Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2018. 14:50

Sebastian je dečko i pol😀,bitno da je sit i zadovoljan 🙂😘😍🤗,Presladak je😍🤗.
    Franovamamita sretno na uzv kukića,a period trudnoće nemoj ni pamtiti i uživajte sad,bitno da ste oboje dobro🙂😘🤗.

MickeyMouse
    16. Listopad 2018. 14:54

Mene je u rodilistu špotala sestra jer su mi napolitanke na stoliću, da dojim i da ne smijem jest slatko. Ali ne mogu odolit pa pojedem tu i tamo, a onda pratim da li joj smeta. Sad sam za vikend jela kolac od kestena (inace sam veeeliki obozavatelj kesten pirea, na granici sa normalnim) a posto joj nije smetalo sam si dala oduska. 
    6xmama i mi sutra idemo na uzv kukova, nadam se da kod obje bude sve ok 🤞🏻 Sretno :) 

ami25
    16. Listopad 2018. 15:16

6xmama nadam se da ce bit sve ok na uzv kukića, evo moj odspavao danas punih 10 minuta 

💙Bartol💙

ivymicek
    16. Listopad 2018. 15:30

Evo me.. napokon spava.. od jutra spava na ciki čim maknem ništa. Mislim da će napokon duže.
    Ajme Barbara jes me rascmoljila 😭😭😭😭. Lijepe uspomene...
    Btw kak je to malo??? Moj je mlađi i ima manje. Sutra ću znat koliko jer idemo na kontroluni pikicu koju možda odgodim jer mu curi nosek i kašlja.
    Btw nabrijani krevetić 😂😂😂😂.
    Ena bravo za malog frajera i mrkvicu 🎉🎉🎉🎉. Samo nek on papa a prvi susret (face) s hranom su pre.
    Ami zakaj nebi jela slatko ak mu ne smeta. Netko je napisao da ga je netko špotao u bolnici.   Stvarno se ružno ponašaju te sestre...  Uh kaj bi ja to postrojila...
    Sutra idem po NUK dudicu valjda nismo u tih 5%..
    6xmama uuu volim bolognese ali ne smijem... Ja sam danas torteline s pršutom u bijelom umaku.
    Bilo je ok.
    Još ste svašta pisale ali previše za ovaj umoran mozak.
    Pusamo vas

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Listopad 2018. 15:30

Iii da sretno 6xmama s uzvom kukića

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    16. Listopad 2018. 16:36

Ivy,preslatki je Vid !Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant !
    Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez ...
    E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači ...ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    16. Listopad 2018. 20:02

6xmama

Ivy,preslatki je Vid!Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant!
    Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez
    E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači…ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju.

Sam takav fakin...
    Danas od pol 4 do pol 8 nije oka sklopio. Odnosno je 10 min na cici. Regresija sna može biti i po danu?!
    Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati. Umorna sam 😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Listopad 2018. 20:18

Svašta ste natipkale 🙂, mi smo opet bili kod bake i dede danas i da ga pohvalim bio je nevjerojatno dobar,čak je odspavao skoro 3 sata u komadu,to se nije već dugo desilo😂. Ivymicek Vid je presladak 😍😘🤗,pravi mali frajer😍. Cokice nek okice čim prije ozdrave😘.
    6x mama sretno na uzv kukića sutra,ma bit će sve ok. Laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘

16. Listopad 2018. 20:25

6xmama

Ivy,preslatki je Vid!Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant!
    Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez
    E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači…ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju.

Kaj misliš kaj bi mu mogla sljedeće dati? Mislila sam prvo izvrtiti povrće pa onda s voćem. Kak to ide? Jel se ubacuje i riža i krumpir ili to kasnije ide? Moram malo bolje proučiti i raspitati se kod vas iskusnih mamica 🙂,jer ovo su nam samo probne varijante sad i upoznavanje,da znamo kad krene za ozbač jedan obrok cijeli.

pharmamma
    16. Listopad 2018. 20:53

Taman kad mene nema vi se raspisale toliko da jedva polovim hahaha 
    Vid je presladak 😍😍 čestitke na 4 mj 😘
    Bravo za Mihinu prvu mrkvicu 😊 a limun,to je moj nećak volio cuclati jedno vrijeme..radio je takve grimase da smo krepavali od smijeha,al nije odustajao 😂
    Netko je pitao za noćno svjetlo..mi možemo skroz smanjiti svjetlo u spavaćoj,al za potrebe cickanja nam je dosta i ovo od rasvjete izvana
    Jurim sad pospremiti kuhinju,gosti nam otišli,nju uspavala po drugi put pa da onda i sebe spremim za spavanje
    E da, Sebastian je pravi dečko 😊 i ne znam po čemu bi trebao biti deblji..jeste da je Anastazia curka,al par dana su razlike,a ona je bar kilu lakša i 8 cm kraća 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.