Vecer... nije katastrofa dati koju bocicu ad...bit ce vam lakse.. sretna mama sretna beba!!! Ja nisam jos trebala davati jer mlijeka imam i prevec jer svaki dana drugacije jede. Ps. Imam male cice :D
Kaj se tice grceva probajte Lefax, vetrovne kapi, kolikind ... mozda skakanje pilates lopti.
Iskustvo sa etericnim uljem anisa - mala prdi ko zmaj bez mucenja a i stan lijepo mirise. Dal od toga ili je probava jednostavno bolja, pojma nemam.
Mirnu noc svima :*
Ami pokusati ostati smirena jer osjete nervozu onda jos vise placu,masirati,nosati ugrijati gazicu pa staviti na stomacic,probati kontakt koza na kozu...drzi se proci Ce 😘
Dinosaurus ocito je onda bio gladuš...eto i moj sad navecer posisao jednu pa drugu i popio 60ml i bolje spava otkako tako navecer dam 🙂
Lucy moj se okrece na bok i svega 2,3 puta se okrenio na stomak...a mislim da je normalno da se tako zabace dok to pokusavaju bitno da ti se ovako ne izvija u luk...to je ono sto ja znam....mi unazad par dana budemo cesto na stomacic i kao da mu se pocelo svidati gleda sve okolo smije se guguce...a kad se umori pocne cviljakati i vratim ga na leđa e tad pocne urlati...bio bi jos na stomaku a nema snage 🤣🤣🤣🤣
Ja kurila 38,5 popila Lupocet i Reko idem opet izmjeriti sad oko 21 i padne mi toplomjer na plocice u 1000 komada...usisala sam i valjda nece nista biti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova zao mi je drz se! Sad sam par strana citala malo sam popamtila.. umorna sam bas danas. Bila kod gin sve ok 😁 mala curka dobra danas ali isto ima i faze cicanja dugog a pogotovo to nacanje i ljucenje na cicku eee to me izludi. Ne znam sto zeli onda. I dosta mi se jadna grci probat cu to ulje anisa uzet 😕 drzim svima fige za noc! Puse svima
Lucy moj se okreće na bok. Možda se 2-3 puta okrenuo na trbuh ali mislim da ga je glava prehitila.
Mislim da se zabace jer se izgube i ne znaju gdje su... Moj kad se s boka vrati na leđa naglo full se iznenadi... Mislim da nemaš razloga za brigu ali uvijek možeš pitati pedi da si ti mirna
Ami probajte Lefax. Ili kupi u ljekarni koštice pa ugrij i masiraj bušeka.
Hope gdje si kupila eterično ulje anisa?
Ja sam svog skinula sa svega osim s gaje i gaju sada dajem navečer. Zasad nam ok radi.
Franova hebemu za toplomjer... Ma sve si usisala. Pij lupocete ako ne padne temp odi doktorici da te pogleda. 😘😘😘 Puse ozdravilice.
Noćica mirna bila 😘😘😘 mamicama i bebicama
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Lucy moj se okreće na bok. Možda se 2-3 puta okrenuo na trbuh ali mislim da ga je glava prehitila.
Mislim da se zabace jer se izgube i ne znaju gdje su… Moj kad se s boka vrati na leđa naglo full se iznenadi… Mislim da nemaš razloga za brigu ali uvijek možeš pitati pedi da si ti mirna
Ami probajte Lefax. Ili kupi u ljekarni koštice pa ugrij i masiraj bušeka.
Hope gdje si kupila eterično ulje anisa?
Ja sam svog skinula sa svega osim s gaje i gaju sada dajem navečer. Zasad nam ok radi.
Franova hebemu za toplomjer… Ma sve si usisala. Pij lupocete ako ne padne temp odi doktorici da te pogleda. 😘😘😘 Puse ozdravilice.
Noćica mirna bila 😘😘😘 mamicama i bebicama
Jutro svima...:) U ljekarni sam kupila 30 kn. Ja ti svojoj isto nists ne dajem vec duze cak ni bio giaju.. nakon navrsena 3 mj su nam ss smanjili grcevi i kad se jave malo ju ljuljam i to je to. Probajte s uljem, to mi je frendica s posla rekla pa sad:D
Dobro jutro ženice, nadam se da ste se naspavale... Moj N se noćas češće budio nego obično, al ajd..spavao je bolje nego jučer preko dana..
Mi imamo prvi pregled kod pedice u petak i ne mogu dočekati..
Nadam se da ćemo imati bolji dan danas i da ste mi se barem malo naspavale.. 😘😘
Jutro,cure!
Moja mišica noćas potegnula spavanje od pol 12 do 4,da posle kad se najela više nisam mogla zaspat,preveć sam odspavala ...nadam se da su vaše noći bile ok.
Franova,a baš te čopilo,držim fige da nema danas više temperature.
Ivy,u kojoj je fazi cicka?
Ja ne znam kaj bi vam rekla za te grčeve jer ih moji nijedan nisu imali,nema ih ni ona sad...a svi bili na AD mlijeku,a kolko sam skužila svi govore da su češći kod beba na AD.Bit će da sam neka sretnica onda .
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Babyblue,koji mali slatkiš
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji