Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    29. Rujan 2018. 14:25

Dan mi od jutra bili na igralištu F spavao u kolicima pa nastavio u kuci tako da sam si nesto posla obavila,sad sam s njim skakala pjevala pjesmice plesala bas voli to 😊 nocas je prespavao noc od 23-06 jeeeee 😁😎
    Ena sretan imendan Mihaelu 😘
    Ivy bitno da ne boli 😘😘
    Pharma nadam se da Ce vas zaobići prehlada 😘
    Svima ostalim bubanima da sto prije ozdrave 😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mrs.mom
    29. Rujan 2018. 14:26

Ena31

Hvala cure na čestitkama 😘🤗.
    Ivy i ja mislim na ričet još😂😂..al su poslužila i pečena rebrica😂. A zasad ćemo ostati na tom Novalacu pa ćemo vidjeti,čini mi se da bi bljucao od bilo čega,ovo mu je barem fino i popapa.

A da probas aptamil comfort? On je kao gusci zbog bljuckanja, stolice, grceva.. 

6xmama
    29. Rujan 2018. 16:03

I Milumil, kaj mi papamo je gusci... On je u biti jeftinija verzija Aptamila, kolko sam citala. 
    Znam da sam ja malcu zadnjem uzela taj Milumil bas zbog gustoce jer mi je puno bljuckao... 
    Cure moje, kak ste skromne, vi bi ricet 😅... Makar i moji ga decki vole. Ja ne stavljam spekec u jelo, inace sam veliki ljubitelj speka, al u jelu, kuhanog ne volim nikako... Al stavim mesa 😜

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

29. Rujan 2018. 16:07

6xmama

I Milumil, kaj mi papamo je gusci… On je u biti jeftinija verzija Aptamila, kolko sam citala.
    Znam da sam ja malcu zadnjem uzela taj Milumil bas zbog gustoce jer mi je puno bljuckao…
    Cure moje, kak ste skromne, vi bi ricet 😅… Makar i moji ga decki vole. Ja ne stavljam spekec u jelo, inace sam veliki ljubitelj speka, al u jelu, kuhanog ne volim nikako… Al stavim mesa 😜

😂😂,nemora biti baš špekec,može i drugo medekom..mmm..a taman sam zaboravila 😋😋

29. Rujan 2018. 16:07

Ena31

6xmama

I Milumil, kaj mi papamo je gusci… On je u biti jeftinija verzija Aptamila, kolko sam citala.
    Znam da sam ja malcu zadnjem uzela taj Milumil bas zbog gustoce jer mi je puno bljuckao…
    Cure moje, kak ste skromne, vi bi ricet 😅… Makar i moji ga decki vole. Ja ne stavljam spekec u jelo, inace sam veliki ljubitelj speka, al u jelu, kuhanog ne volim nikako… Al stavim mesa 😜

😂😂,nemora biti baš špekec,može i drugo medekom..mmm..a taman sam zaboravila 😋😋

Bože i mobitela...napisala sam meseko 😂😂

29. Rujan 2018. 16:44

Mi se vratili iz grada oko 2, bio je dobar 🙈🙈 
    Uspjeli si pogledati kuhinju za stan, uspjeli čak i na ručak i kavu kasnije...
    Al se u jednom trenutku tak pokakao da je orilo 😂😂 Ali nema veze, mali je pa je ispalo slatko 😂😂

Btw.. hvala curke 😘😘😘

29. Rujan 2018. 20:02

BabyBlue

Mi se vratili iz grada oko 2, bio je dobar 🙈🙈
    Uspjeli si pogledati kuhinju za stan, uspjeli čak i na ručak i kavu kasnije…
    Al se u jednom trenutku tak pokakao da je orilo 😂😂 Ali nema veze, mali je pa je ispalo slatko 😂😂

Btw.. hvala curke 😘😘😘

Super za lijepo provedenu godišnjicu..ako već nisam,čestitam,sretna vam godišnjica i bebana mjesec dana😘😘🤗. 

29. Rujan 2018. 21:16

Ena, hvala koka..😘😘
    Ljubi Mihu za imendan 😘😘❤

Želimo vam laku i prospavanu noć 🤗😘

• Aymee
    29. Rujan 2018. 22:07

Bok cure, upadam malo sa zimskih 2018. Ena, tvoj bebolino bljucka? Daj mi malo to opisi, napisi kako na kilazi dobiva, koliko pojede i kako cesto, jesu li to samo dnevni obroci i kakvo je lice? Pisem iz razloga sto je moj hahar bljuckao satima nakon jela a pedi me uvjeravala da je sve ok. A nije bilo. Ak hoces, javi mi se na mail da ne trpamo temu, majaledra@gmail.com

Aymee

ivymicek
    29. Rujan 2018. 23:09

hope123

Hei curke :)))

Ivy super da je sve dobro proslo..sad se osjecas ko zvijezda ;)
    Ena drzim palcevd da nadete dobru formulu :)
    6xmama svaka cast i bravo za malicku da tak lijepo pajki :)
    Nadam se da ce se sve umorne mame naspavati 🤞🤞🤞🤞
    Curke kak vam klinci dobivaju sad na kilazi? Meni se cini da moja nije dobila nista a jede vise nego prije i stvarno imam mlijeka… nemam pojma dal je to ok? Vidim da mi se izduzila i stolica joj je kolko tolko redovita sad..ona se ne zali i skooroo da ni ne place..

Iskreno ne znam. Nismo se dugo vagalu. Vidim da raste i da napreduje. Vagni se sama pa s njom pa vidi... Čim je zadovoljna trebalo bi biti ok.
    Franova ima par trikova za vaganje bebe 🤔😂😌.
    Laku noć klokani.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.