Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    06. Listopad 2018. 20:41

Vecer curee! 
    Mi danas odradili setnjicu opet. Beban svaki put odspava sve. Bas sam zadovoljna. 
    Franova sutra cestitamoo rockas. Meni je za tjedan dana okrugli 😀 Sad bini ja torte malo 😊
    Ena vici malo na tog svog muza da ti bude malo vise na raspolaganju. Mi smo daleko od svih tako da moj i da oce nema di utec 😁
    Cure moze savjet, sta mi je bolje nabavit- onu ljuljacku/viper (ne znam kako se zove tocno) ili baby gym? Znam da je za bebane bolje da leze na ravnom pa nekako naginjem baby gymu a opet on mi je pun zraka nakon sta se najede i volila bi da ga imam negdi za spustit a da nije na ravno pa da mu lalse bude za pupu. Ovako ga nakon dojenja nosamo barem pola sata dok mu cili zrak ne izidje 😖

06. Listopad 2018. 21:24

Dinosaurus

Vecer curee!
    Mi danas odradili setnjicu opet. Beban svaki put odspava sve. Bas sam zadovoljna.
    Franova sutra cestitamoo rockas. Meni je za tjedan dana okrugli 😀 Sad bini ja torte malo 😊
    Ena vici malo na tog svog muza da ti bude malo vise na raspolaganju. Mi smo daleko od svih tako da moj i da oce nema di utec 😁
    Cure moze savjet, sta mi je bolje nabavit- onu ljuljacku/viper (ne znam kako se zove tocno) ili baby gym? Znam da je za bebane bolje da leze na ravnom pa nekako naginjem baby gymu a opet on mi je pun zraka nakon sta se najede i volila bi da ga imam negdi za spustit a da nije na ravno pa da mu lalse bude za pupu. Ovako ga nakon dojenja nosamo barem pola sata dok mu cili zrak ne izidje 😖

Ja imam oboje ali u viperu neće biti i obavezno se izbljuca,neznam koji je al se da podesiti skroz u ležeći ili kak ti odgovara a ima i capice da se ne njiše nego bude stabilan,s muzikom i vibrom,a za papicu i poslje papice mi je super hranilica Peg perego ili kak se već piše😂, jer se isto može podesiti položaj skroz do ležećeg..Baby gim mi je isto super jer može biti na ravnim,promatra i hvata igračkice ,a nogicama lupa u rub da mu se igračkice tresu pa mu je zanimljivo...tebi bi bila ta hranilica super a možeš ju koristiti i kasnije kad bude veći za papanje.

Dinosaurus
    06. Listopad 2018. 21:35

Ena31

Dinosaurus

Vecer curee!

Ja imam oboje ali u viperu neće biti i obavezno se izbljuca,neznam koji je al se da podesiti skroz u ležeći ili kak ti odgovara a ima i capice da se ne njiše nego bude stabilan,s muzikom i vibrom,a za papicu i poslje papice mi je super hranilica Peg perego ili kak se već piše😂, jer se isto može podesiti položaj skroz do ležećeg..Baby gim mi je isto super jer može biti na ravnim,promatra i hvata igračkice ,a nogicama lupa u rub da mu se igračkice tresu pa mu je zanimljivo…tebi bi bila ta hranilica super a možeš ju koristiti i kasnije kad bude veći za papanje.
    ima kotačiće,da se sklopiti i podesiti visina,pladanj se također da odvojiti

Bravoo toga se ne bi ni sitila! Hvalaa 😊😊

lucy233
    06. Listopad 2018. 22:19

Nešto sam preletila ali sam slabo zapamtila danas...
    Sebastian je pravi frajer 😍
    Muževe treba malo trgnut, bude to valjda bolje
    Mi dojimo kako koji dan, nekad izdrži 4 sata nekad traži nakon uru i po opet. Večer zaspe u 10,10:30 hrani se u 4, onda opet oko 7,7:30 i produži do 8:30,9
    F ima baby gym i ležaljku. Voli baby gym ali kad je grintav onda ležaljka prolazi baby gym ne. 
    Želim vam svima ugodnu noć, pusa svim bebama i mamama

baarbaraa29
    07. Listopad 2018. 00:12

Sretan rodjendan Franova i 6xtatta 😁😁🎂🍰🥂🎉🎉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

07. Listopad 2018. 08:05

Dobro jutroooo...
    Happy b-day Franova i 6xmama, sve najljepše vam želimo 🎉😘😘🎂🥂

ivymicek
    07. Listopad 2018. 08:11

Dobro jutro!!!!
    Sretan ročkas Franova i (kradem) 6xtata 🎉🎉🎉.
    Sretni i veseli bili, ostvarile vam se sve želje.
    Nadam se da ste dobro spavali. Mi ok. On je u jednom trenu bio budan ali sam ga ignorirala i nakon nekog trena uvalila ciku. Noćas cice pune mlijeka baš sam se iznenadila. Bolile me obje.
    Pijem kavu dok djecs vida zabavljaju.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Listopad 2018. 08:12

Eh da još sam htjela reć ostani jaka i izborise. Ja svom znam reć nisam ih samo sebi rodila...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Listopad 2018. 08:26

Jutro mame i bebe😘😘. Franovamamita nek ti je najsretniji ročkas,sve ti se želje ostvarile😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗🙏💖💝🥞🍨🎂🍾🥂.
    6xmama sretan rođendan mužiću,uz najljepše želje i da ti bude čim bolji😘😘🤗🤗😍🤩🤩.
    Mi cickali opet stalno po noći,jutros me probudio lupkanjem ručicama i pričanjem ko da je navinut😂😂

6xmama
    07. Listopad 2018. 08:32

Jutro 😊
    Eto odmah me nasmijaste u rano jutro, 6xtata 😂😂😂, hvala vam curke od srca, imate pozdrav od slavljenika 💖🤗. 
    Ja na kraju tortu kupila 😂, tolko o tome... Nit imam vremena nit volje da ju idem pec. 
    Franova, sretan rocko i da ga lijepo provedes 🎉🍾🥂🎁🎂! 
    Kod nas standard noc... Zaspala u ponoc, budjenje u 4,pa sad u 8.Ugodnu nedjelju zelim svima 💞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.