Baby blue predivan je i nije prerano za osmijeh.
Cokice predivan ti je mornar (kakav robijaš 😂) i čestitke na punij mjesec dana 🎉🎉🎉.
Franova šaljem pozitive da te vrate u balans. Bit će nekako a svakako bolje...
6xmama prekrqsno zq prvi owmijeh 😍😍
Mene grlo još muči ali ništa strašno a cicka ne znam jel me boli jer je upaljena ili zato što sam je dan i pol ludacki stiskala.
Mi ok spavali ali puno cickili. Mi bili ujutro u zološkom, svi petero. Tata uzeo GO jer se djeca zaželila. Kolica nisam ni vadila pa se frajer nosio cijelo vrijeme. Bio je dobar i sva dreća da sam uzela zamjensku robicu jer se pokakao i sve izašlo van.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baby blue predivan je i nije prerano za osmijeh.
Cokice predivan ti je mornar (kakav robijaš 😂) i čestitke na punij mjesec dana 🎉🎉🎉.
Franova šaljem pozitive da te vrate u balans. Bit će nekako a svakako bolje…
6xmama prekrqsno zq prvi owmijeh 😍😍
Mene grlo još muči ali ništa strašno a cicka ne znam jel me boli jer je upaljena ili zato što sam je dan i pol ludacki stiskala.
Mi ok spavali ali puno cickili. Mi bili ujutro u zološkom, svi petero. Tata uzeo GO jer se djeca zaželila. Kolica nisam ni vadila pa se frajer nosio cijelo vrijeme. Bio je dobar i sva dreća da sam uzela zamjensku robicu jer se pokakao i sve izašlo van.
Mama izgleda malo umorno jer smo malo više cickili po noći.
Kupila sam danas Nan sensitive za svaki slučaj pa ću mu dati kada ćemo imati vriskave dane… Jer kaže meni moj muž šljiviš dojenje ako ga stalno boli buša možda mu ovak bude lakše.
Btw bismo više klokani nego miss mame 😂
Baš ste slatki oboje😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
BabyBlue presladak je. Okiceee😊
6xmama ja mislim da si se definitivno prespavala. To je 4,5 sata u komadu, ej! 😄
Ena 🤞🏻 da napokon otkrijete sta mali gurman voli!
pharmamma suosjecam. ja i ne znam napisat tak sate. valjda bi mogla 1,2,3,4...😩 iako nocas je kao bio bolji neg noc prije. Tad je bilo svakih pola sata. Ne znam dal je takav bio ni kad smo tek dosli iz bolnice, ali ocito se nesto dogada. Mijenja.. naucio prek dana zaspst u kolicima iako se stalno trese i budi (do sad samo ruke) tak da opet nis od prilike da se i ja odmorim, po noci se et budi cesce..ima i neku fazu povracanaca..
meni to njeno zvuci kso samo potreba za malo mazenja. i da, zavidim na jutru😉
Cokica prvi osmjeh aaaaa😍
Cestitke na prvom mjesecu! Presladak je!
Franova 😙 za ozdravljenje!
ivy bravo za muza! pravi tatek
i tebi 😙 za ozdravljenje. ah pokakanci mali! 🤭
u pravu si za ovo klokani i misice hahah! A vas dvoje ste pravi misica i mister😍
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bravo za bebice i mamice i osmijehe 😍😍
I da male nespavalice ulove ritam spavanja 😘
Moja ljetnica danas pdspavala u kolicima 2h, sat vani i nastavila doma. Uspjela oprati i objesiti ves, obaviti ducan i plac i skuhati rucak i ispeci banana bread 😍😍 napunila sam se energijom sad jer sam toliko toga uspjela odraditi u miru 🔝🔝🔝
BabyBlue i Cokica slatkisi 😍 i cestitke na mj dana 😘
6xmama jaaj prvi osmjeh, da se rastopis od radosti 😊
Ivy bravo za tatu, pravi mali izlet. Preslatki ste 😉 pokusaj s ad, nece mu škoditi a ti ces se napokon malo naspavati
Ena drzimo fige da otkrijete koji mu je ad najbolji 😘
Franova i tebi držimo fige da ozdravis 😘
I Matija se cijeli noc budio i bio nervozan, vise ne znam jel do mlijeka, mozda ga stvarno imam malo, mozda do skoka, iako mislim da je rano, mozda glupo misliti ali moze biti i do punog mjeseca. Ugl u dilemi sam i nez sta bi, mozda i mi krenemo s ad cisto da znam zbog cega se stalno budi 😵😵
04.07. Matija 💜
Ivy, fino vam je bilo u zoo danas, vrijeme taman za setnju. Ti mi izgledas iscrpljeno 😯...
Ena ste dali Nan? Ima li promjene?
Mamica, super za puno obavljenog posla 💪... Volim te faze kad odspavaju kak spada pa uspijes napravit vise nek zadnjih tj.dana 😃
Barbara, ste nazad u Njemackoj?
Majda, 🤞da otkrijes uzrok budjenja i nervoze 💙
Tak bi nekaj slatko jela a nemam niceg u kuci 😥.. Idem trazit neki brzinski kolac 😋
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy, fino vam je bilo u zoo danas, vrijeme taman za setnju. Ti mi izgledas iscrpljeno 😯…
Mamica, super za puno obavljenog posla 💪… Volim te faze kad odspavaju kak spada pa uspijes napravit vise nek zadnjih tj.dana 😃
Tak bi nekaj slatko jela a nemam niceg u kuci 😥.. Idem trazit neki brzinski kolac 😋
Guglaj cokoladni kolac s bananom i jabukom
Ili banana kruh na stranici od Domacice - ja ga danas radila 👌👌
Thanks Mamice 😋😘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej curkice...bravo za odrađene poslove 😀,ja sam uspjela samo skuhati ručak i oprati suđe jer mali zahebant spava po pol sata i nije baš sretan ako je budan a nisam kod njega😁. Evo dali smo,kupio m Nan sensitive expert,popapal 170 ml,ponudila još malo,nije htio,fino podrignuo bez bljucanja i zvuk naprezanja ispustio samo dvaput,to mu je možda trenutno malo teško bilo jer se najeo..zaspao na cicki(jer drugačije neće) čim sam ga spustila s povišenog položaja... Mislim da bude ovo ok sad,bar se nadam😀. A od ovog Novalaca mi se ukakio do pol leđa tak da smo i kupanje obavili već...
Ivy, fino vam je bilo u zoo danas, vrijeme taman za setnju. Ti mi izgledas iscrpljeno 😯…
Mamica, super za puno obavljenog posla 💪… Volim te faze kad odspavaju kak spada pa uspijes napravit vise nek zadnjih tj.dana 😃
Ma samo malo... Proći će i to.
Ena super za nan sensitive to sam i ja kupila. Nije baš slavno prošlo jedva 20 ml.. tada davao kod mene hoće samo cicku.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji