Jutro curkice 😘. Evo i nas,zaspali u 8,par puta se budili za cickanje al nije bilo cijelonoćnog navlačenja sise😀,tak da sam zadovoljna.
Barbara maleni je baš slatkiš,kak lijepo pozira😍😍😘😘🤗🤗. Ja uživam u kavici dok je m preskidao i hrani bebu,što ja kažem subotnji tretman ujutro je na tati,kasnije ih šaljem u šetnju da počistim i skuham u miru,moramo ga iskoristiti malo dok je doma😉.
Ugodan dan vam želim svima 😘
Dobro jutro! Super za dobre noci, Barbara mali je slatkis i fino da imate rutinu i da rijedje jede, mislim da je to normalno..i moja i produzila razmak a skratila hranjenje.
Juce se derala ko vol na cijepljenju.. jao koji stres i sok 😣 bila cendrava doma al po noci mi je fino odspavala i normalno sve.. jeste vi hladile nogicu samo taj dan ili i duze? Vidi se samo pikica nema crvenila ni otoka. Uzasno mi ju je bilo zao ufff ja skoro plakala.
Babyblue tak je i moja znala potegnut super znaci fino ti se vec najede i spava bar taj dio noci!
Nadam se da ce danas bit ok vrijeme a i moja malena pa da mozemo setati.
Jutro svima
Barbara,ja ti nemam iskustva puno sa dojenjem pa ne znam kaj da ti velim,mi smo na boci pa je drukčije...al recimo brže ju sad pojede nego u početku pa vjerojatno je i tak sa cicom.BTW,Sebac je predivan,koje oke imaaaaa ...to na mamu
Ena,fino da je noć bila ok i da bus danas na miru sve napravila
Babyblue,normalno jeda ti odspava duže nakon boce,AD mlijeko je teže probavljivo od majčinog pa su duže siti.
Mamica,žao mi je radi tlaka ,nadam se da će pretrage bit ok.
Ivy,evo ja jučer u pol 2 skužila da nisam još niš pojela ni popila tak da sam i ja ko i ti ...a onda si mislim glupačo,opće ne paziš na sebe...a ja još i na tabletama za šećer i onda mi se desi da nit jedem nit ih popijem,opće se ne sjetim,a to nije dobro.Eutiroks svako malo isto zaboravim ujutro popit,sjetim se ono popodne a fućkaj ga onda kad se on mora pit natašte...
Idem nekaj kuhat dok grofica spava još.Kaj-ne znam...možda mesnu štrucu i mahune sa batatom.Ili mi nekaj drugo padne na pamet kad otvorim škrinju .
Sutra nam tatek ima 45 godina,pa ću morat i nekaj za sutra ekstra zmislit+neku torticu...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sebastian je pravi mali zgodni frajer 😍😍 i Anastazia sad puno kraće cica i sve rjeđe mi zaspi na cici,ali još čekam da produži vrijeme između obroka 😂
Mamica držim fige da otkriju od čega ti je pa da se vise ne ponavlja 🤞
Bravo svima na dobrim noćima..i kod nas bilo ok s obzirom na curenje nosića..uspjela je zaspati oko 10,cickanje u 1 i u 5,bile budne do pola 8 i onda još spavanje do pola 10..sad aja,ali čujem da je nosić opet pun 😞 i da, hvala onome ko je izmislio aspirator na usisavač 👏😁
dobro jutro!
BabyBlue bravo za spavanje, a i kavicu! Ja sam svoju jedino uspjela smuckat prije neg muz ode.
Ivy koje ce to osvecivanje bit! 😂
pharmamma mogli bi im vec sredit neki dejt! 😉
Nasa Budilica jutros tocna kao i svako jutro. Zvrci u 6 i sad vec spava novu turu!
Navecer smo uspostavili ritam i rutinu. Kupanje oko pol 7, malo igranja i u pola 8 vec zaspiva i to bez placa, dreke.. Odemo u sobu, upalimo igracku sto projicira zvijezdice po stropu i svira, duda dok ne zaspe i brzo 😴
Al imamo noviteta. Jede dost rijede neg prije. Ok, prije je to bilo svakih sat i pol, puko bi da stalno ima taj ritam 😆 ali sad po danu bude i po 4 sata, noc svaka 3, a od kad zaspe navecer pa do prve klope i 5,6 sati. I nikad ne traje duze od 10min., najcesce i manje.
Iskusne mame? Ivy? 6xmama?
Ajme što sam sladak 😍😍😍😍😍. Pravi mali frajer.
Moj ti cica kako kad nekad doslovno par minuta a nekad kad mu se mazi i duže. Ali da prorijedi ti se to dojenje i to je ok dok piški i kaka i dok je zadovoljan (sve do sljedećeg skoka 😂).
Pharma hjooj za nosić, nama je uz aspirator pomagala i Nisita mast (netko mi ovdje preporučio).
Mi smo obavili dugu setnju, ručali kod bake i sad čekam muža da mi skuha kavu dok mališa spava. Nešto mu se ne žuri ali ne zna za moj plan ako se probudi dok pijem kavu njemu ga dati da ja u miru pijem 😜.
Ipak si moram sama skuhati kavu jer je nestao a voda kipi 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dobro jutro!
BabyBlue bravo za spavanje, a i kavicu! Ja sam svoju jedino uspjela smuckat prije neg muz ode.
Ivy koje ce to osvecivanje bit! 😂
pharmamma mogli bi im vec sredit neki dejt! 😉
Nasa Budilica jutros tocna kao i svako jutro. Zvrci u 6 i sad vec spava novu turu!
Navecer smo uspostavili ritam i rutinu. Kupanje oko pol 7, malo igranja i u pola 8 vec zaspiva i to bez placa, dreke.. Odemo u sobu, upalimo igracku sto projicira zvijezdice po stropu i svira, duda dok ne zaspe i brzo 😴
Al imamo noviteta. Jede dost rijede neg prije. Ok, prije je to bilo svakih sat i pol, puko bi da stalno ima taj ritam 😆 ali sad po danu bude i po 4 sata, noc svaka 3, a od kad zaspe navecer pa do prve klope i 5,6 sati. I nikad ne traje duze od 10min., najcesce i manje.
Iskusne mame? Ivy? 6xmama?
Ajme što sam sladak 😍😍😍😍😍. Pravi mali frajer.
Moj ti cica kako kad nekad doslovno par minuta a nekad kad mu se mazi i duže. Ali da prorijedi ti se to dojenje i to je ok dok piški i kaka i dok je zadovoljan (sve do sljedećeg skoka 😂).
Pharma hjooj za nosić, nama je uz aspirator pomagala i Nisita mast (netko mi ovdje preporučio).
Mi smo obavili dugu setnju, ručali kod bake i sad čekam muža da mi skuha kavu dok mališa spava. Nešto mu se ne žuri ali ne zna za moj plan ako se probudi dok pijem kavu njemu ga dati da ja u miru pijem 😜.
Ipak si moram sama skuhati kavu jer je nestao a voda kipi 🤔
Ah ti muževi...i moj je nestao a trebali smo ići skupa..i niš od čišćenja u miru jer njegov tata izgleda ima druge planove...da bar kiša padne i sje.. i njegove planove😂😂
Vecer
Uh bas sam umorna opet cijeli dan u poslu pa grad pa ovo ono...spremaju kuhaj peri,sobu sastavljamo i tako...tortu sam si pravila 6×mama i meni je sutra rodendan 😁 da pravila sam kinder maxi king prvi puta i nadam se da Ce biti fina...
Daj mi recite dva dana sam se bas preforsirala i vukla teske stvari i prokrvarila jer moguce da sam pretjerala ili jednostavno je dosla menga?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Vecer
Uh bas sam umorna opet cijeli dan u poslu pa grad pa ovo ono…spremaju kuhaj peri,sobu sastavljamo i tako…tortu sam si pravila 6×mama i meni je sutra rodendan 😁 da pravila sam kinder maxi king prvi puta i nadam se da Ce biti fina…
Daj mi recite dva dana sam se bas preforsirala i vukla teske stvari i prokrvarila jer moguce da sam pretjerala ili jednostavno je dosla menga?
Moguće da je gospođa došla... Buš vidla koliko će trajati...
Ja vjerno iščekujem jer me muž pitao jesam li u PMSu 😂.
Uuuuuu pošalji torte.... Ročkas ću ti čestitati sutra...
Ena jel mužić išta bio s vama? Jesi uspjela što napraviti? Mm i ja na ratnoj nozi od jutra...
Pharma kako je nosić?
Moj malac je bio jako dobar danas bili smo 2x u šetnji jednom u mei tai a drugi put u običnoj nosiljci i u obje je zaspao 😂. Mene malo leda ubijaju ali on je i težak već. I da izbacila sam paradajz iz prehrane i čini mi se bolje... Slučajnost ili ne vidjeti ćemo.
Idem se s mužem pomiriti i pogledati filmić možda si popijem i bambus...
Želim nam svima dobro prospavane noći...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vecer
Uh bas sam umorna opet cijeli dan u poslu pa grad pa ovo ono…spremaju kuhaj peri,sobu sastavljamo i tako…tortu sam si pravila 6×mama i meni je sutra rodendan 😁 da pravila sam kinder maxi king prvi puta i nadam se da Ce biti fina…
Moguće da je gospođa došla… Buš vidla koliko će trajati…
Ja vjerno iščekujem jer me muž pitao jesam li u PMSu 😂.
Uuuuuu pošalji torte…. Ročkas ću ti čestitati sutra…
Ena jel mužić išta bio s vama? Jesi uspjela što napraviti? Mm i ja na ratnoj nozi od jutra…
Pharma kako je nosić?
Moj malac je bio jako dobar danas bili smo 2x u šetnji jednom u mei tai a drugi put u običnoj nosiljci i u obje je zaspao 😂. Mene malo leda ubijaju ali on je i težak već. I da izbacila sam paradajz iz prehrane i čini mi se bolje… Slučajnost ili ne vidjeti ćemo.
Idem se s mužem pomiruiti i pogledati filmić možda si popijem i bambus…
Želim nam svima dobro prospavane noći…
Nije bio,oprala sam suđe usisala,pilio je drva,sami smo išli u šetnju,poslje je pekao roštilj i donio mi a on je jeo sa svojima dole i s frendovima,ja naravno nisam od malog ni pojesti mogla a on se nije udostojio doći na par minuta da pojedem,kasnije me pita zakaj nisam jela...trebali smo malog okupati a on ode negdje i vrati se kad sam bila pri kraju..i onda ga uzme i odnese dole s svojima,jbt ja si ga nahranim,okupam i sve da ga uspavam a on ga nosi dole da ga razbudi😏...ugl,zapalila cigaretu u miru ,otišla po bebana i zaspao mi za par minuta(a on me uvjerava da mu se ne spava🤔),danima mu slažem rutinu da mi u ovo vrijeme spava i zasad djeluje 🙂. Imamo točno 9kg😲.
Bravo za dobrog bebana i spavanje u šetnji🙂.
Franovamamita i ja bi torte 😋😋,također ti sutra čestitam 🙂..moguće da je vještica stigla,budeš vidjela ak bu i sutra onda je..iako i meni nakon 3 mjeseca prokrvarilo jedan dan,drugi više nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji