Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    04. Listopad 2018. 12:23

Bok, curke! 
    Evo ja zapela malo ujutro sa poslovima, pa se ne javljam do sad, al sam eto sve pocistila i skuhala, sudje se pere, milina... Trebala bi jos peglat popodne ak mi sefica dopusti 😜. 
    Babyblue, zao mi je radi upaljene cicke, drzim fige da malac to brzo odstopa. 
    Dinosaurus, evo ja sam po sesti put mama i isto spavam pored lampe, spavanje samo u rolicama na bokovima, na trbuhu mi nijedan nije spavao, to se ja ne usudim. Stavit malo za vjezbanje i to je to

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

04. Listopad 2018. 12:53

Evo, već je puno bolje... 😊 
    Sada ćemo miš moj i ja ići u šetnjicu, da malo upijemo ovog divnog sunca 🌞
    Samo se nadam da bude zaspao 🙏🙈

04. Listopad 2018. 13:02

Jedna za ninja mame 😂😂

I sad na brzinu stavit sušit robu dok je vrijeme spavanja, barem 20 min da odspava 😁

pharmamma
    04. Listopad 2018. 13:10

Dinosaurus

pharmamma

Evo,mora da mi je djetešce čulo jučerašnje želje i odspavala je 2 sata u komadu..a za one pokušaje “puzanja”..stavim ju spavat normalno u sredinu krevetića,nakon 2 sata dobim ovo 😂😂

😍😍
    Ja ne znam jesam li ja najveci panicar ili sta ali da moj ovako spava mislim da bi svako dvi minute provjeravala jel dise i jel mu nos slobodan 😂
    Mi imamo krevetic koji je bez jedne strane i zavida se za nas veliki krevet i svejedno spavamo jos uvik sa lampom upaljenom i provjeravam stalno jel deka priko glave i jel dise 🙄

Spava ovako isključivo pod budnim okom zeke (iliti baby monitora) koji mi šalje obavijesti na mobitel čim detektira najmanji pokret ili zvuk 🙈 i naravno cijelo vrijeme ju još gledam na ekranu mobitela 🙈 ali jedino ovak uspije čvršće zaspati i bar malo dulje odspavati..na leđima mi se tokom dana budi za par minuta

04. Listopad 2018. 13:21

Pharmamma koji je to monitor? Imaš kakav link ili nešto? Baš danas smo mm i ja pričali da bi kupili

ivymicek
    04. Listopad 2018. 13:43

pharmamma

Dinosaurus

pharmamma

Evo,mora da mi je djetešce čulo jučerašnje želje i odspavala je 2 sata u komadu..a za one pokušaje “puzanja”..stavim ju spavat normalno u sredinu krevetića,nakon 2 sata dobim ovo 😂😂

😍😍
    Ja ne znam jesam li ja najveci panicar ili sta ali da moj ovako spava mislim da bi svako dvi minute provjeravala jel dise i jel mu nos slobodan 😂
    Mi imamo krevetic koji je bez jedne strane i zavida se za nas veliki krevet i svejedno spavamo jos uvik sa lampom upaljenom i provjeravam stalno jel deka priko glave i jel dise 🙄

Spava ovako isključivo pod budnim okom zeke (iliti baby monitora) koji mi šalje obavijesti na mobitel čim detektira najmanji pokret ili zvuk 🙈 i naravno cijelo vrijeme ju još gledam na ekranu mobitela 🙈 ali jedino ovak uspije čvršće zaspati i bar malo dulje odspavati..na leđima mi se tokom dana budi za par minuta

I moj spava na trbuhu. Prvo sam ulazila svakih 10 min da ga čekiram. Sad to više ne radim. Vidim da dobro premješta glavicu.
    I po noći ga tako ostavim do prvog cicanja. Ako spava na ledima odmah budenje.
    He he cokica baš tak 😂.
    Dinosaurus svako paničari 😂. 
    Ja očistila kuhinju i skuhala a jela sam stoječki s njim u rukama... 
    Slj vikend idemo na krstitke pa tražim što ću obuć... Za njega sam dobila body sa leptir mašnom tooo cute

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    04. Listopad 2018. 13:46

Cokica

Pharmamma koji je to monitor? Imaš kakav link ili nešto? Baš danas smo mm i ja pričali da bi kupili

https://www.ebay.com/itm/Netgear-Arlo-Baby-Full-HD-NEU/273299102592?NAV=HOME Od ovog sellera naručili 😊

hope123
    04. Listopad 2018. 14:01

pharmamma

Kak divno pajki 
    :))) divna bebica :)

mamica1985
    04. Listopad 2018. 14:36

Hej zenske, koliko vidim, vise manje dobre noci bile. 
    Mi smo jutros bile na cijepljenju, podnijela je muski bez suze, samo panika u ocima. 5600g i 61cm, mama zadovoljna. 😀
    Sad vec treci put spava, 2x u kolicima po 45min, sad na meni.

• Maja82
    04. Listopad 2018. 14:50

Dobar dan mame! Bravo za dobre spavace! Nasa noc super, papala u 3 i u 7 i ostala spavat do 9.30. Sad smo bile u setnji - spava 2h u kolicima.. Super da ste spomenule nosiljke i ja taman gledam! Netko je rekao da su snizenja evo taman koju sam si htjela kupit Ruckel snizena pa hvala! Isto se bojim kaj ak ne bu htjela se nosit.. nije moja neka nosalica, voli onak da gleda prek ramena al naprijed bas i ne osim za zaspat. Sutra nam je pregled i cijepljenje! Malo me frka 😣
    Babyblue meni je tak po noci recimo kad mi ona duze odspava.. ako ti se malo produzio ritam spavanja i sisanja moze ti bit par dana dok se ne ustali opet kolicina mlijeka s potraznjom
    Puse svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.