Dobro jutro drage moje.. mi baš dobro spavali..
Nego, probudila sam se sa kvrgama u cickama, pa me znam kaj je to i kaj da radim.. masiram ili što?
Pod topli tuš i masirati cicke, izdahati i nusiti podoje. Ako boli zelje. Ako dobiš temp ić doktoru
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dan
Moj je bome spavao u komadu od 22:30 do 07:30 mada sam zbunjena da li se on stvarno nije budio ili se ja ne sjećam 🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro kloke :)) mi super spavali, probudila se tek u pol 6 za papanje..ja nisam bas spavala nesto ali dobro :) ona meni jos sad spava pa sam iskoristila to njeno jutarnje spavanje da ocistim stan, skuham rucak, popijem kavu, i ostale kucanske poslove obavim..sad u miru cekam da se probudi :)
Ona ne spava po danu ali zato srecom noc i ujutro do 10:) mama sretna :)
Kaj se tice nosiljke, ja koristim maramu i to nam je ok. Kupila sam Locolobo mei tai (imam popust od dm 20% ako netko treba) ali rabljeni i sa zenom sam se doogovorila da mi prvo posudi na tjedan dana pa ako ce se mala htjet nosit da kupim. Ispalo je da mi je mrvicu premala ali ce uskoro biti super za nju. Moj savjet vam je da probate u oglasniku za nosiljke uzet neku bolju ali polovnu jer cete ju lako prodat ako se beba ne bude htjela nosit, a i necete puno potrosoti...
Puseee svima i nadam se da ste dobro
Dobro jutro drage moje.. mi baš dobro spavali..
Nego, probudila sam se sa kvrgama u cickama, pa me znam kaj je to i kaj da radim.. masiram ili što
Meni se to desi kad F spava duže nego inače, ali on prvi podoj to razbije sisanjem. Tako da prvo daj tu sisu i malo je masiraj dok jede. Vjerojatno je samo puna.
Mi smo spavali od 22:30-6, pojeli i nastavili do 9.
Moje dijete je prehlađeno veselije mirnije i bolje spava nego kad je skroz zdrav 😂😂 naopaka beba..
Jutro mamice..relativno ok noć.kod nas,s jedno sto buđenja za cicu u usta😂😂 ali manje nego noć Prije...idemo k baki i djedu sad pa bude puno nosanja,vožnje kolicima tak da bu i on sretniji valjda. Ugodan vam dan 😘😘
Nije mi se to još dogodilo pa sam se malo scimala.. prvo sam mislila da sam se zaležala, al kad sam popipala me scimalo 🙈🙈
Lakše je sada, ali svakako i dalje masiram i istuširala se pa ćemo vidjeti...
Evo,mora da mi je djetešce čulo jučerašnje želje i odspavala je 2 sata u komadu..a za one pokušaje “puzanja”..stavim ju spavat normalno u sredinu krevetića,nakon 2 sata dobim ovo 😂😂
Evo,mora da mi je djetešce čulo jučerašnje želje i odspavala je 2 sata u komadu..a za one pokušaje “puzanja”..stavim ju spavat normalno u sredinu krevetića,nakon 2 sata dobim ovo 😂😂
😍😍
Ja ne znam jesam li ja najveci panicar ili sta ali da moj ovako spava mislim da bi svako dvi minute provjeravala jel dise i jel mu nos slobodan 😂
Mi imamo krevetic koji je bez jedne strane i zavida se za nas veliki krevet i svejedno spavamo jos uvik sa lampom upaljenom i provjeravam stalno jel deka priko glave i jel dise 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji