Svaka vam čast s dvoje i vise klinaca,Franova tebi pogotovo koja to sve moraš sama..vi ste kraljice ❤️❤️
Ivy nisi pogriješila,vjerojatno je ona danas malo preosjetljiva pa je to još pogoršalo reakciju 🤔
Sva sreća da imam vas tu i da se skupa pojadamo jer kad ovako pričam s frendicom koja ima bebu od 3 tj,ispada da se ja samo žalim..njoj je super,nije umorna,sve stigne,još uspije reci da joj je dosadno jer je sve napravila, a beba spava 🤔 zvuci mi ko neki sf, beba i mama za kakve se ponekad čuje,ali ih još nitko nije vidio 🙈🙈
Žene moje s vise djece bas to sta pharma kaze svaka vama čast. Ja izgledam ko zombi. Al jel se to moj bebac budi svaka 2 sata za jest jer bome vidim da vasi fino odgule u komadu😩😩
Pharma isto je kod mene samo sta je meni frendica rodila u 2 mj pa se ja zalim a njoj je beba u to doba prespavala doslovno cijeli dan jer smo stalno setače tada, ja bila doma trudna i ona s bebačem i sjećam se, pa sam mozda ja očekivala da ce bit tako i gadno se zeznula 😂😂😂 tak da mi je i glupo zalit joj se jer nebi skuzila bas. Sjecam se da je ona se i uspjela sredit svaki put za setnju jer on bi samo spavao i budio se za pojest i nastavio spavat. Ja kosu perem 1 tjedno i cak se mislim otic šišnut na kraće da ne gubim tu puno vremena, al ne stignem 😂😂
Ivy svi imamo losih dana, čudno bi bilo da se tako nesto dogodi. Nisi ti nista ruzno rekla, a i njoj je mozda los dan a i starije osobe su osjetljivije to prinjetim po mojoj majci i sveki. Tako da bude sve ok 😘
💙Bartol💙
Ivy, u pravu si i samo smireno 🙂 proći će svekrvu i to valjda.
Franovamamita šaljem zagrljaje 🤗🤗🤗 ispuši se barem ovdje nama 😘😘
Za glavu, ja sam isto stavljala hladan ručnik na čelo ili preko očiju.
Ami ista stvar što se tiče pranja kose 😣 prije sam svaka 2 dana, sad ako je jednom tjedno, super. Iako, manje mi se masti tako, ali pada ko luda. Jučer mi je bila malo mama popodne pa sam se istuširala i oprala kosu u miru. Koji preporod.
Moj sad spava, moram iskoristiti brzo za kuhinju sredit a meso za ručak sam si tek iz škrinje izvadila 😣
Pharma - mala je secer 😍
Franova - jadaj se, znam da je lakse tako, svaka ti cast bez jos jednog para ruku.
Ivy - ne vidim u cemu je problem osim kaj je baka malo osjetljiva ocito.
Moje malo cudo se probudilo u pol 7, tako svaki dan jer navecer zaspi u pol 8 i ima jedno budjenje za jesti oko 1-2 pa se naspava. Prvo stariju spremim za vrtic i kad njih dvoje odu, ja oko 7h malu presvlacim, hranim, usput si skuham kavu i napravim dorucak, jedem dok ju zabavljam na kaucu i onda oko 9h zaspe na meni, a ja onda pijem kavu i gledam tv tih sat vremena kaj odspava. Nakon budjenja opet jede pa je stavim u sjedalicu ili babygym, a ja se bacim na pravljenje rucka. Oko 12h opet spava, ja nekaj jedem i druga kava pa oko 2-pol 3 prosetamo po seku u vrtic. Onda doma opet setnja pa kad tata dodje oko 4 rucamo i onda nas tri u park da se starija igra, a mladja zaspe na jos sat vremena na meni naravno.kao sto vidite, i ja sve solo odradjujem 😂😂😂
Drage mame, dal vase bebice imaju malu naslagu bijeloga na jeziku - dal je razlog za brigu
Ivanolora moj ima bijeloga po jeziku nakon papanja, al nakon nekog vremena se makne pa se ne zabrinjavam...
Ivanoloramoj ima bijeloga po jeziku nakon papanja, al nakon nekog vremena se makne pa se ne zabrinjavam…
To mu se pojavili jucer i danas ima. Citam na internetu da bi mogle biti neke gljivice 😢
Ivanoloramoj ima bijeloga po jeziku nakon papanja, al nakon nekog vremena se makne pa se ne zabrinjavam…
To mu se pojavili jucer i danas ima. Citam na internetu da bi mogle biti neke gljivice 😢
Ako se ne da obrisati (probaj čistom tetrom ili maramicama ili možda najbolje čistim prstom), nego moraš kao malo sastrugat, onda je vjerojatno soor. Možda najbolje zaletit do pedijatra ako još radi?
Cure,ako kojoj treba,imam kupon za 10% popusta na http://www.eko-butik.com/index.php?route=common/home koji vrijedi do 30.10.,a meni neće trebati 😊 pa da ne propadne 😉
Hvala cure! Ja isto stavljam oblog obicno od rakije ohladjen al sad bome nis od tog ak necu djete opit isparavanjem 😂😂😂 stavila bum sam hladno kad muz dodje. Sad hodala okolo 2 h i ona spava blazeno a doma nema trika.. 20 min i op cendranje.
Svaka cast svima eto pogotovo s vise djece! Stvarno bi htjela imat jos i volis ih najvise na svijetu al fakat ponekad ko taoc..to je super receno. Lakse je malo se pojadat i procitat da je i drugima tak jer se nekad grozno osjecam
Sortiraj odgovore
Najstariji