Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    08. Listopad 2018. 12:08

Hvala zene ♥️
    I mi se keksamo od kad je proslo 40 dana hahaha 🙈
    Prvi put je bio kao prvi 😫 kasnije super. Ima li koja iskustva s izdajanjem za pohranu?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

lucy233
    08. Listopad 2018. 12:39

Ne znam kolika ti količina mlijeka treba, ja sam par puta morala na ispite ili preglede, pa bih izdajala nekoliko dana, kad se ujutro probudim puniju sisu. Ali on meni stvarno odlično spava pa sam mogla to, da se budi svako tri sata nebi mogla..

mamica1110
    08. Listopad 2018. 12:44

Tea hvala na pozivu! Pogledat ču na face-u :-)
    Baarbaraa29 hvala na savjetu
    Preletjela postove-a o temi keksića nemam što dodati jer mi još nismo ni probali😀 kad i je neki trenutak mala se probudi iz najdubljeg sna kao da sluti da mama i tata mozda rade na braci/seki😂 pitam se hoćemo li ikad više imati šansu 🤔

6xmama
    08. Listopad 2018. 13:01

Kod nas je pal keks prosli tjedan, jos prije moje kontrole 😀, sve pet, ne boli nis... Bilo vec i dva put nakon toga 😂, mi uspijemo i uz njih pet ulovit rupu u vremenu 😂. 
    Mamica, kak to da ste presli skroz na AD? Zbog tvog tlaka ili mala nece vise? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    08. Listopad 2018. 13:05

6xmama

Kod nas je pal keks prosli tjedan, jos prije moje kontrole 😀, sve pet, ne boli nis… Bilo vec i dva put nakon toga 😂, mi uspijemo i uz njih pet ulovit rupu u vremenu 😂.

I jedno i drugo, doktori sumnjaju na hormonalni disbalans zbog dojenja i genetske predispozicije, a ona je ionak od 6.tjedna dojila samo desnu, lijevu nije ni htjela. Kak je manje dojila i desnu, a vise ad, tak se kolicina smanjila. Nudila sam joj stalno, ali nije htjela. 

lucy233
    08. Listopad 2018. 13:50

Cure zadnja dva dana F je počeo "gristi" donju usnu, jel to vaši rade? 

Tea👶
    08. Listopad 2018. 14:35

lucy233

Daa, mojem se vec bijele dva zuba, samo sto ne izbiju 🙈 pa grize i jezikom kao da češe jadan hahah

Btw kolik kolicina-za zamrzavanje hahah. Izdajam se li ne stignem konstantno pa ono 3 dana imsm za zamrznut, 10 dana nemam, pa onda dok ponovo uspostavim.. a rucna izdajalica je smrt

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

lucy233
    08. Listopad 2018. 14:59

Ma ja bi zamrznula koliko bi izdojila, nekad 20ml nekad 80ml. Ali ja stvarno nisam imala potrebe prečesto to raditi, a i gledam da mu od jedne bočice ad ništa neće bit ako ima potrebe

08. Listopad 2018. 15:03

lucy233

To je i Mihael radio par dana,zbog zubića,sad trpa sve u usta,slini,žvače,ne spava,nervozan je...crveno mu je okolo i natečeno a zubić samo što nije izbio van,nađem mu gelom i dajem da žvače onu žvakalicu...jedva čekam jer ovo je koma...ajde proći će i to..pa onda još 31 puta tako🤣🤣

6xmama
    08. Listopad 2018. 15:06

mamica1985

6xmama

Kod nas je pal keks prosli tjedan, jos prije moje kontrole 😀, sve pet, ne boli nis… Bilo vec i dva put nakon toga 😂, mi uspijemo i uz njih pet ulovit rupu u vremenu 😂.

I jedno i drugo, doktori sumnjaju na hormonalni disbalans zbog dojenja i genetske predispozicije, a ona je ionak od 6.tjedna dojila samo desnu, lijevu nije ni htjela. Kak je manje dojila i desnu, a vise ad, tak se kolicina smanjila. Nudila sam joj stalno, ali nije htjela.

Mah, ne brigaj bitno je pojela, moja nije ni to pak smo tu.Bolje da prestanes ako je to bolje za tebe, sad nek visoki tlak ode cim prije. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.