Vecer curee!
Mi danas odradili setnjicu opet. Beban svaki put odspava sve. Bas sam zadovoljna.
Franova sutra cestitamoo rockas. Meni je za tjedan dana okrugli 😀 Sad bini ja torte malo 😊
Ena vici malo na tog svog muza da ti bude malo vise na raspolaganju. Mi smo daleko od svih tako da moj i da oce nema di utec 😁
Cure moze savjet, sta mi je bolje nabavit- onu ljuljacku/viper (ne znam kako se zove tocno) ili baby gym? Znam da je za bebane bolje da leze na ravnom pa nekako naginjem baby gymu a opet on mi je pun zraka nakon sta se najede i volila bi da ga imam negdi za spustit a da nije na ravno pa da mu lalse bude za pupu. Ovako ga nakon dojenja nosamo barem pola sata dok mu cili zrak ne izidje 😖
Vecer curee!
Mi danas odradili setnjicu opet. Beban svaki put odspava sve. Bas sam zadovoljna.
Franova sutra cestitamoo rockas. Meni je za tjedan dana okrugli 😀 Sad bini ja torte malo 😊
Ena vici malo na tog svog muza da ti bude malo vise na raspolaganju. Mi smo daleko od svih tako da moj i da oce nema di utec 😁
Cure moze savjet, sta mi je bolje nabavit- onu ljuljacku/viper (ne znam kako se zove tocno) ili baby gym? Znam da je za bebane bolje da leze na ravnom pa nekako naginjem baby gymu a opet on mi je pun zraka nakon sta se najede i volila bi da ga imam negdi za spustit a da nije na ravno pa da mu lalse bude za pupu. Ovako ga nakon dojenja nosamo barem pola sata dok mu cili zrak ne izidje 😖
Ja imam oboje ali u viperu neće biti i obavezno se izbljuca,neznam koji je al se da podesiti skroz u ležeći ili kak ti odgovara a ima i capice da se ne njiše nego bude stabilan,s muzikom i vibrom,a za papicu i poslje papice mi je super hranilica Peg perego ili kak se već piše😂, jer se isto može podesiti položaj skroz do ležećeg..Baby gim mi je isto super jer može biti na ravnim,promatra i hvata igračkice ,a nogicama lupa u rub da mu se igračkice tresu pa mu je zanimljivo...tebi bi bila ta hranilica super a možeš ju koristiti i kasnije kad bude veći za papanje.
Vecer curee!
Ja imam oboje ali u viperu neće biti i obavezno se izbljuca,neznam koji je al se da podesiti skroz u ležeći ili kak ti odgovara a ima i capice da se ne njiše nego bude stabilan,s muzikom i vibrom,a za papicu i poslje papice mi je super hranilica Peg perego ili kak se već piše😂, jer se isto može podesiti položaj skroz do ležećeg..Baby gim mi je isto super jer može biti na ravnim,promatra i hvata igračkice ,a nogicama lupa u rub da mu se igračkice tresu pa mu je zanimljivo…tebi bi bila ta hranilica super a možeš ju koristiti i kasnije kad bude veći za papanje.
ima kotačiće,da se sklopiti i podesiti visina,pladanj se također da odvojiti
Bravoo toga se ne bi ni sitila! Hvalaa 😊😊
Nešto sam preletila ali sam slabo zapamtila danas...
Sebastian je pravi frajer 😍
Muževe treba malo trgnut, bude to valjda bolje
Mi dojimo kako koji dan, nekad izdrži 4 sata nekad traži nakon uru i po opet. Večer zaspe u 10,10:30 hrani se u 4, onda opet oko 7,7:30 i produži do 8:30,9
F ima baby gym i ležaljku. Voli baby gym ali kad je grintav onda ležaljka prolazi baby gym ne.
Želim vam svima ugodnu noć, pusa svim bebama i mamama
Sretan rodjendan Franova i 6xtatta 😁😁🎂🍰🥂🎉🎉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutroooo...
Happy b-day Franova i 6xmama, sve najljepše vam želimo 🎉😘😘🎂🥂
Dobro jutro!!!!
Sretan ročkas Franova i (kradem) 6xtata 🎉🎉🎉.
Sretni i veseli bili, ostvarile vam se sve želje.
Nadam se da ste dobro spavali. Mi ok. On je u jednom trenu bio budan ali sam ga ignorirala i nakon nekog trena uvalila ciku. Noćas cice pune mlijeka baš sam se iznenadila. Bolile me obje.
Pijem kavu dok djecs vida zabavljaju.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da još sam htjela reć ostani jaka i izborise. Ja svom znam reć nisam ih samo sebi rodila...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mame i bebe😘😘. Franovamamita nek ti je najsretniji ročkas,sve ti se želje ostvarile😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗🙏💖💝🥞🍨🎂🍾🥂.
6xmama sretan rođendan mužiću,uz najljepše želje i da ti bude čim bolji😘😘🤗🤗😍🤩🤩.
Mi cickali opet stalno po noći,jutros me probudio lupkanjem ručicama i pričanjem ko da je navinut😂😂
Jutro 😊
Eto odmah me nasmijaste u rano jutro, 6xtata 😂😂😂, hvala vam curke od srca, imate pozdrav od slavljenika 💖🤗.
Ja na kraju tortu kupila 😂, tolko o tome... Nit imam vremena nit volje da ju idem pec.
Franova, sretan rocko i da ga lijepo provedes 🎉🍾🥂🎁🎂!
Kod nas standard noc... Zaspala u ponoc, budjenje u 4,pa sad u 8.Ugodnu nedjelju zelim svima 💞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji