Majda 💜 ima 3 mjeseca, divan je. Joj da i ja uvijek pazim na tu rutinu! Samo se nadam sad kad krene zimsko računanje vremena da ćemo se uspješno prilagoditi 🙈
Mamica, jesi probala s eteričnim uljima?
Znam da nemamo baš puno opcija kao dojilje, a nismo ih imale ni kao trudnice. Mi baš imamo super online edukaciju o etericnim uljima za mame i bebe, danas počinje, mene su spasila ulja u trudnoći.
https://www.facebook.com/groups/727460114281833/
Sve su mame dobrodošle, one koje nemaju face a interesira ih, rado napišem post jedan ovdje 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro mamice 😘
Jeste mi dobro spavale?
F je sinoc zaspao u 10 i ja s njim tako da sam odmorna i punih baterija.
Jutros nam je sunčano pa se nadam i šetnjici danas
Jutro,cure!
Kod nas noć ok,buđenje u pol 4 pa u 8-standard...
Roćkas prošo ok,fino se najeli svega,mod danas ću sa dijetom svojom krenut rigoroznije.Morala bi skinut 10ak kila da budem na normali inače će me endokrinolog u top nabit kad dođem na kontrolu .
Krenut ću i vježbat-kolko stignem jer me užasno leđa bole i to u krevetu,tolko da me to budi iz sna i teško se okrećem dok ležim...možda je i to posljedica onog dugotrajnog ležanja.
Mamica,žao mi radi prehlade-nek brzo prođe!
Lucy,zavidim ti na suncu,kod nas oblačno i ne vidim naznaka da će se razvedrit .
Di ste ostale mamice?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Hvala vam cure 😘😘 nisam se stigla bas jucer javljati bila totalno u guzvi...mali je bio super pa sam mogla od njega sve lijepo i kavu kuhati gostima i tortu rezati ma milina...
Tea drago mi je da si nam se vratila 😘😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro mamice. Jučer kroz dan spavanje sveukupno možda sat vremena,i to u as dok smo išli s kave,poslje ništa,taman kad su nam gosti dolazili je bio zreo za spavanje,odspavao pol sata,pokazali im ga i otišla s njim na spavanje,spavao do pol 9 buđenjima za cicanje,čestim.
6xmama super za lijepi ročkas😀,nek ste se vi fino napapali😘🤗.
Dobro jutro mamica.. nama noć vesela..buđenje svakih sat vremena..😖 kada će se to malo unormaliti 😣 baš sam umorna, a danas toliko toga za obaviti...
Želim nam bolji dan 😘
Yo😎
BabyBlue ro su te lave s bebanima 😄 ja se jos nisam usudila sjesti sa svojim.
Te dobro nam dosla natrag!
Super je kad bebani uspostave rutinu, ali zeznuto jer im ju ne smijes pobrkat inace slijede posljedice 😆
Ja se tog pomicanja sata nisam ni sjetila. S.ide bas rano spavat, kak ce tek kad se sat pomakne! Ustajat ce u 5!
Super za dobre rockase!
mamice nedavno sam procitala da mozes s bebom u kupaonu nakon tusiranja, tj.dok je onak zaparito. Ja se inace tusiram valjda vrelom vodkm skoro (znam da ne valja, al ne mozem drugacije) pa te pare zbilja bude. I ako nemate ovlazivac zraka stavi na radijatore.. Ivy je i krpe pokapan uljem metvice, ako se ne varam.
Curke kad su kod vas pali prvi seksici? 🙈
Za koji dan evo skoro 3 mj.od poroda i cekali smo pregled na kojem sam bila prosli ponedjeljak i probamo neki dan..ma ne mozemo ni probat kak treba, ak kuzite, boooli!
A na pregledu isto, ali ono, pricale i onda odjednom uvali! I kao cudi se, toliko te boli? Reko da! I onda je onaj pregled prstima, pa vag.UZVom i nije bolilo. Malkice. Kaze, a onda smo ono brzo pa zato.
Imam osjecaj da je unutra sad velicine prstena i ako..khm khm..da ce sve popucat!
Ja sam ta koja je vec 100 puta pitala kad cemo, a muz se zezo za Bozic 😄 Na kraju ce bit i u pravu!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro
Hvala vam cure 😘😘 nisam se stigla bas jucer javljati bila totalno u guzvi…mali je bio super pa sam mogla od njega sve lijepo i kavu kuhati gostima i tortu rezati ma milina…
Tea drago mi je da si nam se vratila 😘😘
Bravo za malenog,nek postane pravilo da je tak dobar 😍😘🤗.
Jutro 😘 Tea nek si nam se vratila i poslala sam zahtjev u grupi, hvala 😘 joj pomicanje sata, ne zelim ni razmisljati o tome 😨
Is is prehladama, nas jos nije uhvatila i nadam se da nece, bude nam suh nosic zbog grijanja ali planiramo kupiti one sto vise na radijatoru.
Barbara nisam se jos usudila upustitu u te vode hahaha cula sam da boli, cak sam muzu rekla nista bez lubrikanta. Eno stoji u ladici 😂 nemam volje ni zelje 🙈
6xmama super za vjezbanje, ja krecem vec mj dana 😂 i super za rodendane 😊
Kod nas je do sad bilo lijepo vrijeme ali danas pada kisa pa nista od setanja 😧 umorna sam, mali se stalno budio, sigurno 10x ako ne i vise. Jos me i zub hebeni boli, samo se brinem da necu morati piti antibiotike jer sam vec imala problema s njim. Zurim praviti jesti, kao da mi se, biti ce pile u pecnici i amen 😊
04.07. Matija 💜
Priiavljujem da smo nazalost skroz prestali s dojenjem i presli na ad, sad moram paziti da se cica ne upali.
Noc bila super, dan malo cendrav, valjda zbog vremena.
Kaj se keksica tice, mi smo to i prije one kontrole nakon 6 tjedana, sve proslo super, iako sam jako jako rezana i sivana. Kondomi i lubrikant i laganini 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji