Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    05. Listopad 2018. 11:01

Da vam se javim dok imam vremena, u guzvi sam, jos smo danas odlucili posjetiti rodbinu sto ce trajati cijeli dan. Super za dobro prospavane noci, a vama koje niste dobro spavale zelim da izdrzite dan i danas noc bolje prode. I matija je poceo zezati, stalno se budi i nosio bi se ili ispljune dudu pa place dok mu ponovno ne stavim u usta, zahebant mali. Ena preslatki ste 😘😘 kako je ostalima prosla noc? Kako ste? 😊

04.07. Matija 💜

wanttobemom
    05. Listopad 2018. 11:12

Pozdrav curke 😚 da vam se pridruzim na ovu temu. Nadam se da ćemo se družiti ovdje
    Zanima me da li koja od vas doji sa šeširićem? 

Može li mi netko reci kako staviti ovaj ticker dolje. Imala sam za trudnoću i maknula i sad za bebu ne znam vise koji link kopiram. 😁

baarbaraa29
    05. Listopad 2018. 11:21

Hej prijatelji plave krvi, princevi i princeze 😁
    Svi nesto imali dobre noci, tj.ne svi 😕 Miliooon puta se probudio, ali ajde par prije je bio kakti ok.
    2x sisanje, nosanje i vracanje u kindac, a ak krene cendrat navukla sam ga na dudu hihihi pa uvalim, malo mazim i bude dobro.
    Nego, sinoc mi probali spavat ko velika dobara djeca, u vreci. Obicnoj. Inace, as you all know, spava u stiskalici (swaddle zamotacu) i sad kak smo se vratili iz Hr.prek dana ga uspijem uspavat u kolicima i strese se jos, ali dezuram pa zaljuljam i nastavi, vecinom. Prije saaaamo na rukama. I sad ja se umislila i kontam odraslo mi dijete sad ce on po noci slobadan bit.
    Ma jarca. Zaspo je, nije to bed, ali za 5 min.budenje. A u stiskalici spava. I sta cu, vratim sve na stare postavke.
    Jel tko jos muci takvu muku? Koristi to? Ne znam do kad uopce smijem..
    Kontam otvorit cu novu temu da cujem ako ima jos koga, a za 10 dana smo kod ped.pa cemo vidjet i sta on kaze.
    Imam osjecaj da negdje grijesimo, da smo podbacili ili cak da je on..ne znam, smotan..ko da zaostaje pa ne zna ko sva ostala djeca. Bas sam se nekako obeshrabrila sinoc, iako sam pretpostavljala da nece ici, zato sam i odgadjala..
    Majda23 dobar provod 😉
    pharmamma 😘 maloj zvrkici ko sto je nas. Mogli bi bit par! 🤭
    Ena31 slatki ste skroz na skroz!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Maja82
    05. Listopad 2018. 11:45

Dobro jutro mame!
    Wanttobemam ja imam sesiric Avent i super mi je. Nemam ga se namjeru odrec 😂 mojoj ne smeta maloj nis se ne buni.. 
    Barbara zao mi je sto se bediras al mislim da ne bi trebala. Ako mu tako pase pusti jos malo.. englezi svi motaju bebe do 3 mjeseca i danju i nocu i to je normalno.. glavno da odspava i odmori a sam ce vald pocet prihvacat slobodu vrece kad mu ovo dosadi.
    Mi imali ok noc cicanje u 3.30 i 6.30 pa spavanje do 9. Al mi se probudi sva promocena i jos se sad uspjela dok je cicala u 11 pokakat i to nam promocilo. Jel se vama to dogodi? Trebala bi ju presvuc vald po noci i ak je samo upiskena a bude mi ju zao budit kad zaspe na cicki. Ak mi kaka po noci ju odmah presvlacim al zbog piskenja ne a vald onda kad ujutro kaki zacas sve prodje. Ili naprosto vise kaka sad ne znam.. kaj vi napravite? Danas cijepljenje ufufuf mama je u panici 😣 puse svima

nasdva
    05. Listopad 2018. 11:57

Pozdrav,
    Ena slatki ste
    Wanttobeamom ja sam korisrula šeširiće dok si nuje uspjela izvuć bradavice. Imam mam, avent i tommy tipie. Ona se bila navikla na avent jer smo te imale u rodilištu, a meni su za bradavice bili ugodniji tommy tipie. Sa sinom ono malo što smo dojili koristili smo mam.
    Moja melena od kad spava u zimskoj vreći s rukavima ponovo prvi put jede poslje 3.
    Nama kakanje dosta često izleti iz pelene, a noćnu još nije promočila.

