Premorena sam
Laku i mirnu noc vam zelim😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi smo danas cijelo popodne na sisi i skoro ništa spavanja. I bocu probala dati, neće. Ne znam više šta izvuče iz sisa kad ih stalno navlači. Mrtva sam. A ujutro još idemo na pregled sluha jer nije radio aparat kad se rodio. Ni kosu još nisam oprala. A kad i ako zaspe, mislim da ću se i ja samo onesvjestiti.
Vama barem želim mirnu noć 😘😘
Morala sam se malo pojadati.
Jutro ženskice 😁
Moje dijete kao da me čulo jučer i nakon što sam se pojadala, zaspao je napokon ko top i spavao sve do 6 sada, pojeo i spava dalje. A ja napokon oprala kosu i sad spremanje i sad mi ga žao budit za pregled.
Nadam se da vam je bila dobra noć 😘😘
Jutro! Ja u labosu moram neke pretrage obaviti radi visokog tlaka koji mi se pojavio iznenada po noci 😭
Muz doma cuva obje dok se ne vratim pa ce sa starijom u vrtic i posao, a ja s malom zabava kroz dan.
Jucer je bas bila cendrava popodne i prek veceri, krivim zube, mada je i bilo cijepljenje pa mozda i to ima utjecaja. Pospana sam skroz, hamper kave bih mogla popiti.
Nadam se da su vase noci bile bolje. 😘
Jutro curke.. nadam se da ste imali dobru noc i da dani budu bolji :) 🤞🤞🤞🤞
Kod nas ok s 1 budenjem..moram nesto isprobati da lroz dan barem 1 h spava jer navecer od 18-19 pa do 21 je nemoguca...
Danas je rasprodaja nosiljki u zg. Stavljam vam slikice..
Jutro curkice. Super za dobre noći. Kod nas isto dobro prošlo. Zbudili se u pol 7.
Čistim kupaonu i smišljam ručak. Vikend će biti ružan pa nećemo moć ni u šetnju.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘
I kod ok noć,jedino kaj je navecer tek u 11 zaspala..ako uspije odspavati sad,bacam se i ja na čišćenje kupaonice..i srećom danas ne trebam kuhati 😊
Jučer nam je stigla Isara i kratko smo ju isprobale,zasad se Anastazia nije bunila 👍🏻 sad držimo fige da tako bude i za dulje šetnje 🤞
Želim vam svima lijep dan i da uspijemo uloviti malo ovog sunca prije pogoršanja vremena 😘
Jutro mamice. Sretno na pregledima ko ima,super za dobre noći,kod nas je bila ok,zaspao kod bake u 8 i spavao do 10,još bi ali smo morali kući tak da je pojeo i odspavao od 12 do 4,cicao i zaspao opet. Sad smo vrištali,nosili se,jedva prihvatio cicu i zaspao za par minuta,neznam kaj mu je došlo,nosiš ne nosiš na isto ti,plače😭,nadam se da bude bar sat vremena pajkio da pojedem i napuni baterije malo..kaj se kuhanja tiče mislim da zasad ništa a kad muž dođe ispečem ćevape na brzinu.
Dan cure
Noc ok prosla,sad spava vani u kolicima a ja pijem kavu 😎
Ena bas ste lijepi 😘😘 i vec 4mj ajme vrijeme leti 🙂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji