Jutro 😘
Franova sretan ti rođendan 😘😘
6xmama sretan rođendan mužiću ☺️
Kod nas nakon cendravog dana bila super noć..navecer bilo muke po nosicu,al smo dobro očistile nosić,namazala joj balzamić na prsa i uspjela je zaspati malo nakon 10..al je zato cickala samo u 3 i u pola 7 i produžila spavanac do 8.15..i to je pocickala i zaspala,nismo trebale ni čistiti nos
sretan rodjendan Franova i 6xtata!! Sve najbolje!
Zelim svima mirnu i ugodnu nedilju 😊
Dobro jutro svima!
Franova sretan rodjendan i sve najbolje!
6xmama sretan rockas muzicu, uzivajte!
Puse
Sretan rođendan Franova i 6xtata, sve najbolje, puno zdravlja, srece i ljubavi 🎉🎉😘😘
Mi idemo kod mojih na rucak, kakvi su vasi planovi? 😊
04.07. Matija 💜
Sretan rođendan Franova i 6xtata, sve najbolje, puno zdravlja, srece i ljubavi 🎉🎉😘😘
Mi idemo kod mojih na rucak, kakvi su vasi planovi? 😊
Mi smo obavili nedjeljnu kavicu,maleni zaspao u as putem natrag,sad još spava,moramo malo čistiti i ispanirati šnicle za pohanje,pripremiti krumpir i tartar da samo stavim jer nam dolaze gosti vidjeti bebu, umjesto kolača budu napolitanke😂😂..ugl puno posla pred nama a sad neću ništa još da ga ne probudim🤣
Sretan rođendan Franovamamita i 6xtata 🎉🎉🎉🍷🍷
Mi smo jučer odradili prve goste, odmah dvije ture 😁 danas odmor, muž radi ručak, ribu mmmm.
Kiša pada pa nigdje ne možemo 😣
Ugodnu i mirnu nedjelju vam želim 😁😘😘😘
Joj da, pročitala sam da netko pije bambus, Ivy? Ja biii 😭😂 do sad sam samo doslovno gut šampanjca na piru prošli vikend, a to ni ne volim. Čekam da muž otvori butelju koju sam mu za rođendan kupila, to moram probati.
Sretni rođendani slavljenicima 😘😘
Mi smo zarobljeni radi loseg vremena već dva dana, počinjem ludit 😥😥
Evo mi idemo do sveki na ručak..a popodne mi mama malo dolazi..usput planiram počistiti stan da sutra imam manje posla jer nam dolaze moje curke s posla ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji