Mi imamo isto malo kosice,gore lagano, nesto vise iza dolje.. dal otpada,pa neznam nisam nesto primjetila da je ima manje..
Mame, dal vase bebice prduckaju puno? Moja stalno prdi, cak se k napinje dok ne ispusti vjetric, a kaka svaki dan jednom do dva puta obavezno..
Moj ima na sebi dugi bodi carapice i hlace,ako idemo van obucem mu jos duks neki stavim kapicu i pokrijem dekicom...sto se tice kosice bas gledam danas da mu od naprijed desno otpalo skoro celav a na lijevoj strani ima 🤣🤣
Ivy kakva je situacija kako je vid?
MaSen pa moj ne prdi puno bas,svega par puta dnevno...😁
Svima prehladenima brz oporavak iš iš boleštine...
Na kojem ste vi broju robice? mi danas isli u kupovinu za jesen,nesto nosi 62 a nesto 68
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nama su hlače i piđamice 68, a bodići 74..ali F ima preko 7kg pa je to više zbog širine nego dužine
Moj ima na sebi dugi bodi carapice i hlace,ako idemo van obucem mu jos duks neki stavim kapicu i pokrijem dekicom…sto se tice kosice bas gledam danas da mu od naprijed desno otpalo skoro celav a na lijevoj strani ima 🤣🤣
Ivy kakva je situacija kako je vid?
MaSen pa moj ne prdi puno bas,svega par puta dnevno…😁
Svima prehladenima brz oporavak iš iš boleštine…
Na kojem ste vi broju robice? mi danas isli u kupovinu za jesen,nesto nosi 62 a nesto 68
Zaštopan mi je skroz na skroz, moguće da i njega boli grlo(jer je i mene). Zasad nemamo temperaturu. Umoran i čangrizav ali shvatljivo jer je bubani...
Ma bit će to ok kroz par dana.
Mi smo izmedu 62 i 68 baš kao i Filip nešto 62 nešto 68
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi imamo isto malo kosice,gore lagano, nesto vise iza dolje.. dal otpada,pa neznam nisam nesto primjetila da je ima manje..
Mame, dal vase bebice prduckaju puno? Moja stalno prdi, cak se k napinje dok ne ispusti vjetric, a kaka svaki dan jednom do dva puta obavezno..
Moja prdi jako puno! Pri svakom kakanju a kaka 5-6 puta na dan, a nekad i samo prdne ovako bez kakanja. Nekad se napreze a nekad bas i ne, samo prducne. I to glasno ko velika 😂
Sad smo na robici ugl 56 i 62..kako koja firma.
Moja prdi jako puno! Pri svakom kakanju a kaka 5-6 puta na dan, a nekad i samo prdne ovako bez kakanja. Nekad se napreze a nekad bas i ne, samo prducne. I to glasno ko velika 😂
Sad smo na robici ugl 56 i 62..kako koja firma.
Moja prdi da sve zazvoni 😂😂😂... Muz stalno govori da nemre vjerovat da ta mala rit moze tak jako prdnut 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav mamice!
Mi smo danas odradili prvi posjet pedijatru za prvi mjesec. Iz bolnice smo izisli sa 3230 a danas smo vagani na 4160. Uspili smo cak nakon pedica otic u setnju, popit kavu i rucat (cickanje je bilo dvaput u autu) 😊
Rekao nam pedijatar da treba bebanu davat vitamin D a ja da pijem vitamin C. Imate li kakve savjete? Znam da sam procitala ovdje da vam ovaj vitamin D uzrokuje grceve? 😯
Svima prehladjenima brzo ozdravljenje zelima bebice su preslatke! 😍
Spavanje na drobu kod nas ne prolazi ni pod razno, cak ni ledja jer ima onaj sindrom ili kako se vec zove kad rasiri rukice pa se pripadne i probudi. Samo bok livi i desni dolazi u obzir 😊
Raspisala se ja...😂
Mi danas bas puno bili vani i evo malac cijeli dan pajki nadam se da nocas necu to platiti🤣
Dinosaurus ja do sada nisam svome ni davala ali cu poceti po jednu kap dnevno pa cemo vidjeti...lijepo ste narasli bravo 😘 i super za setnju kavicu i rucak 🙂
Ivy cisti mu nosic sto vise i onako s puno fizioloske nadam se da ste sutra oba dvoje puno bolje 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy - nadam se da ce viroza proci sto prije, samo cisti nos i ispumpavaj i nek cica sto vise 😘
Mi smo sad 62/68, ovisi koja marka, recimo sva plis odijelca iz Kika 62 su joj naknap, dok su H&M i Lidl stvari komotne.
Greta je pocela vristati kad se vozi u as, do jucer se obozavala voziti, ne znam koji joj je vrag, valjda jer nije spavala puno danas ili je nekaj muci, ne znam.
Ivy ozdravite cim prije :*
Dinosaurus super za kilice :))
Masen moja kad prdne pol stana smrducka :D a bome ju i cujes :D ponekad je takva paljba da kad smo vani kaze N da ce svi mislit da je on :D hahahah
Mi nosimo 62, neke stvari jos 56 npr lidl, a kad nam zbog bljuckanja pofali bodica i 68 je dobro :D
ona je meni spavala nakon sto godina 50 minuta u koomadu na krevetu i ja se nisam usudila nist rad8t nego sam uzivala i onda jos 1 h na meni :D bome nekaj danas ne stima :D vratila mi je to navecer, odem na yogu i tolko je urlala da me N zvao nakon 45 min nek se vratim...
Nadam se dobroj noci nama i svima vama :*
Sortiraj odgovore
Najstariji