Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    25. Rujan 2018. 13:48

franovamamita

Nisam bolje jedva gledam raspadam se tako da sam automatski nadrndana netko Ce naleti…jos popodne moramo Ici na ultrazvuk kukova..bas sam fuj…jeste pocele grijati? Ja i jucer i danas od jutra u prizemlju lozim

A hebemu sve... Ne znam smeta li mu ali probaj češnjaka što više pojest (barem će ti se svi micati) i čaj med limun a probaj i enin savjet i navečer slobodno uzmi dva lupoceta da se iznojiš 🤞🤞🤞 fige za kukove a i da buš sutra ko zmaj.
    Pharma 🤞🤞🤞 da zaspi i da odmoriš. moj od kad je odbacio dudu puno teže zaspi a cicu bi navlačio 45 minuta.
    Znaj da ništa ne radiš krivo, daješ maximum od sebe i trudiš se da joj je što bolje. Naravno nisi ni ti stroj i nakon par dana takvog režima jednostavno nemaš ni energije ni volje. Sasvim normalno. Meni je neki dan došlo da ga dtavim u as i odem negdje na 5 minuta samo da ga ne čujem (užasna pomisao ali nisam više mogla). 
    Curke purke 😘😘😘
    6xmama masiram je stalno i forsiram podoj s njom i onda još masiram kad doji. Tko je rekao da je dojenje blaženo i toliko divno se grdno slagao.
    Kaže meni kumica na ovu moju rečenicu znala sam da je sve laž kad su mi tvrdili blažena trudnoća (ona je povraćala 7 mj u obje trudnoće) a i onda sam znala ako je trudnoća ovako blažena koliko je "divna" prva godina s bebom 😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Rujan 2018. 13:48

lucy233

Meni bi uvijek zaspao na sisi,onda je imao period od dva tjedna gdje bi zaspao kad bi skakala na pilates balunu s njim, pa mu je to dosadilo pa je ima period od dva tjedna di bi se uspavljivao na rukama i sad se opet vratio na to da zaspe na sisi 😅 znalo mi je uspavljivanje trajati jako dugo, pogotovo sta se cesto probudi kad ga prebacujemo u njegov krevetic, ali sad prakticiram baby gym prije nocnog spavanja da se izmori i brze zaspi.

😂😂😂😂 A jesi me nasmijala ali odlična taktika! 🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Rujan 2018. 14:13

Zvala sam pedijatricu da pitam to za naprezanje poslje papanja i naravno da je rekla da previše dajem pa zato..a probala sam i manje obroke i opet isto,jedino kaj sam dobila s tim je plač jer je još gladan..i kao ako ima redovito stolicu onda je to ok...hjoooj,na sto muka tek sad,znači moram ga pustiti da se muči i dalje...😭

mamica1985
    25. Rujan 2018. 15:04

Moja ljetna zajebantica po danu spava samo na rukama i to nekad 20min, nekad potegne i 3h 😂 u kolicima u setnji odvali max 1h i onda je moram u klokanici nositi jer mi ruke otpadaju, danas sam je nosila od trga do maksimira u klokanici, dosla sam mokra od znoja, iako je hladno.
    Skuzila sam da mi je starija prerasla, a za mladju nisam uzela nikaj za ovakvo naglo hladno vrijeme i sad moram traziti neku jaknu toplu za obje 😣
    Drzim fige da se problemi s cicama smire, samo sto vise forsirati tu bolnu cicu i po malo izdajati, masirati, zgrijati, zelje u grudnjak 👌
    Franova - drzi se, nadam se da ce viroza sto prije proci 😗

6xmama
    25. Rujan 2018. 15:11

Ena, a da mu probas dat neku drugu formulu?? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Rujan 2018. 15:25

6xmama

Ena, a da mu probas dat neku drugu formulu??

A neznam,rekla je nek ostanemo na Novalacu al da probamo neki drugi,kao It, Ac ili ovisno o problemu koji je...imam još običnog Novalaca pa ću mu probati sad dati njega,i to manje nego inače..ma nisam više pametna a boli me kad ga gledam kako stiska ručice i napinje trbuh,s ispruženim nogicama i ti zvukovi..umjesto da sit zaspi ili se igra i smije on se muči..nadam se da je to samo do nezrelih crijeva i da će proći uskoro..a i nemogu ga hraniti po tablici s kutije kad ima 8,5kg što bi trebalo imati dijete od 7,8 mjeseci po njihovim...neznam,eto ...moram sve varijante isprobati...

6xmama
    25. Rujan 2018. 15:37

Ma to nema veze sa kolicinom hrane... On je hipertrof i mora naravno vise jesti i ak mu mlijeko odgovara ne bi ga trebala busa tak mucit. 
    Znam da je Novalac kakti najbolji, al ne znaci da je najbolji njemu. Tam je i meni patronazna forsala da iza Prenana nek obavezno jede normslni Nan... Kao on je odma iza Novalaca po slicnosti majcinom mlijeku i bla, bla.. Ja sam nakon 2 dana skuzila da njoj to ne pase, grcila se cvilila,gladna za kratko vrijeme, dala joj Milupin Milumil(jer mi je zadnji to jeo) - drugo dijete, nit se grci nit frce nit place, a kad jede x puta jos i ostavi mlijeka u flasici, ni ne pojede skroz i jede na 3,5-4 sata... Eto. Meni to sve lici da mu ne pase mlijeko. 

25. Rujan 2018. 15:39

6xmama

Ma to nema veze sa kolicinom hrane… On je hipertrof i mora naravno vise jesti i ak mu mlijeko odgovara ne bi ga trebala busa tak mucit.
    Znam da je Novalac kakti najbolji, al ne znaci da je najbolji njemu. Tam je i meni patronazna forsala da iza Prenana nek obavezno jede normslni Nan… Kao on je odma iza Novalaca po slicnosti majcinom mlijeku i bla, bla.. Ja sam nakon 2 dana skuzila da njoj to ne pase, grcila se cvilila,gladna za kratko vrijeme, dala joj Milupin Milumil(jer mi je zadnji to jeo) - drugo dijete, nit se grci nit frce nit place, a kad jede x puta jos i ostavi mlijeka u flasici, ni ne pojede skroz i jede na 3,5-4 sata… Eto. Meni to sve lici da mu ne pase mlijeko.

Hvala ti draga, ak niš od navedenog ne upali onda budemo kupili drugo mlijeko i probali,od jednog probnog obroka mu nebude niš.

6xmama
    25. Rujan 2018. 15:56

Ena31

6xmama

Ma to nema veze sa kolicinom hrane… On je hipertrof i mora naravno vise jesti i ak mu mlijeko odgovara ne bi ga trebala busa tak mucit.
    Znam da je Novalac kakti najbolji, al ne znaci da je najbolji njemu. Tam je i meni patronazna forsala da iza Prenana nek obavezno jede normslni Nan… Kao on je odma iza Novalaca po slicnosti majcinom mlijeku i bla, bla.. Ja sam nakon 2 dana skuzila da njoj to ne pase, grcila se cvilila,gladna za kratko vrijeme, dala joj Milupin Milumil(jer mi je zadnji to jeo) - drugo dijete, nit se grci nit frce nit place, a kad jede x puta jos i ostavi mlijeka u flasici, ni ne pojede skroz i jede na 3,5-4 sata… Eto. Meni to sve lici da mu ne pase mlijeko.

Hvala ti draga, ak niš od navedenog ne upali onda budemo kupili drugo mlijeko i probali,od jednog probnog obroka mu nebude niš.

To bus skuzila odma nakon jednog obroka ak je do mlijeka, odma ce se drukcije ponasat... 

mamica1985
    25. Rujan 2018. 16:54

Ena31

6xmama

Probaj Aptamil ili Nan 1 Optipro ili Nan Sensitive (on je bas za ta grcenja)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.