Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    04. Listopad 2018. 23:39

Premorena sam 
    Laku i mirnu noc vam zelim😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Listopad 2018. 23:58

Mi smo danas cijelo popodne na sisi i skoro ništa spavanja. I bocu probala dati, neće. Ne znam više šta izvuče iz sisa kad ih stalno navlači. Mrtva sam. A ujutro još idemo na pregled sluha jer nije radio aparat kad se rodio. Ni kosu još nisam oprala. A kad i ako zaspe, mislim da ću se i ja samo onesvjestiti. 
    Vama barem želim mirnu noć 😘😘
    Morala sam se malo pojadati. 

05. Listopad 2018. 06:50

Jutro ženskice 😁
    Moje dijete kao da me čulo jučer i nakon što sam se pojadala, zaspao je napokon ko top i spavao sve do 6 sada, pojeo i spava dalje. A ja napokon oprala kosu i sad spremanje i sad mi ga žao budit za pregled. 
    Nadam se da vam je bila dobra noć 😘😘

mamica1985
    05. Listopad 2018. 07:01

Jutro! Ja u labosu moram neke pretrage obaviti radi visokog tlaka koji mi se pojavio iznenada po noci 😭
    Muz doma cuva obje dok se ne vratim pa ce sa starijom u vrtic i posao, a ja s malom zabava kroz dan.
    Jucer je bas bila cendrava popodne i prek veceri, krivim zube, mada je i bilo cijepljenje pa mozda i to ima utjecaja. Pospana sam skroz, hamper kave bih mogla popiti.
    Nadam se da su vase noci bile bolje. 😘

hope123
    05. Listopad 2018. 08:08

Jutro curke.. nadam se da ste imali dobru noc i da dani budu bolji :) 🤞🤞🤞🤞
    Kod nas ok s 1 budenjem..moram nesto isprobati da lroz dan barem 1 h spava  jer navecer od 18-19 pa do 21 je nemoguca...
    Danas je rasprodaja nosiljki u zg. Stavljam vam slikice..

ivymicek
    05. Listopad 2018. 09:40

Jutro curkice. Super za dobre noći. Kod nas isto dobro prošlo. Zbudili se u pol 7.
    Čistim kupaonu i smišljam ručak. Vikend će biti ružan pa nećemo moć ni u šetnju.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Listopad 2018. 09:53

Jutro 😘
    I kod ok noć,jedino kaj je navecer tek u 11 zaspala..ako uspije odspavati sad,bacam se i ja na čišćenje kupaonice..i srećom danas ne trebam kuhati 😊
    Jučer nam je stigla Isara i kratko smo ju isprobale,zasad se Anastazia nije bunila 👍🏻 sad držimo fige da tako bude i za dulje šetnje 🤞
    Želim vam svima lijep dan i da uspijemo uloviti malo ovog sunca prije pogoršanja vremena 😘

05. Listopad 2018. 10:34

Jutro mamice. Sretno na pregledima ko ima,super za dobre noći,kod nas je bila ok,zaspao kod bake u 8 i spavao do 10,još bi ali smo morali kući tak da je pojeo i odspavao od 12 do 4,cicao i zaspao opet. Sad smo vrištali,nosili se,jedva prihvatio cicu i zaspao za par minuta,neznam kaj mu je došlo,nosiš ne nosiš na isto ti,plače😭,nadam se da bude bar sat vremena pajkio da pojedem i napuni baterije malo..kaj se kuhanja tiče mislim da zasad ništa a kad muž dođe ispečem ćevape na brzinu.

05. Listopad 2018. 10:36
    Evo jedna od jučer za velikih 4 mjeseca 😀
    Evo jedna od jučer za velikih 4 mjeseca 😀
    franovamamita
    05. Listopad 2018. 10:54

Dan cure
    Noc ok prosla,sad spava vani u kolicima a ja pijem kavu 😎
    Ena bas ste lijepi 😘😘 i vec 4mj ajme vrijeme leti 🙂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.