Jutro curke..
Mi najavljujemo totalno neprospavanu noc.. 😣😥zaspala oko 10, probudila se u 1 i nije htjela zaspat do 6, pa ss probudila u 7, onda pola 9 i sad spava...
Ja sam nocas od muke i plakala i povracala jer nisam znala sto bi vise sa njom..ja nju uspavljem a ona totalno odmorna i idem joj na zivce..
Mi smo jos na 50/56.. kako koja oblekica..
Sretno kod pedijatra i na punim tjednima 🤗
Jutro curkice 😘. Masen žao mi je zbog neprospavane noći,držim fige da dan bude bolji pa da odmorišta😘🤗.
Babyblue sretni na pregledu 🙂.
Franovamamita i Lucy sretna vam 3 mjeseca 😘😘😘,i ja sam se nadala da s 3 sve dođe u normalu pa eto figu frišku...nama izgleda stvarno zubić niče,slini ful i cucla donju usnu,to mi objašnjava manje papanje,spavanje i vrištanje danima ...imali smo ok nočicu do 5,od tad nacicavanje al opet i to je super😁 s obzirom na zadnje dane i noći..eto već vrišti🤯
Jutro!!! Sretna 3 mjeseca!!! Neka donesu vise igre, manje plakanja! Brzo ozdravljenje bubanima.Za začepljen Nosić je super Nisita mast- to je fiziološka u kremi s dodatkom limuna čini mi se. Ugl. Vrlo osvježavajuće i stvarno pomaze. Isprobano na mom starijem koji nije normalno disao do skoro 4 god( do operacije 3 mandule) namjenjena je i za dojenčad.Mene sad bila spas za začepljen nos jer nisam znala sto bi koristila uz dojenje. Zao mi je za neprospavane noći.Sigurno ce biti bolje. Moj stariji je znao se tak probudit u sred noći i spreman za igru.Stavila bi ga u ležaljku njihaljku i on se tak znao zabavljat sat,dva i zaspati.A po danu nema šansa tak dugo se sam igrat. Spasilo me samo da mogu drijemuckat pored, da ne moram ja zabavljat i nosit. Pisale ste i za perilicu/sušilicu. Velika je razlika kad je 2 u 1 perilica/sušilica - ona gužva, Ima miris kao da se veš skurio.A kad je odvojeno samo sušilica- super posuši a veš predivan i mirisan, gotovo ispeglan. Imam iskustvo s oboje. Zato u 10 mj. Kupujem sušilicu. A 2 u 1 ce služiti samo kao perilica jer je zvijer 😀 Puno ste pisale, nisam sve komentirala, nisam ažurna ali puse svima 😘😘😘
6xmama mogla si i kod mene doci popeglat pa da ne odspavas ni to do pola 5 😉 Ja cu veceras. A prije toga razvrstavanje sta ide u kutiju "malo".
Vec mi je tuzno kad spremam tu malu oblekicu i sa sjetom gledam njegove stare slike ☹😂😂🤦♀️🤦♀️
franova super za spavanac! a S. sisa nekad 4 min, nekad 15min.,a nekad ko sad pola sata i jos ne staje. Ali i kunja. Ali najcesce od 5 do 10 min.
bojana27 koju imas? meni moja jos vise izguzva iako ima onaj gumb kao da se ne guzva. puno ljepsi mi ves bude kad ga na zici osusim!
BabyBlue sretno kod pedice! A Dojcland nije tako bajan kak se vecini cini 🙄 al bitno da je malac dobro. Pravi muskarci nose roza boju😎
MaSen curka nocna ptica! 😊 Mogu mislit kak si umorna! Nadam se da cete prek dana corit obje!
Ena Miha bas ima neku blesastu fazu. Definitivno ti nije dosadno. Ako mislis da je zubic kupi mu kremicu za masiranje pa da mu bude malo lakse bar.😚
Franova i Lucy sretna velika mala 3 mjeseca!🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
pozdrav mamice!
Mi danas punimo misec dana.
Evo i slikica jedna 😊😘
Koji mali bobon 😍😍😍. Čestitke na prvih mjesec dana.
Uf noć. Zaspao u devet probidio se u 12 i onda zaspao tek u 4. Premorena sam. Sva sreća muž mi je spustio loptu s tavana pa sam hopsala.
Čekam na operaciju ali naravno da će uvijek netko ispred mene makar je Vid samnom... Muž je na rubu živaca.
Javim se nakon 🤞🤞 da sve bude dobro.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dinosaurus presladak ! Koje super odjelce!
Cestitam svima na punim mjesecima!
Babyblue ajmeeer 😂😂😂 lako za robicu al ko ce ime tak brzo smislit onda 😂
Mi super spavali od ponoci do 5.30, cickanje i spavanje do 9. Onda kakanac i prdnjenje da mama mora mjenjat pidjamu i posteljinu.
Franova moja kako kada..ugl prosjecno cicka po 15 min al zna ono malo 5 min pa zaspe ili pol h..
Ivy drzim fige za op!!!
Joj Yvonne ak vidis poruku molim te koju 2u1 imas?
Ja nemrem kupit odvojeno..ako ista kupim bit ce 2u1 al nisam mislila sve susit stalno vec samo po zimi ak mi bas hitno treba robice njene ili nase nes. S tim da ja inace ne peglam nis 😕 Samo kosulje.. Jako mrzim peglat. Njenu robu isto nisam nis peglala. Jel vi svi djeci peglate? Ja operem na 95 i bok. E da iz Pepca je i nama manje sve to nosimo 62 a recimo h&m 56 jod uvijek
pozdrav mamice!
Mi danas punimo misec dana.
Evo i slikica jedna 😊😘
Sretan 1. mjesec... preslatki mali čovjek.. ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji