Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    28. Rujan 2018. 23:11

Ivy Severina nek je sve dobro proslo 👍... Drago mi je da je Vid bolje☺️. 
    Ja sa svojom seficom isto spavam dole u boravku zbog njenog budjenja, jer malac spava u kindicu u nasoj sobi pa bi se svaki put i on zbudil kad i ona, da smo svi  u istoj sobi.A i nije da mi fali muzevo hrkanje 😅. 
    Idem se kupat i spat, strgana sam jos od nocas peglanja 🙄. 
    Zelim vam svima noc sa sto manje budjenja. Nocka, Missice 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    29. Rujan 2018. 07:22

Dobro jutro!
    Mi smo dobro spavali 🎉🎉🎉. Malo teže zaspali ali smo dobro spavali.
    Ja sam idalje natečena sada se proširilo i na obraz. Stavljam obloge ali me idalje niš ne boli.
    Nemam više niš pametno za reći.
    Nadam se da ste imale dobru noć.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Rujan 2018. 08:24

Dobro jutro lutke moje.. Mi super spavali, budili se svaka 3 i pol sata ( kuc kuc o drvo da se ne zacopra) 😂😂
    Mi smo danas u gradu, nadam se da će mi sinek to dozvoliti...🤗🤗
    E da, za ove vitamine i ad.. mislim da nije problem u D3 nego u K vitaminu jer mi je rekla ako ću davati često ad da ju nazovem da će mi pustiti samo one D3 kapi...
    Nadam se da ste se naspavali 😘😖😖

6xmama
    29. Rujan 2018. 09:09

Jutro, cure! 
    Ivy, ma bitno da te ne boli, bus  vec splasnula.. 
    Babyblue, jucer sam smetnula s uma, preslatki je malac i bravo za kilice i cm 😊. Za vitamine znam da je bitan D3 da se daje... Mi smo na AD i pije samo Oleovit D3, po 2 kapi na dan. 
    Moje curka se ne sali, spavala ona meni i nocas od 11- pol 5 🙃, i ja nisam imala nikakve nocne akcije tak da sam fino s njom odspavala 😃. 
    Ode sad lagano kuhat, cekam samo da se mali priljepak na ramenu podrigne... 
    Ena, kak je Miha? 

29. Rujan 2018. 09:09

Jutreko🙂...mi spavali ok,s par buđenja za cickanje i cmoktanjem i cuclanjem usne,al ipak ok...sad je pojeo i pajki opet...moji svi u berbu kukuruza a mi#forever alone#
    Ivymicek žao mi je zbog otekline al ajde,barem ne boli😘😘da što prije prođe🤗.
    Babyblue super za spavanac,nek tak i ostane,ak ne i bolje😘🤗

29. Rujan 2018. 09:19

6xmama

Jutro, cure!
    Ivy, ma bitno da te ne boli, bus vec splasnula..
    Babyblue, jucer sam smetnula s uma, preslatki je malac i bravo za kilice i cm 😊. Za vitamine znam da je bitan D3 da se daje… Mi smo na AD i pije samo Oleovit D3, po 2 kapi na dan.
    Moje curka se ne sali, spavala ona meni i nocas od 11- pol 5 🙃, i ja nisam imala nikakve nocne akcije tak da sam fino s njom odspavala 😃.
    Ode sad lagano kuhat, cekam samo da se mali priljepak na ramenu podrigne…
    Ena, kak je Miha?

Hvala na pitanju,hebeni Nan ipak nije dobar,jako puno ga bljuca,čak i povrati a i odbija ga jesti,samo ako je baš baš gladan i to malo pojede...a kakica mu je bila maslinasto zelena😲😲...vratila sam se na obični Novalac plus ko na početku,malo bljuca al jbg...

29. Rujan 2018. 09:21

Ena31

6xmama

Jutro, cure!
    Ivy, ma bitno da te ne boli, bus vec splasnula..
    Babyblue, jucer sam smetnula s uma, preslatki je malac i bravo za kilice i cm 😊. Za vitamine znam da je bitan D3 da se daje… Mi smo na AD i pije samo Oleovit D3, po 2 kapi na dan.
    Ode sad lagano kuhat, cekam samo da se mali priljepak na ramenu podrigne…
    Ena, kak je Miha?

Hvala na pitanju,hebeni Nan ipak nije dobar,jako puno ga bljuca,čak i povrati a i odbija ga jesti,samo ako je baš baš gladan i to malo pojede…a kakica mu je bila maslinasto zelena😲😲…vratila sam se na obični Novalac plus ko na početku,malo bljuca al jbg…

E da,super za spavanac🙂,tak i treba😘😘🤗🤗,nek postane pravilo🙂

6xmama
    29. Rujan 2018. 10:12

Ena i moja je zeleno kakala od Nana,hebale ih te probioticke kulture u mlijeku,to je sve od toga...mislim to vjerojatno pomaze bebama koje imaju zatvor,al mojima je to isto više štete nek koristi...nadam se da bu ok na običnom Novalacu.
    Ja evo većć kuham ričet za danas,muž dela ujutro,gledam oće li se poljepšat vani da odemo šetat kasnije.Ja kaj napravim napravim do nekih 11,nakon toga moja sfica vise ne spava u krevetu,a i malac se digne i nema više mrdac od njih dvoje,samo njih moram animirat 
    Ugodan dan svima 

ivymicek
    29. Rujan 2018. 10:21

6xmama

Ena i moja je zeleno kakala od Nana,hebale ih te probioticke kulture u mlijeku,to je sve od toga…mislim to vjerojatno pomaze bebama koje imaju zatvor,al mojima je to isto više štete nek koristi…nadam se da bu ok na običnom Novalacu.
    Ja evo većć kuham ričet za danas,muž dela ujutro,gledam oće li se poljepšat vani da odemo šetat kasnije.Ja kaj napravim napravim do nekih 11,nakon toga moja sfica vise ne spava u krevetu,a i malac se digne i nema više mrdac od njih dvoje,samo njih moram animirat
    Ugodan dan svima

Ričet 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳... Obožavam... Njam... Ne smijem jer mr. Vidu sve smeta 😂.
    Uh Ena vjerujem da ti nije svejedno... Možda ima neko lakše mlijeko za to bljucanje 🤔. Ne znam kog bi mogla pitati... Držim fige da uspijete naći nešto što bam skroz odgovara.
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    29. Rujan 2018. 10:32

Jutro cure :)
    Babyblue, sretnih mjesec dana i godišnjica 😀
    Slikice beba su divne. 
    Ivy super da te ništa ne boli, otekline će proći
    6xmama, pa to je super spavanje! Valjda je to novi ritam.
    Ranije poruke nisam više popratila..
    Mi smo se napokon nakon dva tri dana puna buđenja naspavali.. i prehlada mi je prošla pa smo ko novi.
    E da, ena, Mihi je danas imendan ako se ne varam. Sretan 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.