Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2018. 20:19

Ivymicek draga pazi na sebe,bem mu miša,nesmiješ se dovesti u situaciju da dehidriraš i šećer da ti padne. Evo mi se poslje bočice uspavalo na cici,tata je otišao frendice pa smo opet sami...super za klokanice,šetnje,spavanja.
    Franovamamita da,baš sam mislila da niš od dojenja više,kad ono sad Miha se ne šali😂😂.
    Ljubimo vas sve nas dvoje,nek vam je noć laka i ugodna,prospavana i zdrava😘😘🤗🤗

Majda23
    05. Listopad 2018. 20:40

Ivy pazi na sebe!! Vise vode i papanja i bit ce sve oke 😊 
    Barbara sve su ti cure rekle 😘 
    Pharma super za setnje i spavanje 😊
    Nasdva drzimo fige da se vas dvije ne razbolite i da ostali sto prije ozdrave 😘 
    6xmama jedva cekam naderati se graha, obozavam ga ali trenutno izbjegavam. Super za spavanje 😊
    Hjooj klokanice, i mi razmisljamo o njima a tako mi se ne da, znam da cu stalno promisljati koju bi, jer sam vaga po horoskopu i potrositi novce 😂 
    Ne znam da li smijem pohvaliti maloga, bio je dobar u gostima, jadan se umorio i zaspao odmah poslije kupanja 😊 

04.07. Matija 💜

lucy233
    05. Listopad 2018. 20:42

Pratila sam sve ali nikako se javit..
    Kuća napokon sređena, već vidim da će se to trajati do ujutro 😅
    Ivy, bolje da je pozlilo pa da pocmes pazit nego da se akumulira svega. Sad znas da trebaš malo i sebe gledati 😊
    F je danas malo nervozniji pa sam i ja, ili je možda obratno neznam. 
    Svakako baš jedan od dana kad se osjećam bezvezno i nemotivirano

ivymicek
    05. Listopad 2018. 22:58

lucy233

Pratila sam sve ali nikako se javit..
    Kuća napokon sređena, već vidim da će se to trajati do ujutro 😅
    Ivy, bolje da je pozlilo pa da pocmes pazit nego da se akumulira svega. Sad znas da trebaš malo i sebe gledati 😊
    F je danas malo nervozniji pa sam i ja, ili je možda obratno neznam.
    Svakako baš jedan od dana kad se osjećam bezvezno i nemotivirano

Takav dan, sutra će već biti bolje 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Listopad 2018. 23:06

Ivy pazi na sebe,uvijek imaj u blizini vodu i nešto za gricnuti da te podsjeti
    Izgleda da je Anastazia pokupila prehladu od mame i tate 😞 počeo curiti nosić,već smo dvaput čistili jer joj smetalo i nije mogla zaspati..
    Svima nam zelim sto mirniju noć 🤞😘

06. Listopad 2018. 07:34

Dobro jutro klokanice 😘
    Mi uranili.. sinoć sam malcu prije spavanja složila bočicu i spavao je od oko 22h do 3 skoro... šokirana sam pa me zanima jel to normalno 😂😂
    I sad spava pa sa mužem pužem pijem kavicu nakon duuugo vremena 🤗☕ 
    Nadam se da ste mi se naspavale 😘😘

ivymicek
    06. Listopad 2018. 08:18

BabyBlue

Dobro jutro klokanice 😘
    Mi uranili.. sinoć sam malcu prije spavanja složila bočicu i spavao je od oko 22h do 3 skoro… šokirana sam pa me zanima jel to normalno 😂😂
    I sad spava pa sa mužem pužem pijem kavicu nakon duuugo vremena 🤗☕
    Nadam se da ste mi se naspavale 😘😘

Dobro jutro.
    Super za kavicu s mužem.. uživaj dok spava..
    Naspavali smo se ok, mama bi još ali djeca su na oca ranoranioci 😂. Jedva čekam pubertet pa da ih budim ranom zorom 👿.
    Danas imamo svakakve planove a jedan od njih je šetnja.
    Uživajte 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    06. Listopad 2018. 08:37

dobro jutro!
    BabyBlue bravo za spavanje, a i kavicu! Ja sam svoju jedino uspjela smuckat prije neg muz ode.
    Ivy koje ce to osvecivanje bit! 😂
    pharmamma mogli bi im vec sredit neki dejt! 😉
    Nasa Budilica jutros tocna kao i svako jutro. Zvrci u 6 i sad vec spava novu turu!
    Navecer smo uspostavili ritam i rutinu. Kupanje oko pol 7, malo igranja i u pola 8 vec zaspiva i to bez placa, dreke.. Odemo u sobu, upalimo igracku sto projicira zvijezdice po stropu i svira, duda dok ne zaspe i brzo 😴
    Al imamo noviteta. Jede dost rijede neg prije. Ok, prije je to bilo svakih sat i pol, puko bi da stalno ima taj ritam 😆 ali sad po danu bude i po 4 sata, noc svaka 3, a od kad zaspe navecer pa do prve klope i 5,6 sati. I nikad ne traje duze od 10min., najcesce i manje.
    Iskusne mame? Ivy? 6xmama?

😚 svima, a posebno Anastazii🙊
    😚 svima, a posebno Anastazii🙊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    06. Listopad 2018. 08:47

Jutro zenske!
    Ivy - pazi se 😘
    Barbara - i moja bebacica isto prorijedila hranjenja, doslovno imam osjecaj da ju sopam 😂 ako nije cendrav i ako su pelene pune, onda nemas brige 👌
    Greta je zaspala jucer oko 20 do 8, prvo budjenje u 2h pa u 6h i nije zaspala nakon jela, nego sad maloprije nova tura spavanja.
    Moram se pozaliti, mene muci visoki tlak i puls po noci, probudi me u noci obicno izmedju pol 1 i 2 kad je vrijeme njenog prvog hranjenja, evo sinoc bio 150/98 i puls 98 😭 iduci tjedan hodam po svim pretragama.

nasdva
    06. Listopad 2018. 08:49

Pozdrav,
    Naša noć srandardna i evo već je prvi spavanac u toku.
    Ivy pazi na se
    Barbara to je ok. Sad je veći i otpuštanje mljeka drugačije i moguće je da sad u 10 min pojede više nego prije u pola sata. Moja jede oko pola 8 i poslje tek oko 3 traži, poslje u pola 7. Po danu jede svaka 3 sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.