Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    28. Rujan 2018. 14:51

Cure, djecica su vam prekrasna 😍😍😍
    Ivy - da Vidu sto prije prodje prehlada i tebi oporavak od operacije da bude sto brzi i bezbolan.
    Baby- bravo za lijepi napredak, a na komentare se ne obaziri.
    Moja beba danas kao da je u pms-u : ili cendra ili se smije, imala je opet tvrdu stolicu danas, a i zubi ju muce, slini nenormalno i sve grize. Spava po max 20min i to na meni, na rukama mi je otkako se probudila u 8h 😣😣

franovamamita
    28. Rujan 2018. 15:08

Hvala cure 😘😘
    Dinosaurus i vama sretan 1.mjesec bebo je slatkis😘
    Maja robicu perem na 60 i ne peglam 😁
    Terminuso lega Sebi je medeni 😍
    Hope moguce da su joj prenapadno prisli pa zato,reci im da uspore malo 😁
    Ivy drago mi je da je sve dobro proslo i nadam se da te nece boljeti😘 a Vid neka se javio i treba neka ga cuju 😂
    Babyblue bravo lijepo ste narasli 😘 
    Mamica i moj F slini nenormalno puno dok spava na boku zaslini se sav po vratu i obrazu koji je dolje,kad je na stomaku sline cuuure,nosim ga a ono sve kaplje po podu 🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Rujan 2018. 15:57

Joj cure, nama je sutra i 1. mjesec i 1. godišnjica braka... 😂😂 Moram nekaj lijepoga smisliti za moje dečke 😂😂
    Jma tko kakav prijedlog?

ivymicek
    28. Rujan 2018. 18:17

mamica1985

Cure, djecica su vam prekrasna 😍😍😍
    Ivy - da Vidu sto prije prodje prehlada i tebi oporavak od operacije da bude sto brzi i bezbolan.
    Baby- bravo za lijepi napredak, a na komentare se ne obaziri.
    Moja beba danas kao da je u pms-u : ili cendra ili se smije, imala je opet tvrdu stolicu danas, a i zubi ju muce, slini nenormalno i sve grize. Spava po max 20min i to na meni, na rukama mi je otkako se probudila u 8h 😣😣

Uf... I moj slini i baš sam si sinoć pomislila kako mu je možda imunitet paoz zbog zubića (imala sam flashback 😂).
    Vid i ja smo odspavali 2h popodne.
    Muž je čuvao klince.
    Ja sam dobro. Zasad niš ne boli ali su mi usne natečene. Besplatno kratkotrajno napumpavanje usni.
    Baby blue super za super napredak... 🎉🎉🎉 Za godišnjicu a i za prvih mjesec dana.
    Nama je, od kako smo dobili djecu, najveći gušt otić na večeru(kako to ne možemo) volimo pogledati film uz neke gricke i čašu vina... Eto 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Rujan 2018. 18:39

Ivy tak sam i ja nekaj mislila, niš komplicirano 😊😊 a već nas vidim, spavanje pred tv-om do prvog buđenja za papanje 😂😂

ivymicek
    28. Rujan 2018. 19:35

BabyBlue

Ivytak sam i ja nekaj mislila, niš komplicirano 😊😊 a već nas vidim, spavanje pred tv-om do prvog buđenja za papanje 😂😂

😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    28. Rujan 2018. 20:53

BabyBlue

Joj cure, nama je sutra i 1. mjesec i 1. godišnjica braka… 😂😂 Moram nekaj lijepoga smisliti za moje dečke 😂😂
    Jma tko kakav prijedlog?

Cestitam! Super bebo napreduje! Nemoj se uopce zamarat oko ad ako ti je gladan daj mu. To su stvarno gluposti pa naravno da ces prvenstveno dat sisu al ak dodas tu i tamo ad nis mu nece bit.. Koliko ja znam smijes mu davat i vitamine, dapace D3 mora dobivati pogotovo po zimi zakaj ne bi smjelo.uz ad?! Prvi glas.. sutra se lijepo provedite stogod radili malo uzivancije zajedno.. vecera i vino ili slatko nesto fino moze i doma pred tv-om 😁

28. Rujan 2018. 20:59

Miha i ja sami i po danu kad m radi i po noći😂, dobrovoljno je izbačen iz sobe jer gleda Tv dugo u noć a to blješti i budi malog,a kad zaspi hrče kaj ga isto budi...i mi puno bolje pajkimo oboje🙂..želim vam svima mirnu i prospavanu noć😘

Majda23
    28. Rujan 2018. 21:08

Sretna 3 mjeseca, 1.mjesec i godisnjica braka 😀😘 
    Dinosaurus i Barbara preslatki su, pravi decki 😍 
    Ivy jel boli poslije operacije? Kako Vid? 
    Ostalo sam zaboravila. Nisam se bas naspavala, Matija fino spavao, nije imao svoje budne faze tijekom noci ali mama nije mogla zaspati, pa sam ruzno sanjala i stalno se budila. Strasnooo, i preko dana je dobro spavao, a ja opet ne mogu. Glupa nesanica 😠 mi smo danas isli van, lijepo ga obukla u ovcicu a ono vani 23 stupnja 😂😂 i nista, nazad u kucu obuci ga u skladu s vremenom 🙈 
    Franova mali stalno sisa, i ovisi kako kad, izgleda da smo u skoku, ali ga puno bolje podnosimo 💪

04.07. Matija 💜

ivymicek
    28. Rujan 2018. 21:50

Majda23

Sretna 3 mjeseca, 1.mjesec i godisnjica braka 😀😘
    Dinosaurus i Barbara preslatki su, pravi decki 😍
    Ivy jel boli poslije operacije? Kako Vid?
    Ostalo sam zaboravila. Nisam se bas naspavala, Matija fino spavao, nije imao svoje budne faze tijekom noci ali mama nije mogla zaspati, pa sam ruzno sanjala i stalno se budila. Strasnooo, i preko dana je dobro spavao, a ja opet ne mogu. Glupa nesanica 😠 mi smo danas isli van, lijepo ga obukla u ovcicu a ono vani 23 stupnja 😂😂 i nista, nazad u kucu obuci ga u skladu s vremenom 🙈
    Franova mali stalno sisa, i ovisi kako kad, izgleda da smo u skoku, ali ga puno bolje podnosimo 💪

Dobro smo.. ja izgledam ko severina jer su mi usne naotekle. Videk je bilje ali sad kad cica se puno naguta zraka pa ga boli busha. Jovo nanovo. 
    Sve u svemu bolje nego jučer a nadam se da će i noć biti bolja. 
    Mene isto zna uloviti da nw mogu spavati kad on spava (po noći još nekak) a po danu stalno nekaj.
    Super za dobro podnošenje skoka.
    Ena neka si ti muža izbacila 😂. Mene je moj izbacio iz moje sobe i stavio u dnevni boravak da imam prostora za nunanje 🤔🤔🤔😂.
    Videk spava a i ja ću sada nakon života na vagi...
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.