Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2018. 11:14

lucy233

Jutro cure :)
    Babyblue, sretnih mjesec dana i godišnjica 😀
    Slikice beba su divne.
    Ivy super da te ništa ne boli, otekline će proći
    6xmama, pa to je super spavanje! Valjda je to novi ritam.
    Ranije poruke nisam više popratila..
    Mi smo se napokon nakon dva tri dana puna buđenja naspavali.. i prehlada mi je prošla pa smo ko novi.
    E da, ena, Mihi je danas imendan ako se ne varam. Sretan 😊😊

Hvala draga😘. Super za spavanje🙂 i kaj je prehlada prošla😘

pharmamma
    29. Rujan 2018. 12:00

Pročitala sam sve i nisam zapamtila ništa 😩 nije bila toliko losa noć,ali sam užasno umorna i nervozna i očito nis ne pamtim..
    Vidjela sam preslatke bebače 😍😍 i puno okruglih mjeseci i godišnjicu pa čestitke svima 😘
    Nadam se da prehlade idu na bolje,nama je tata prehlađen pa sad samo čekamo dal će i nas pokositi 😩
    Ena držim fige da uspijete naći formulu koja mu odgovara 🤞 i sretan imendan ☺️

29. Rujan 2018. 12:13

Hvala Pharmama, probaj kroz dan odmoriti ak uspiješ dok bebica pajki. 
    6xmama ričet...mmmm...i ja biiii....nisam već jaakoo dugo...a i nesmijem zbog Mihice,bum se strpila još malo😊..jel utopiš unutra i malo špekeca?

Majda23
    29. Rujan 2018. 12:41

Sretan imendan Mihaelu 😘 nadamo se da cete naci ad koji vam pase
    Ivy super za dobro prosavanu noc i sto ste bolje 😊 
    6xmama kraljice, pored dvoje male djece stignes i praviti jesti, svaka cast. Beata zna da mami treba sna 😉 
    Lucy nek ste se i vi naspavali 😘 
    BabyBlue i mi se nadamo da ce beba dozvoliti 😉 
    Pharma a jooj, valjda nece preci na vas. Suosjećam s tobom. Matija opet ima faze ne spavanja tijekom noci i mene uhvatila neka viroza pa sam pola noci provela u wc-u 😵😵 napravila sam si jacu kavu da se ne desi ovo:

😂😂😂😂
    😂😂😂😂

04.07. Matija 💜

29. Rujan 2018. 12:43
    29. Rujan 2018. 12:44

Majda23

Sretan imendan Mihaelu 😘 nadamo se da cete naci ad koji vam pase
    Ivy super za dobro prosavanu noc i sto ste bolje 😊
    6xmama kraljice, pored dvoje male djece stignes i praviti jesti, svaka cast. Beata zna da mami treba sna 😉
    Lucy nek ste se i vi naspavali 😘
    BabyBlue i mi se nadamo da ce beba dozvoliti 😉
    Pharma a jooj, valjda nece preci na vas. Suosjećam s tobom. Matija opet ima faze ne spavanja tijekom noci i mene uhvatila neka viroza pa sam pola noci provela u wc-u 😵😵 napravila sam si jacu kavu da se ne desi ovo:

😂😂😂

ivymicek
    29. Rujan 2018. 13:18

Ena baš tak. Kad skuham kavu i sjednem on se odmah probudi 😂😂😂😂😂😂.
    Sretan imendan Mihaelu 😘😘😘😘
    Majda drž te se. Ja sam usavršila razne poze spavanja... Svašta usavršiš kad dobiješ djecu 😂😂😂😂
    6xmama neka si ti odmorila... Ajme moji su budni od pol 7 rijetko kada spavaju do 8... Još uvijek mislim na ričet... Imam velike planove s hranom i alkoholom kad prestanem dojiti 😂..  još samo malo 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    29. Rujan 2018. 13:31

Super za dobre noci! Ivy super da ne boli, samo dobro hladi i popij brufen da malo splasne i upala i.bit xe super.
    Ena nama je pedijatrica preporucila Hipp Combiotik. Ima taj probiotik al sto ima veze i da je zelena kakica.. mojoj je i od biogaje bila zelenija tj kad sam ja pula antibiotik. Ne znam dal da probavas dok ne nadjes neki da mu pase il jednostavno drz sad taj novalac 😕  Bas mi je zao da se mucite tako

29. Rujan 2018. 14:01

Hvala cure na čestitkama 😘🤗. 
    Ivy i ja mislim na ričet još😂😂..al su poslužila i pečena rebrica😂. A zasad ćemo ostati na tom Novalacu pa ćemo vidjeti,čini mi se da bi bljucao od bilo čega,ovo mu je barem fino i popapa.

hope123
    29. Rujan 2018. 14:14

Hei curke :)))

Ivy super da je sve dobro proslo..sad se osjecas ko zvijezda ;)
    Ena drzim palcevd da nadete dobru formulu :)
    6xmama svaka cast i bravo za malicku da tak lijepo pajki :)
    Nadam se da ce se sve umorne mame naspavati 🤞🤞🤞🤞
    Curke kak vam klinci dobivaju sad na kilazi? Meni se cini da moja nije dobila nista a jede vise nego prije i stvarno imam mlijeka... nemam pojma dal je to ok? Vidim da mi se izduzila i stolica joj je kolko tolko redovita sad..ona se ne zali i skooroo da ni ne place..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.