ivymicek
    05. Listopad 2018. 13:17

Ena predivni 😍😍😍.
    Wtb dobrodošla 🎉
    Barbara moj najveći savjet (koji često o sama prekršim) je slušaj Sebastijana.  Ja sam se sa Lukom puno grizla jer nije onako kako bi trebalo biti odnosno svašta pročitaš a on i ja radimo totalno drugačije. Npr. Ja sam se grizla jer je spavao samnom, strah mi je bioda ga se nikada neću moći rješiti( tako je pisalo).
    Ako želi spavati stisnut neka spava, vjerojatno se osjeća sigurnije... 
    Sama se isto nekada osjećam loše jer se stvari ne odvijaju kako bih htjela. Istrpim ali nekad puknem ako frustraciju ne izbacim barem kroz jadanje ovdje ili mužu.
    Rekla bih da je to sve normalno i da nitko nije od kovanog željeza odnosno neslomljiv. Pogotovo uz zahtjevniju djecu i isprekidane cikluse spavanja po noći i uz svu brigu za to malo biće ibrigu oko atomske bombe u stanu.
    Dakle ljubim i drž se.
    Meni danas auto crko nasred ceste jedan mi striček pomogao stavit ga sastrane bar dok mi muž ne dode pa nek ga on rješava.
    Uspjela malo počistit kupaonu i pomest podove a i skuhat ručak (za 6xmamu ideja za ručak zapečena tjestenina sa svježim sirom i šunkom) i sad pijem kavu. Ramena me ubijaju od ove nosiljke ali tako bar nešto stignem napraviti s njim i joššš mi se spava jer sr uspavam dok doji 😂... 
    Trebala bih ići vaditi konce ali mislim da ću odgoditi za utorak... Danas mi je sve malo na knap

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

wanttobemom
    05. Listopad 2018. 14:10

Ja imam problem sa malim bradavicama. Ona uspije navući bradavicu ali čim maknem šeširić vrati se i ona je nervozna jer ne moze uhvatiti. Mislim da će naše dojenje ići do kad ona bude htjela sa šeširićem. Imam aventov. Bebačica ga super prihvatila. Meni predstavlja problem jedino dojenje u javnosti s njim.

baarbaraa29
    05. Listopad 2018. 14:18

Ivy ajme kako mi je to trebalo, a nisam ni znala!! HVALA ti do neba!🤗 Ovdje se u zadnje vrijeme pocesto osjecam ko Pale sam na svijetu.😞
    Muz je dobar, al on oko malog jos vise istrazuje i panicari pa mi u takvim nesigurnostima nikako nije smirenje.
    Bravo za striceka! Pomogao dami u nevolji😊 Konci ako ne smetaju i nije hica nek se strpe. Jel te boli?
    Dobar tek!! Ja cekam kebap, iako je petak, jer stvarno ne stignem puno od zvrka.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    05. Listopad 2018. 15:44

Ena bas ste slatki 😘
    Barbara morat ćemo mi njih jednom upoznati 😉😆 mame se već petljaju hahahah a ko sto ivy kaže,slušaj Sebastijana..nisu sve bebe iste i ne ide kod svih istim tempom..najbolje se prilagoditi njima,sve će on to kad bude spreman
    Ivy bravo za striceka,još ima ljudi koji su spremni pomoći 
    Mi isprobavamo svoju klokanicu,mislim da joj se sviđa 😁

ivymicek
    05. Listopad 2018. 15:58

pharmamma

Ena bas ste slatki 😘
    Barbara morat ćemo mi njih jednom upoznati 😉😆 mame se već petljaju hahahah a ko sto ivy kaže,slušaj Sebastijana..nisu sve bebe iste i ne ide kod svih istim tempom..najbolje se prilagoditi njima,sve će on to kad bude spreman
    Ivy bravo za striceka,još ima ljudi koji su spremni pomoći
    Mi isprobavamo svoju klokanicu,mislim da joj se sviđa 😁

Odlično za klokanicu i curkicu koja uživa 🎉🎉🎉🎉... Ja svoju čekam na putu je... Uzela sam babybjorn i to neon rozu 😂...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.