Sebastian je dečko i pol😀,bitno da je sit i zadovoljan 🙂😘😍🤗,Presladak je😍🤗.
Franovamamita sretno na uzv kukića,a period trudnoće nemoj ni pamtiti i uživajte sad,bitno da ste oboje dobro🙂😘🤗.
Mene je u rodilistu špotala sestra jer su mi napolitanke na stoliću, da dojim i da ne smijem jest slatko. Ali ne mogu odolit pa pojedem tu i tamo, a onda pratim da li joj smeta. Sad sam za vikend jela kolac od kestena (inace sam veeeliki obozavatelj kesten pirea, na granici sa normalnim) a posto joj nije smetalo sam si dala oduska.
6xmama i mi sutra idemo na uzv kukova, nadam se da kod obje bude sve ok 🤞🏻 Sretno :)
6xmama nadam se da ce bit sve ok na uzv kukića, evo moj odspavao danas punih 10 minuta
💙Bartol💙
Evo me.. napokon spava.. od jutra spava na ciki čim maknem ništa. Mislim da će napokon duže.
Ajme Barbara jes me rascmoljila 😭😭😭😭. Lijepe uspomene...
Btw kak je to malo??? Moj je mlađi i ima manje. Sutra ću znat koliko jer idemo na kontroluni pikicu koju možda odgodim jer mu curi nosek i kašlja.
Btw nabrijani krevetić 😂😂😂😂.
Ena bravo za malog frajera i mrkvicu 🎉🎉🎉🎉. Samo nek on papa a prvi susret (face) s hranom su pre.
Ami zakaj nebi jela slatko ak mu ne smeta. Netko je napisao da ga je netko špotao u bolnici. Stvarno se ružno ponašaju te sestre... Uh kaj bi ja to postrojila...
Sutra idem po NUK dudicu valjda nismo u tih 5%..
6xmama uuu volim bolognese ali ne smijem... Ja sam danas torteline s pršutom u bijelom umaku.
Bilo je ok.
Još ste svašta pisale ali previše za ovaj umoran mozak.
Pusamo vas
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Iii da sretno 6xmama s uzvom kukića
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy,preslatki je Vid !Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant
!
Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez ...
E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači ...ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju
.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy,preslatki je Vid!Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant
!
Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez…
E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači…ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju
.
Sam takav fakin...
Danas od pol 4 do pol 8 nije oka sklopio. Odnosno je 10 min na cici. Regresija sna može biti i po danu?!
Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati. Umorna sam 😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Svašta ste natipkale 🙂, mi smo opet bili kod bake i dede danas i da ga pohvalim bio je nevjerojatno dobar,čak je odspavao skoro 3 sata u komadu,to se nije već dugo desilo😂. Ivymicek Vid je presladak 😍😘🤗,pravi mali frajer😍. Cokice nek okice čim prije ozdrave😘.
6x mama sretno na uzv kukića sutra,ma bit će sve ok. Laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘
Ivy,preslatki je Vid!Ne bi čovjek reko na facici da je takav zahebant
!
Ja bi rađe jela tvoje torteline nek ovaj bolonjez…
E da,Ena,ti prvi susreti sa hranom su mi najjači…ja isto obično uvijek krenem sa mrkvom ili jabukom,a ne znaš na koje više face delaju
.
Kaj misliš kaj bi mu mogla sljedeće dati? Mislila sam prvo izvrtiti povrće pa onda s voćem. Kak to ide? Jel se ubacuje i riža i krumpir ili to kasnije ide? Moram malo bolje proučiti i raspitati se kod vas iskusnih mamica 🙂,jer ovo su nam samo probne varijante sad i upoznavanje,da znamo kad krene za ozbač jedan obrok cijeli.
Taman kad mene nema vi se raspisale toliko da jedva polovim hahaha
Vid je presladak 😍😍 čestitke na 4 mj 😘
Bravo za Mihinu prvu mrkvicu 😊 a limun,to je moj nećak volio cuclati jedno vrijeme..radio je takve grimase da smo krepavali od smijeha,al nije odustajao 😂
Netko je pitao za noćno svjetlo..mi možemo skroz smanjiti svjetlo u spavaćoj,al za potrebe cickanja nam je dosta i ovo od rasvjete izvana
Jurim sad pospremiti kuhinju,gosti nam otišli,nju uspavala po drugi put pa da onda i sebe spremim za spavanje
E da, Sebastian je pravi dečko 😊 i ne znam po čemu bi trebao biti deblji..jeste da je Anastazia curka,al par dana su razlike,a ona je bar kilu lakša i 8 cm kraća 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji