Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Rujan 2018. 13:29

Bebice predivne,neznaš koja je slađa😍😍😍,ee kad bi Mihael htio ovaj pajkiti na trbuščiću😍😍,neće i nema šanse,malo prije smo bili na trbuščiću i tak dugo dok nije počeo plakati jer se umorio ali nebi nebi glavicu spustio nikako..i poslje stavljanja na trbuh redovito bude vrištao na,jel to samo on ili vaši isto?

pharmamma
    27. Rujan 2018. 13:41

Ena31

Bebice predivne,neznaš koja je slađa😍😍😍,ee kad bi Mihael htio ovaj pajkiti na trbuščiću😍😍,neće i nema šanse,malo prije smo bili na trbuščiću i tak dugo dok nije počeo plakati jer se umorio ali nebi nebi glavicu spustio nikako..i poslje stavljanja na trbuh redovito bude vrištao na,jel to samo on ili vaši isto?

Moja ti prvo zaspi na rukama potrbuške i onda ju tek spustim..sama ne bi zaspala u nijednom položaju 🙈

nasdva
    27. Rujan 2018. 13:45

Pozdrav,
    Nema ne nekoliko dana i svašta se promjenilo čak i izgled stranice.
    Mi smo imale skok pa ja nisam imala vremena.
    Uglavnom po novom se spava samo na rukama, pa 1 i 3 spavanje odradimo u marami, 2 spavanje prvih pola sata u kolicima ostatk na rukama.
    Ona po danu ima dugi bodi, majčicu, hlačic, čarapice  i termo čarapice. Van ide tako jer je u marami i pod mojom jaknom. Po noći dugi bodi, pidžama, tanja vreća dekica i pred jutro i poplun. Spavaću još ne grijemo.
    Franova Filip je presladak.
    Ena super za ad
    Neke bebice su ljepo narasle bravo ( naravno da sam zaboravila tko točno😜)
    Ivy nadam se da će nosić brzo proći, nije to od svježeg zrakića. Zvala me patronažna u uto 3.10 u 13 h u parkiću iza zgrada na šetnici tamo di je klupa za dojenje će se obilježit tjedan dojenja. Trajat će nekih sat vremena. Pa ako imaš volje i vremena

ivymicek
    27. Rujan 2018. 13:46

Prehlađeni smo 100%. Nosić curi ja čistim, usisavam ali svejedno se slijeva pa kašlja. Nema temperarure pa nisam pametna ići ili ne ići pedijatru.
    Napokon spava.. a ja sutra idem u grad na operaciju zuba i ako dobije temp ne mogu nikud. Što se tiče ad mislim da nije toliki problem bočica koliko je okus mlijeka. Ja mu dajem a on me gkeda s gađenjem i pljuje van 😂.
    Barbara bravo za kilice... Ja ću ti reći da mi je bilo malo lakše kad smo navršili 3 mj ali samo 2 tjedna 😂
    Ali malo je lakše stvarno.
    Franova koji predivan dječak i koje prekrasne oke 😍😍😍
    Nivami Bravo za Tonija i za super kilažu 🎉🎉🎉 kak se on ljulja u viperu.. 
    Pharma curkica se namjestila i čori (nadam se da ćeš uspjeti bar nešto skuhati).. krevetić joj je prekrasan.
    Netko je rekao da kosica opada i mojim klincima prije vida je otpala ali bude kad tad narasla. Vid ima tak malo kose pa ni ne znam opada li iki ne 
    Moj spava u vreći bez rukava i još ga pokrijem jer je moja soba najhladnija. Moj ima kratki bodi, bodi, hlačice i čarapice i svejedno mi se čini da mu je hladno.
    Ena 😘😘😘😘
    Eh da htjela sam mišljenje ako dobijemo temp da li da mu dam pola čepića ili mogu i panadol baby (imam fobiju od tih čepića mislim si da je jednostavnije da popije 2 ml panadol baby)...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    27. Rujan 2018. 14:00

Ena31

Ni moj nebi nikad zaspao na trbuhu,ja ga kad spava okrenem na trbuh 😀 iako to nekad znaci i tri buđenja prije nego uspijemo prebaciti se na njegov krevetić.

lucy233
    27. Rujan 2018. 14:06

Slike su divne sve, prave velike bebice. To je valjda jer ne spavaju i samo jedu 😊
    Ivy, meni su svi rekli da je bebi bolje čepić jer znaš točno koju je dozu primio, a sirup je groznog okusa i često ga bljucnu. 
    Ja sam danas probudila se začepljenog nosa i jedva gutam. Uzela fiziološke otopine od malog, isprala si nos i dobro ispuhala, stvarno djeluje 😂 ali koma sam skroz, baš na rubu razboljevanja.
    Joj,kad vidim u čemu su sve vaše bebice pomislim da se moj jadničak sa mnom smrzaje..mi smo samo u bodiju dugog rukava, hlače i čarapice. Ali dobro, mi smo u Dalmaciji nama je još toplo..

6xmama
    27. Rujan 2018. 14:25

Ivy, naravno da mozes Panadol baby, ja uvijek krenem sa sirupima, cepici samo kad povracaju... 
    Moja curka isto ne voli trbuh nikako, samo brunda i cvili kad ju stavim. 
    Njoj isto kosa ispada i to samo gore na glavi, sa strane je sve ostalo pa izgleda ko neki dedek 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    27. Rujan 2018. 14:38

Ivy ako hoće popiti,slobodno daš sirup..jedino ako će ga pljuvati van,onda na kraju ne znaš koliko je popio..ali Panadol bi trebao biti finog okusa 😊
    Kako ću ja ovo platiti popodne il po noći..ona spava skoro 2 i pol sata već 😱 uobičajeno vrijeme za hranjenje je bilo prije 2 sata,mislila sam da će se već odavno probuditi od gladi 

nivami
    27. Rujan 2018. 14:38

lucy233

Slike su divne sve, prave velike bebice. To je valjda jer ne spavaju i samo jedu 😊
    Ivy, meni su svi rekli da je bebi bolje čepić jer znaš točno koju je dozu primio, a sirup je groznog okusa i često ga bljucnu.
    Ja sam danas probudila se začepljenog nosa i jedva gutam. Uzela fiziološke otopine od malog, isprala si nos i dobro ispuhala, stvarno djeluje 😂 ali koma sam skroz, baš na rubu razboljevanja.
    Joj,kad vidim u čemu su sve vaše bebice pomislim da se moj jadničak sa mnom smrzaje..mi smo samo u bodiju dugog rukava, hlače i čarapice. Ali dobro, mi smo u Dalmaciji nama je još toplo..

I mi smo u Dalmaciji i tocno tako smo obuceni, danas je cak prevruće kad vise ne puše
    Pharmamama nadam se da mala dama jos spava a da je rucak skuhan

• Maja82
    27. Rujan 2018. 14:47

Preslatke bebe! Bravo za kilice i cm!.mi bili u setnji mala spava ko trubica 😁 Ne mogu rec isto za kosicu malo je ima i sva je nekak njezna i lagana al mislim da joj vec dosta pada. Drzite se mamice missice 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.