jutro
    Noc bila dobra jeli i kakali u pol 6 pa spavao do 7..isli maloprije do trgovine ja si skuhala kavu i Reko vani ju popiti dok spava u kolicima i srknem jednom evo ga kenjka ostavim dignem se napravim krug 2 s kolicima i opet opet opet evo tako 10puta…ma jooooj samo sam htjela makar kavu popiti u miru,nemogu jesti na miru,ne mogu se okupati,ne mogu kosu oprati,ne mogu skuhati,ne mogu pospremiti…moram makar vama malo kukati jer nekada mi je stvarno pun k.vise….😭

Razumijem te draga,samo se ti pojadaj,tebi je još teže kad imaš dvoje djece na brizi,sama..ja s jednim nemogu skoro niš,ajde skuham barem da m ima jesti kad dođe s posla. I Miha ima senzor,on pajki,ja si skuhala kavu i eto ga budan😭,stan mi u kaosu jer je vrištanje ak se maknem od njega. Drži se draga😘🤗

ivymicek
    19. Listopad 2018. 10:09

franovamamita

Jutro
    Noc bila dobra jeli i kakali u pol 6 pa spavao do 7..isli maloprije do trgovine ja si skuhala kavu i Reko vani ju popiti dok spava u kolicima i srknem jednom evo ga kenjka ostavim dignem se napravim krug 2 s kolicima i opet opet opet evo tako 10puta…ma jooooj samo sam htjela makar kavu popiti u miru,nemogu jesti na miru,ne mogu se okupati,ne mogu kosu oprati,ne mogu skuhati,ne mogu pospremiti…moram makar vama malo kukati jer nekada mi je stvarno pun k.vise….😭

Razumijem te skroz. Kad piškim piškim s njim kad jedem onda je u sjedalici ili u mojim rukama. Moram trpat u sebe jer je nestrpljiv. Jedino vikendom jedem jer ga muž nosi. Tuširam se brzo jer se u zadnje vrijeme probudi nakon pol sata od spavanja taman kad odem pod tuš pa mokra trčim u krevet da se ne razbudi (sinoć mi nije uspjelo 😂). A ti si draga moja još sama. I sve radiš sama... Tak da vjerujem da si kratkih živaca i volje.
    6xmama moji su rano ranioci od malih nogu 😂. Inače se ne bude u pol 6 nego pol 7/7 to mi je ok jer idemo i muž i ja ranije spat ali ovo pol 6 mi je fakat prerano.
    Pharma i moj Vid redovno kaka u pol 7 😂
    Uf Maja.. držim fige da prođe, valjda je to do bremena 😘.
    Dakle imah incident sa svekrvom (draga moja svekrva koja mi puno pomaže i milijun puta sam joj se zahvalaila i rekla kak mi je od pomoći).
    Dakle ona čuva vida dok ja odvezem djecu u vrtić i vratim se (10 min). Klinci danas mogu odnjeti igračke u vrtić i moja nina nosi 4 konjeka u ruci. Baka joj je 5 puta rekla da si uzme torbicu da joj je teško u ruci nosit, dijete joj je reklo da neće. Ok.. baka 6 put proba Nina kaže da neće a ja kažem baki da je pusti da se mora naučiti i pogriješiti. I ok odemo mi .dolazim ja doma baka u suzama i odjuri dolje .Ja uzimam vida i zovem baku (već znam kaj je) da je pitam kaj je i da objasnim. Ljuti se na mene jer sam je opomenula i još me pitala kaj se sad trebam ispričati. 
    Eto probala sam objasniti zakaj sam joj to rekla ali ona ne kuži . Jel sam fakat reagirala krivo, ispričati se neću jer nisam bila ni bezobrazna niti sam odbrusila nego lijepo objasnila.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Listopad 2018. 10:18

Dobro jutro mamice.. mi smo do sada uspjeli ići spavati do 20h, ali sinoć je bila borba od 20 do 23h... ne znam što mu je bilo, malo bi cicao pa ne bi..pa uhvati cicu pa divlja na njoj i plače...
    Očajna sam bila 😖 jer nisam znala što napraviti... i reko idem opet probati sa cicom i zaspao je u roku 5 min.. prebacila tu tempiranu bombu u krevetić, molila Boga da se ne probudi.. i spavao je do pola 6 kad smo opet papali i budili se oko pola 9...
    Nadam se da ćemo imati bolji dan jer danas imamo gro posla...🙏🙏
    Šaljemo puse slatkim bebicama i mamicama.. 😘

baarbaraa29
    19. Listopad 2018. 10:30

Ivy pa ti imas cetvoro djece 😂 Nisi reagirala krivo jer si obrazlozila svoju opomenu i potpuno si u pravu!! Jel i nju hormoni peru?
    Majo probaj sa hladnim oblogom. Znam kak ti je,mene je bolila od proslog petka do pinedjeljka popodne. Izludila sam! I zavezi maramu cvrsto oko glave. Men bude lakse.
    Jbtebnas djeca drze ko taoce!! Ja ujutro ko dresirana vec, uvijek isto, obtrcim po stanu sve sto mogu priredit dok je budan i u svom svijetu. Kavu priredim,prokuham njemu vodu za tabletu,palim grijanje, napravim si zobene (to me dugo drzi sitom 🙄) trcim u kupaonu..jer poslje otom potom sta cu uspjet.
    Sebo je izgleda u skoku. Ja to prije nisam primjecivala, ali ovo..nema sta drugo bit! 0-24 jede svakih malo malo. Ko da smo tek iz bolnice dosli, cirkusiram se na najjace sam da ga zabavim..uh😥
    I ja se bojim pomicanja sata jer je i ovak u 6 👀

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.