Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    27. Rujan 2018. 22:21

Ivy držim fige da prođe čim prije i da uspijete odspavati bar donekle 🤞
    Dinosaurus bravo za kilice ☺️ Mi dajemo biogaiu s d vitaminom i nije uzrokovalo grceve..čak mi se čini da su grčevi stali otprilike kad smo počeli s tom kombinacijom 🤔
    Masen i A prdi ko velika,danju i noću 😂 bome ju i čuješ i osjetiš 😂
    Mi smo većinom u robici 56,vel. 62 joj je još komotna ali idemo polako prema njoj
    I kod nas danas spavanci od 45 min,3 sata i još 45 min..al sam ju zato sad navecer sat vremena uspavljivala-cica,nosanje,cica,nosanje..želim nam svima sto bolju noć da nam ne naplate ove dnevne spavance

Majda23
    27. Rujan 2018. 22:52

Ivy joj bas vas je uhvatilo, drzimo fige da sto prije ozdravite, saljemu puse ozdravljenja 😘😘 
    Dinosaurus super za pregled i kilazicu 😊 mi pijemo biogaju i ampulice sa vitaminom d, a uskoro bi trebali preci na kapi. Grceve nismo imali, da li je do kapi ili ne nez 🤔
    Pharma moj ne voli biti na pupi ali nikako, a moramo vjezbati, opomenila nas pedi. Nadam se da ti se nije naplatilo popodnevno spavanje. 
    Sto se tice odjece, ovisi gdje smo kupili. Lidlove nosimo 56, a negdje smo izmedu 62/68. Pepco su nam malo manji kalupi pa izmjenjujemo. Najbolji su mi plisani kompletici iz Kika, bas za nadolazece zime 😊 i ful su mekani. M i beba spavaju, trebala bi i ja, noooc 😘

04.07. Matija 💜

bojana27
    27. Rujan 2018. 23:25

Hej hej ❤️ Dosla i divim se novoj stranici 😍😍 
    Bebice su sve divne i bravo za napredak ❤️
    Moja se okrece na bok ali na trbuh i sa trbuha jos ne , valjda bude 🤔🤔 Sara se sa 9 mj prvi put sa trbuha okrenula ☺️ 
    Mi samo cickamo i sta se tice produkcije mlijeka ja nacecer ga imam najvise , jednu cica druga curi ko iz pipe 👀 
    Uvijek u podoju samo jednu cica i zaspi 🤔 bas cu je sutra vagnut da vidim od 17.9 jel sta dobila ..
    Mirnu noc zelimo 😍

6xmama
    28. Rujan 2018. 07:49

Jutro,curke!
    Evo da odmah pohvalim svoju ženskicu da je noćas odspavala od pol 12 do pol 5 bez da je i trznula...samo se ja svejedno nisam naspavala jer sam kad je ona zaspala išla peglati peglala do pol 3 ,tak da sam krepana.
    Vidim ljetne cure su prdekalice ,dečki nešto pristojni 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    28. Rujan 2018. 07:50

Jutro cure
    Moj opet spavao do 5 sisao bio malo budan i nastavio evo jos pajki...
    Nikako da vas pitam ja u zadnje vrijeme sam zabrinuta oko podoja traju svega par min nekad 5,6  koliko Vasi dugo sisaju?
    Ivy kako ste? 
    Svima bubanima da sto prije ozdrave 😘😘😘😘
    Nama danas 3 mj Boze kako leti vrijeme 😊 mogla bih i ja svog izvagati ako nigdje drugdje u konzumu cu 😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    28. Rujan 2018. 07:59

Jutro,
    Ja nju već drugu noć za redom budim u 4 da ide jest. Zadnje jede oko pola 8-8. Kad počne jest vidi se sa je gladna a nije se sama probudila.
    Ivy brzo ozdravite
    Dinosaurus bravo lijepo napreduje
    Mi jako prdimo i to nekad i plač nakon što prdne, rafalnu paljbu imamo od 5-6 ujutro.
    Robicu nosimo 62-68 zara čak i 74

lucy233
    28. Rujan 2018. 08:01

Jutro svima! 
    Franova, sretna 3 mjeseca 😊 i nama su danas 3 mjeseca i nemogu se odlučit jel mi prošlo brzo ili sporo..jel najgore iza nas?? 😅

bojana27
    28. Rujan 2018. 08:27

Ovisi ,nekad traju 6 min nekad 20 :) 
    Ja sam kupila susilicu i vise ne peglam , odusevljena sam tim strojem😍

28. Rujan 2018. 08:30

Dobro jutro ženice, mi smo se noćas budili svakih sat i pol da bi papali... 😴
    Danas u pol 1 idemo na prvi pregled kod pedice..🙏 Nadam se da će sve biti ok i da lijepo napreduje jer se nismo vagali tjedan i pol 🤗

Želim vam ugodan dan svima, prehlađenima da što brže ozdrave, nespavalice da barem malo odspavaju tijekom dana 😘😘

E da, zaboravila vam reći..😂 Presmiješna situacija kod moje sestrične u Dojčlandu 😂😂 Svaki put kad je otišla na pregled tijekom trudnoće su joj rekli da je beba curka.. Ona sve kupila u tim nijansama roze 😂 
    Na kraju, na carski rodila dječaka i evo, dijete već 3 dana nema ime jer se ne mogu dogovoriti 🤗😂😂

6xmama
    28. Rujan 2018. 08:33

Ja ne znam kaj onda s mojom ne valja,imam i ja perilicu/sušilicu od Electroluxa,pere 9,suši 7 kg,al to za moj pojam nije veš koji se ne treba popeglat kad ga izvadim,moram bar sa prednje strane popeglat 
    Sretno svima na puni mjesecima 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.