Hello stare prijateljice 😍♥️
Tea 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉.
Kako si? Gdje si? Kako je?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretan rođendan Franovamamita i 6xtata 🎉🎉🎉🍷🍷
Mi smo jučer odradili prve goste, odmah dvije ture 😁 danas odmor, muž radi ručak, ribu mmmm.
Kiša pada pa nigdje ne možemo 😣
Ugodnu i mirnu nedjelju vam želim 😁😘😘😘
Joj da, pročitala sam da netko pije bambus, Ivy? Ja biii 😭😂 do sad sam samo doslovno gut šampanjca na piru prošli vikend, a to ni ne volim. Čekam da muž otvori butelju koju sam mu za rođendan kupila, to moram probati.
Cokica da popijem 1 dcl crnog vina + malo coca cole. I baš mi uljepša večer... Bebanu ništa neće biti a majčica sretna.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo super je! Uživamo Luka i ja. Kako su prosli porodi? Jesu sve curke tu? ♥️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Hello stare prijateljice 😍♥️
Helloooou ☺️☺️☺️☺️☺️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Sad je prvi post i na prvoj i na zadnjoj stranici tvoj 😉 bas je lijepo da si nam se vratila 😘❤️
Evo super je! Uživamo Luka i ja. Kako su prosli porodi? Jesu sve curke tu? ♥️
Ajme čitam sada koliki je Luka bio. Žao mi jr zbig teškog poroda. Drugi put će biti lakše...
Porod je bio super, baš kako sam si željela.. ali to je i treća beba pa je dolje sve razlohano 😂.
Kako spavate? Kako ste se snašli?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej cure, nama danas dan tak tak.. Išli u Emezzetu kupiti aparate za novu kuhinju i kasnije htjeli na kavu, ali je mali princ 🤴 bio toliko nervozan da je krenuo vrištati čim je konobarica donijela kavu.. Možete misliti kak je to izgledalo 😂😂 u 2 srka sam popila tu kavu dok je muž bio na pola cigarete i rekla mu da idemo 😂😂
Sad spava al već vidim..čim sam to napisala bude se i pribudio...🤗🙈
Odlicno spavamo noću, danju slabije 😅😅
Spava 19-7 uz budenje za papanje, inace nikakvih setanja i plakanja. Super smo i sretni, jedno nas vec zubi muce 😂 mora nesto
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea bas sam se neki dan sjetila tebe i htjela pitati cure jel se cuju s tobom, ali mi bilo glupo. Dobrodošla nam 😘 koliko je maleni star?
Dosli kuci prije pola sata, malo vise. Poremetili smo bebinu rutinu tako sto smo krenili kuci kad se vec trebao kupati pa smo ga morali smirivati kad smo dosli kuci, sad mi se to dogodilo i nikad vise. Nije prestajao vristati, ali nekako smo ga uspjeli smiriti, okupati, pa je papao i evo spava. Jos sutra u babinje kod rodice i dosta, bas se umorimo. Laku noc svima 😘
04.07. Matija 💜
Nas je uhvatila nekakva viroza! Sad me strah kako ce biti. Ja zadnja 2 dana nemrem gutat i iskasljavam i pusem zelenk,osjecam se koma al nemam temperaturu. Sad je i mala pocela,zacepljen joj nosic i pun pa cistimo aspiratorom. Stalno se zakasljava i ne da joj spavati. Temperatura je granicna 37,5 u guzi pa nisam davala cepice. Trudim se da sise sto vise. Imate li jos kakav savjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji