Kod nas je pal keks prosli tjedan, jos prije moje kontrole 😀, sve pet, ne boli nis… Bilo vec i dva put nakon toga 😂, mi uspijemo i uz njih pet ulovit rupu u vremenu 😂.
Mamica, kak to da ste presli skroz na AD? Zbog tvog tlaka ili mala nece vise?
I jedno i drugo, doktori sumnjaju na hormonalni disbalans zbog dojenja i genetske predispozicije, a ona je ionak od 6.tjedna dojila samo desnu, lijevu nije ni htjela. Kak je manje dojila i desnu, a vise ad, tak se kolicina smanjila. Nudila sam joj stalno, ali nije htjela.
Mah, ne brigaj bitno je pojela, moja nije ni to pak smo tu.Bolje da prestanes ako je to bolje za tebe, sad nek visoki tlak ode cim prije.
Hvala ti 😘 daj reci, jesi ti pratila da ti pojedu kolicinski ukupno koliko pise na tablici? Recimo - ona bi za svoju dob sad trebala jesti 5x150ml=750ml ukupno. Greta mi ne pojede ukupno toliko u danu, mozda 600ml sveukupno; da se brinem, sopam ju?
Cure zadnja dva dana F je počeo "gristi" donju usnu, jel to vaši rade?
Da, grize sve oko sebe, najvise ruke i slini u slapovima i nervoza po danu strasna. Obe donje jedinice crvene i naotecene i nazire se bijelo, ali nikako da izbiju. :(
Ajme zubići, sretnoo. Nasmijala se Ena tvom komentaru, još samo 31 put to preživjeti 😂
Mamica1985 bitno da ste vi obje dobro 😘😘
Ja sam se izdajala par puta, čak sam i 125ml zamrznula. I jučer muž to vidi i počne se derati da šta je to i da bacim. Naravno da sam se izderala natrag da nisam luda da to bacim. A neki dan 60ml bacila jer je bilo više od 24h u frižideru.
Keksić, šta je to 😂😂 bilo mi par puta želja, al nisam još bila na pregledu. A rez mi ionako nitko nije ni pogledao od kako su me zašili Tako da će ipak čekati da prođe pregled.
I ja ne znam kako netko uspije dojiti svaka 3/4 sata. Meni bi on preko dana svakih sat vremena na sisu. Preko noći bez problema odvali i po 6 sati u komadu, al preko dana skoro svakih sat vremena sisa
Ja sam pokuśala izdajati na ručnu izdajalicu i došla do zakljucka da mi je bolje rukama izdojiti jer manje oštetim bradavicu. Ako su pune onda mogu izdojiti i do 40ml iz jedne,a ponekad nejde ništa. Za izdajanje kažu da je nabitnije opustiti se da potakneš refleks lučenja. Ja znam izdajati nakon tuširanja u ful toploj vodi i lagano se nagnem prema naprijed. Isto tako ujutro najbolje mogu izdojiti jer mi još od noći ostane zaliha.
Kod nas je pal keks prosli tjedan, jos prije moje kontrole 😀, sve pet, ne boli nis… Bilo vec i dva put nakon toga 😂, mi uspijemo i uz njih pet ulovit rupu u vremenu 😂.
I jedno i drugo, doktori sumnjaju na hormonalni disbalans zbog dojenja i genetske predispozicije, a ona je ionak od 6.tjedna dojila samo desnu, lijevu nije ni htjela. Kak je manje dojila i desnu, a vise ad, tak se kolicina smanjila. Nudila sam joj stalno, ali nije htjela.
Mah, ne brigaj bitno je pojela, moja nije ni to pak smo tu.Bolje da prestanes ako je to bolje za tebe, sad nek visoki tlak ode cim prije.
Hvala ti 😘 daj reci, jesi ti pratila da ti pojedu kolicinski ukupno koliko pise na tablici? Recimo - ona bi za svoju dob sad trebala jesti 5x150ml=750ml ukupno. Greta mi ne pojede ukupno toliko u danu, mozda 600ml sveukupno; da se brinem, sopam ju?
Ja ti to nis ne pratim, moja bi isto sad trebala jesti po 150 ml 5x, a ona meni jede 120,a nekad ni to sve ne pojede, x puta zna pojest 90-100, 6-7x...bitno da vidis da je njoj ok i da je sita, znaci da joj je dosta to kolko jede
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kad vidim da neke bebe odvale i po 6 satii po noći dođe mi da se plačem..😖🤣 Kak da to postignem...🤣
Ajme zubići, sretnoo. Nasmijala se Ena tvom komentaru, još samo 31 put to preživjeti 😂
Ja sam se izdajala par puta, čak sam i 125ml zamrznula. I jučer muž to vidi i počne se derati da šta je to i da bacim. Naravno da sam se izderala natrag da nisam luda da to bacim. A neki dan 60ml bacila jer je bilo više od 24h u frižideru.
Keksić, šta je to 😂😂 bilo mi par puta želja, al nisam još bila na pregledu. A rez mi ionako nitko nije ni pogledao od kako su me zašili Tako da će ipak čekati da prođe pregled.
I ja ne znam kako netko uspije dojiti svaka 3/4 sata. Meni bi on preko dana svakih sat vremena na sisu. Preko noći bez problema odvali i po 6 sati u komadu, al preko dana skoro svakih sat vremena sisa
Potpisujem! Ako izdrži dvi ure bez hrane po danu pitam se šta mu je 🤣🤣
Ja ti to nis ne pratim, moja bi isto sad trebala jesti po 150 ml 5x, a ona meni jede 120,a nekad ni to sve ne pojede, x puta zna pojest 90-100, 6-7x…bitno da vidis da je njoj ok i da je sita, znaci da joj je dosta to kolko jede
A ne znam, mislim da radi zuba manje jede, pocne jesti i nakon par gutljaja plac i cendranje i nece vise, ni 60ml ne pojede u jednom obroku :( 120ml mi pojede samo kad se probudi u noci, preko dana max 90ml, ako i to
Potpisujem! Ako izdrži dvi ure bez hrane po danu pitam se šta mu je 🤣🤣
Preko dana 2 sata bez hrane samo ako spava toliko. A popodne/predvečer kad krene, to do spavanja skoro ne staje. Jedna sisa, pelena, druga sisa, kratkaaa pauza i opet isto.
Kad vidim da neke bebe odvale i po 6 satii po noći dođe mi da se plačem..😖🤣 Kak da to postignem…🤣
Meni se to čini ko znanstvena fantastika 🤣🤣
Prek dana mi isto cica svaki sat vremena ili 2 ak si odspava toliko..
Neku noć mi je odspavao 5h u komadu jer sam mu dala bočicu prije...🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji