Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    05. Listopad 2018. 16:04

Pozdrav cure 😊
    Pharma, bravo za klokanicu. I ja sam jucer kupila na Mall.hr,pa cemo vidjet kad stigne. 
    Ivy, mi danas jedemo grah 😁.. Bravo za striceka koji je pomogo. 
    Barbara, bas kaj ti je Ivy rekla, slusaj Sebaca. Svako dijete je za sebe, nije da zato zaostaje za drugima.. 
    Ena-lijepa mama i sinek 💖
    Mene moja curka nocas pocastila spavanjem od 12-5:15 😃. Cekamo sad kumove da nam dodju u goste da se mama malo izlaje uz kavicu 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Anđeo_
    05. Listopad 2018. 16:24

Hvala svima na savijetima za flašice ❤ 
    6xmama- naručila sam flašicu jučer je stigla sa stranice Mali putnici moja  mama je prvo davala svoje savijete ne to, pa kavo je uživo ma daj Avent on je provjeren , ali se  oduševila kad ju je vidla uživo oblik i čvrstoca 👏 kaže ja sam do sad vjerovala samo Aventu al razuvjerila si me nadam se i da će moja Nika bit zadovoljna s njom (Ako će nam uopće trebat al da je imamo za svaki slučaj) 

6xmama
    05. Listopad 2018. 16:32

Anđeo, nadam se da vam nece trebat, sretno i drago mi je da ste zadovoljne sa flasicom 💖

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Listopad 2018. 16:32

Ena, prekrasni 😍😍
    Moj malac mene danas zeza..neće i neće spavati 🙈🙈 Samo bi cicao i čim se mama makne kmee kmeee 😂😂

05. Listopad 2018. 16:50

Hvala curke moje😘🤗. 
    Pharmama super za klokanicu,mi imamo neku običnu i ne sviđa mu se a i treba troje ljudi dok to skopčamo😂😂.
    Ivymicek pa ti si svašta nešta stigla,i još ostala u defektu s autićem,bravo za dobrog stričeka.
    Pusamo sve mamice i bebice,nek spavaju malo😂😂, Mihica spava po par minuta svega,užas..uspjela sam oprati suđe,ispohati tikvice i prošetati s njim a stan mi je bomba🤯😬,eto sad ležim pored njega jer je taman zaspao pa ako se probudi da mu opet uvalim sisu😂

nasdva
    05. Listopad 2018. 17:31

Moj muž na antibioticima uhvatila ga prehlada, starije djete pokupilo bakterijski konjuktivitis. 
    Sad mi je pliva sept najbolji prijatelj, a koža na rukama mi je i onako odvratno suha.
    Samo da mi malena ne pokupi.

franovamamita
    05. Listopad 2018. 17:50

Evo nas opet vani spava u kolicima a ja jedem 😁
    Ajme cure sam sad kad nam promijenili ime vi postale prave klokanice 🤣🤣🤣
    Ivy dobro da ti je stricek pomogao,jel velik kvar?
    Ena vidis nedavno si mislila da je kraj s dojenjem a vidis da Miha nije odustao 😘😘
    6×mama bas lijepo da te curka pocastila bas lijepo vec ona pajki 😘
    Nasdva nadam se da Ce malenu ipak bolesti zaobići 😘
    Barbara nemoj se brinuti on jednostavno voli tako pajkiti i moj stariji je nekad tako spavao...pa i mi svi drugacije volimo netko spava na stomaku,boku, ledima,sklupcan otkriven pokriven...moj je veliki imao fazu kada prije spavanja okrece glavom brzo lijevo desno lijevo desno i ja se bojala STA mu je jel to ok,ali eto jednostavno tako se uspavljivao 🙂
    Ajme tek Ce 6 a ja zjevam a kada dode vrijeme za spavanje i klince upakiram onda necu moci 🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    05. Listopad 2018. 17:59

Ja imam BabyBjorn Original klokanicu 👌👌👌, spasava me jer ova mala vristalica bude u kolicima jedino ako je spustim kad zaspe. Evo i sad smo vani sa sekom u parku i mala klokanica spava na meni.

pharmamma
    05. Listopad 2018. 19:01

Klokanica je zakon 😁 dvaput bile vani,dvaput odspavala po sat vremena 😊 čak sam i u dućan uspjela otići 😁 e sad ćemo bolje iskoristiti činjenicu da nam je šetnica 10m od zgrade 😊

ivymicek
    05. Listopad 2018. 20:12

Franova ma samo akumulator a muža mi nije bilo da ga ide zamjeniti.. ja em nisam stigla em nisam htjela 😂😜.
    Pharma baš mi je drago za klokanicu i za spavanje i za šetnju i dućan 🎉🎉🎉. Neka djeluje.
    Nas dva držim fige da svi što brže ozdrave a da se vas dvije ne zarazite...
    Mamica joj ja se nadam da će i meni ta babybjorn klokanica biti dobra.
    Meni je danas oko 14 došlo tako loše... Prvo me glava bolila onda mi je došlo na povraćanje i iznimna žeđ me ulovila. Dok sam nadošla trebalo mi je bar pol sata a sveki ga je pazila. Valjda sam drhidrirala i pao mi šećer .  Ugl ljzta sam na sebe jer se ne pazim. Od sutra ću drugačije.
    Malac cicki i jedva čekam ga spustiti i ići spavati.
    Želim vam svima što lakšu noć..
    😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.