Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    16. Listopad 2018. 13:28

Mame koje doje,jedete slatko? Ja nisam do sad,al me lovi uzasna zelja ne znam kako odolit

💙Bartol💙

ami25
    16. Listopad 2018. 13:32

Vidi ga Sebastian kako jepo gleda,kako je vejik  Barbara jesi nabavila mob? Kamo je zavrsna lista s porodima,koliko sam čekala to dijete zelim UPDATE, zelim bit na njoj 

💙Bartol💙

baarbaraa29
    16. Listopad 2018. 13:48

Ena e to, to! To i mislim! Joj al ce se oblizivat sam dok skuzi kak je to sve fiino 😋
    ami25 ja jedem sve. jedino nisam probala jos ono grah i tu ekipu, ali ostalo sve. iako nisam neki ljubitelj slatkog pa ga ni sad puno ne konzumiram, ali probaj. iskreno, ja nisam ni cula da bebama slatko moze smetat!
    ooo jadna ne bila pa jel nisi docekala bit na popisu?? 😂 nabavio coek mobtel momentalno sljedeci dan🤣
    nemoj me izazivat da na staroj temi nadjem tablicu pa napravim novu😄
    jucer smo bili na cjepljenju..jedno na usta i jos 2 pikice! bojala sam se temperature, ali evo nista. za sada! i mjere su mu 66cm, 6670g. kaze dr.mogao bi bit i deblji, ali sve ok.
    mislim, sisa rjedje, ali je sit, a i valjda bi doktor rekao da treba uvodit ad.
    dosta smo se uspanicili zbog onog njegovog treskanja i nasli da se morov refleks cesto mjenja za west sindrom. oblik epilepsije.☹ ali kaze da po ispricanom nije nista, ali da pratimo do sljedeceg pregleda i ako budemo htjeli da ce ga poslat na eeg jer zna da nam to sto on kaze ne znaci puno 😄 dobar nalaz bi.
    mi kazemo kak nam je 1.dijete i tu smo sami...kaze on niste sami, imate mene! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Listopad 2018. 13:54

Ivy draga, sretna 4 mjeseca 🤩😘 Kak ti kikići rastuuuu...
    Što se slatkog tiče skoro svaki dan barem nešto slatko pojedem i nisam primjetila da mu smeta...
    Kod nas danas opet štrajkanje sa spavanjem..10-15 min u komadu..ahhhh

6xmama
    16. Listopad 2018. 14:00

Mamica 1985,bas super za tlak, nek i dalje bude tako 🤗! Ja ti kuham vodu iz pipe, mislim da je to jos uvijek zdravija opcija nego flasirana voda koja stoji pitaj Boga kolko u pvc boci na polici u ducanu... 
    Ivy, vec si vjerojatno skuhala dok se ja javim 😁... Kod mene bolonjez danas i integralno tijesto. Nisam stigla nis pametnije skuhat-otisla ujutro u King kross, salabajzala po ducanima jer sam bila solo i odma mi se dan poremeti... Sretna vam 4 velika mjeseca 🎉🍾🎂🥂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    16. Listopad 2018. 14:04

Hvala cure! Ovo nase u dnevnom dodje ko to na napi recimo..iako mogu i napu upalit i kuhinja mi je tu. Mislila sam uzet tu neku zivotinjicu al nisam znala koliko to onda svijetli, bum malo istrazila. 
    Ivy cestitam za 4mj, jako vrijeme brzo leti!
    Barbara super za pikicu da je sve ok, drazimo fige da svi prodju bez temperatura. 
    Moja obozava kolica, to je recept za spavanje a doma.. nis.. vidim ima nas puno tako. Ne znam kaj bum po ruznom vremenu 😣 sad idemo van 2x na dan i to duze lijepo.
    Ja jedem slatko jao pa nisam znala da se ne smije ami? Izbjegavam ovo kaj napuhava tipicno i luk i cesnjak inace sve pomalo normalno jedem 

ami25
    16. Listopad 2018. 14:09

Majo,ma nemam pojma kako su me uplasili da su grcevi bas pazim sta god unesem,al i ja se nadam da od malo mu ne bude nista bilo 

💙Bartol💙

baarbaraa29
    16. Listopad 2018. 14:10

Maja82

Hvala cure! Ovo nase u dnevnom dodje ko to na napi recimo..iako mogu i napu upalit i kuhinja mi je tu. Mislila sam uzet tu neku zivotinjicu al nisam znala koliko to onda svijetli, bum malo istrazila.
    Ivy cestitam za 4mj, jako vrijeme brzo leti!
    Barbara super za pikicu da je sve ok, drazimo fige da svi prodju bez temperatura.
    Moja obozava kolica, to je recept za spavanje a doma.. nis.. vidim ima nas puno tako. Ne znam kaj bum po ruznom vremenu 😣 sad idemo van 2x na dan i to duze lijepo.
    Ja jedem slatko jao pa nisam znala da se ne smije ami? Izbjegavam ovo kaj napuhava tipicno i luk i cesnjak inace sve pomalo normalno jedem

bilo bi fora ispod kinderbeta pa da izgleda nabrijano mozda 😎😎😎🤣 zezam se!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Listopad 2018. 14:14

O pa lijepo Sebastijan raste 😁
    Ja jedem isto sve osim tih mahunarki koje ionako ne volim, ne jedem češnjak baš i lignje/sipe zbog osipa, ja mislim da je od toga bilo. A slatko skoro svaki dan, ne znam kako bi bez toga. Čokolino mi je sve, i nutela. Pa uleti i koja čokolada, domaćica, neki dan sam cijelu bombonjeru sama 🙊🙊 a na njemu ne vidim apsolutno da mu smeta. Ni ne može, koliko sam toga pojela u trudnoći 😂 i kolu sam pila, niš mu nije bilo. Još čekam vino 🙊🙊🍷🍷🍷🍷
    Ajme Ena već je na konkretnijoj hrani, pa kud prije? Baš kao da se jučer pričalo o cerviksima, mirovanjima, super kornetima... Ne mogu ni vjerovati da mi imamo idući tjedan dva mjeseca. Moramo negdje uzv kukova napraviti. 
    Eto raspisala se ja dok on napokon spava, izmorio se jadničak jučer. A oko mu nisam još kapala, čekam svekrvu. Malo sam mu s mlijekom 

6xmama
    16. Listopad 2018. 14:43

Ajmo se sad nadovezat na sve ovo kaj sam naknadno citala jer sam prethodnu poruku pisala od 11 nadalje 😂... 
    Barbara, Sebac je decko i pol, zakaj bi trebal bit tezi 🙄. Bravo za pikicu, i mas ceka 24.
    Joj,ja se onog odbrojavanja ne volim sjecat, onog straha, tokolize, lijekova silnih na usta... Uspomene na ovu trudnocu su mi koma. Tu mi je ljepse sad 😊
    Mu sutra imamo uzv kukova, nadam se da bu sve ok 🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.