Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    04. Listopad 2018. 16:36

Zavidim vam na divnim nocima.. kad ce moja u komadu prespavat noc.. imam osjecaj nikad.. 
    Zaspi oko 11 probudi se u pola 1, pa pola 3, 5 i onda u pola 8.. trga mi san svako malo.. voli spavati na trbuhu i onda prodje od visine kreveta skroz dolje se odvuce ili se okrene sama na bok.. putuje po krevet..
    Mi smo danas u fazi igranja i promatranja.. cak ju zanima seka sveznalica i njezino srce kak blinka.. u baby gym-u mi se brzo uspava 

04. Listopad 2018. 17:56

Prekrasne bebice 😍😍
    Moj opet ne želi spavati 🙈🙈 vidi se da je umoran ali nema šanse 😂 čim se mamica makne okice su širom otvorene 😂

Majda23
    04. Listopad 2018. 18:21

Moj maleni spava pa vam se stignem javiti. Nemam se sta budniti, maleni je dobar, malo lijen i tvrdoglav kad treba biti na stomaku ali to cemo rijesiti uz pomoc savjeta sa fb grupe 😊 Danas smo napunili 3 mjeseca, bas vrijeme brzo prolazi 😀 od sad moramo pito oleovit d3 kapi, pedijatrica nam je dala na recept ali sam ja normalno zaboravila koliko kapi moramo dati. U uputstvima pise 1-2 kapi, koliko vi dajete? 🙈🙈

04.07. Matija 💜

ivymicek
    04. Listopad 2018. 18:35

mamica1985

Hej zenske, koliko vidim, vise manje dobre noci bile.
    Mi smo jutros bile na cijepljenju, podnijela je muski bez suze, samo panika u ocima. 5600g i 61cm, mama zadovoljna. 😀
    Sad vec treci put spava, 2x u kolicima po 45min, sad na meni.

Brabo za kilice i centimetre 🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    04. Listopad 2018. 19:00

Majda23

Moj maleni spava pa vam se stignem javiti. Nemam se sta budniti, maleni je dobar, malo lijen i tvrdoglav kad treba biti na stomaku ali to cemo rijesiti uz pomoc savjeta sa fb grupe 😊 Danas smo napunili 3 mjeseca, bas vrijeme brzo prolazi 😀 od sad moramo pito oleovit d3 kapi, pedijatrica nam je dala na recept ali sam ja normalno zaboravila koliko kapi moramo dati. U uputstvima pise 1-2 kapi, koliko vi dajete? 🙈🙈

2 kapi na dan se daje!

Dinosaurus
    04. Listopad 2018. 19:27

moj najbolje spava na boku.Na ledja se zna okrenit u snu i to prode ok ali ako ga stavim na ledja kad ga spustim u krevetac odma se budi..
    Mi smo odradili dobar djir danas. Prvo sam ga nacikila posteno pa smo isli u shopping centar pojeli nesto,pa popili kavu pa smo obavili manji shopping,iza toga isli u setnju i na kavu uz more. Znaci legenda je od ca 2 ipo do 6 ipo spava i na kratke periode bio budan. Ludilo od dana 😊

ivymicek
    04. Listopad 2018. 20:18

Dinosaurus

moj najbolje spava na boku.Na ledja se zna okrenit u snu i to prode ok ali ako ga stavim na ledja kad ga spustim u krevetac odma se budi..
    Mi smo odradili dobar djir danas. Prvo sam ga nacikila posteno pa smo isli u shopping centar pojeli nesto,pa popili kavu pa smo obavili manji shopping,iza toga isli u setnju i na kavu uz more. Znaci legenda je od ca 2 ipo do 6 ipo spava i na kratke periode bio budan. Ludilo od dana 😊

Ke lijepo..  razvesele te takvi dani 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    04. Listopad 2018. 20:24

Ja sam danas uspjela ves speglat popodne 😊🙌... Da mi je neko reko kaj ce mene veselit 😂😂😂
    MaSen, preslatka je Eva 💖
    Dinosaurus, bravo za lijepo provedeno popodne 😊. 
    Nis nisam vise zapamtila, mala mi pije mozak na slamku od sedam 🙄. Ocito cijena peglanja 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    04. Listopad 2018. 20:43

MaSen

Zavidim vam na divnim nocima.. kad ce moja u komadu prespavat noc.. imam osjecaj nikad..
    Zaspi oko 11 probudi se u pola 1, pa pola 3, 5 i onda u pola 8.. trga mi san svako malo.. voli spavati na trbuhu i onda prodje od visine kreveta skroz dolje se odvuce ili se okrene sama na bok.. putuje po krevet..
    Mi smo danas u fazi igranja i promatranja.. cak ju zanima seka sveznalica i njezino srce kak blinka.. u baby gym-u mi se brzo uspava

Čitam post od 6xmame i skužim da nisam vidjela sličicu.. preslatka je 😍. 
    Guza miss A takoder ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mrs.mom
    04. Listopad 2018. 23:00

Majda23

Ja dajem 2 kapi na dan.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.