Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    07. Listopad 2018. 09:10

Jutro 😘 
    Franova sretan ti rođendan 😘😘
    6xmama sretan rođendan mužiću ☺️
    Kod nas nakon cendravog dana bila super noć..navecer bilo muke po nosicu,al smo dobro očistile nosić,namazala joj balzamić na prsa i uspjela je zaspati malo nakon 10..al je zato cickala samo u 3 i u pola 7 i produžila spavanac do 8.15..i to je pocickala i zaspala,nismo trebale ni čistiti nos

mamica1985
    07. Listopad 2018. 10:00

Sretan rockas franova i 6xtata!!!

Dinosaurus
    07. Listopad 2018. 11:02

sretan rodjendan Franova i 6xtata!! Sve najbolje! 
    Zelim svima mirnu i ugodnu nedilju 😊

• Maja82
    07. Listopad 2018. 11:19

Dobro jutro svima!
    Franova sretan rodjendan i sve najbolje!
    6xmama sretan rockas muzicu, uzivajte!
    Puse 

hope123
    07. Listopad 2018. 11:23

Sretan rockas Franova i muzic 6xmama :)))

Uzivajte u nedjelji :)))

Majda23
    07. Listopad 2018. 11:24

Sretan rođendan Franova i 6xtata, sve najbolje, puno zdravlja, srece i ljubavi 🎉🎉😘😘 
    Mi idemo kod mojih na rucak, kakvi su vasi planovi? 😊

04.07. Matija 💜

07. Listopad 2018. 11:58

Majda23

Sretan rođendan Franova i 6xtata, sve najbolje, puno zdravlja, srece i ljubavi 🎉🎉😘😘
    Mi idemo kod mojih na rucak, kakvi su vasi planovi? 😊

Mi smo obavili nedjeljnu kavicu,maleni zaspao u as putem natrag,sad još spava,moramo malo čistiti i ispanirati šnicle za pohanje,pripremiti krumpir i tartar da samo stavim jer nam dolaze gosti vidjeti bebu, umjesto kolača budu napolitanke😂😂..ugl puno posla pred nama a sad neću ništa još da ga ne probudim🤣

07. Listopad 2018. 12:06

Sretan rođendan Franovamamita i 6xtata 🎉🎉🎉🍷🍷
    Mi smo jučer odradili prve goste, odmah dvije ture 😁 danas odmor, muž radi ručak, ribu mmmm. 
    Kiša pada pa nigdje ne možemo 😣
    Ugodnu i mirnu nedjelju vam želim 😁😘😘😘
    Joj da, pročitala sam da netko pije bambus, Ivy? Ja biii 😭😂 do sad sam samo doslovno gut šampanjca na piru prošli vikend, a to ni ne volim. Čekam da muž otvori butelju koju sam mu za rođendan kupila, to moram probati. 

lucy233
    07. Listopad 2018. 12:26

Sretni rođendani slavljenicima 😘😘 
    Mi smo zarobljeni radi loseg vremena već dva dana, počinjem ludit 😥😥

pharmamma
    07. Listopad 2018. 12:54

Evo mi idemo do sveki na ručak..a popodne mi mama malo dolazi..usput planiram počistiti stan da sutra imam manje posla jer nam dolaze moje curke s posla ☺️☺️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.