Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2018. 11:54

Dinosaurus čestitke na mjesec dana😘😘🤗🤗😍😍😍,preslatka lutkica malena😍😍,a papučice su zakon😍.
    Ivymicek sretno🤞🤞

bojana27
    28. Rujan 2018. 11:59

Moja je candy , 9 kg susi ..cim posusi tako toplog ga slazem i evo muz me zvao ujutro da kak sam se sjetila opeglat hlace a ja nisam peglala 😂😂😂😂😂😂😂

baarbaraa29
    28. Rujan 2018. 13:04

Dinosaurus 🤗 koliko slatkoce u jednoj slici! 😊 Cestitke na 1.mjesecu!!
    Ivy uh, operacija zuba! 😖 Kad se svoje sjetim!
    Sad cu onu nasu za porode - sto brze i bezbolnije!
    Vidim nam ns tickeru 2,2,2 pa eo jedna od prije 2 tjedna. Stara vec😭😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Yvone
    28. Rujan 2018. 13:11

DInourus cestitke na mjesec dana! 🎉🎉🎉 
    Ivy drzim fige da sve prođe sa sto manje muke. Maja82, imam perilicu/sušilicu AEG platila oko 6500 kn. Stvarno je zvijer. Za silu je i to bolje nego nikako ne imati. Ali odvojeno je najbolje. Sad planiram kupiti isto AEG sušilicu. 

Yvone
    28. Rujan 2018. 13:13

Uh bebaci preslatki Dinosaurus i Barbara ❤️❤️❤️❤️

hope123
    28. Rujan 2018. 13:21

Dinosaurus cesritke na mjesec dana :) preslatka bebicaaa ;)
    Barbara pravi malac ;) 
    Ivy sretno :)
    Mi dosli danas kod djeda i bake i mala se neda ni jednom, odmah plac... ne vidi ih po tjedan, dva jer ne zivimo u istom gradu...kak vasi reagiraju? Malo su je zaskocili pa mislim da je u tome problem.. inace smo stalno medu drustvom i ide nepoznatima ali eto valjda takav dan :D

ivymicek
    28. Rujan 2018. 13:54

Evo živa sam. Jedva preživjela 😂. Ja rekla njima rodila 3 puta ali to je mačji kašalj naspram ovog. Kad mi je ubo injekciju u nepce sve zvijezde sam vidjela...
    Vid je bio dobar, deračio se mužu nasred Cvjetnog ali treba se javiti i znati da je došao.
    Čini ki se malo bolje videk... Veseliji je. Zaštopan ali odštopavamo. Mislim da će kao i moja nina imati fobiju na usisavač od aspiratora.
    Držite fige kad popusti anestezija da ne umrem od bolova.
    Ljubim vas.
    Eh da sušila (svi je blagoslovili) obožavam je. Imam Candyevu. 9 kg veša osušio od šale .samo spremim u ormar. Ne peglam od kad imam sušilicu. Još kad onak topli veš zagrlim sam extra sretna.
    I ne smijem jest do 18 e to če biti problem 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Rujan 2018. 13:57

baarbaraa29

Medeni maleni😍😍😍😘😘😘

ivymicek
    28. Rujan 2018. 14:06

baarbaraa29

Vidi me kako sam sladak u tirkiznom 😍😍😍.
    Bit će to pravi frajer 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Rujan 2018. 14:19

Evo cure, mi se vratili od pedice... Super napreduje, izašao sa 3070g, sad ima preko 3900g i 55,5cm.. Baš sam ponosna 🤗🤗 
    Rekla sam pedici da sam mu samo ovaj tjedan možda par puta dala dohranu jer me bilo strah da je gladan i tu je nastala paljada, da zašto dajem tu umjetnu hranu, da ga držim na cici i tak.. I da, rekla mi je ak dajem ad da mu ne smijem davati one K1D3 kapsule...🙄 Ahh..nema veze..
    Meni je bitno da on fino napreduje, da mu niš ne fali..ostalo mi je manje važno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.