Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Rujan 2018. 09:24

Jutro curkice. Jako ste puno natipkale...žao mi je zbog loših noći i ostalih mukica... Franovamamita baš te primilo,drži se😘🤗,probaj sve narodne lijekove i lupocet,😘😘za brzo ozdravljenje 🤗. Mi opet vrištali sinoć i jedva zaspao,napinjao se,jadničak...noćas cickao non stop..dala sam mu sad obični Novalac i ko da ga je manje mučilo,zaspao kroz pol sata..izgleda da je do Novalaca a ar formula mu očito pogoršava...rekla sam mužu da probamo s Nan sensitive od sutra jer sam ga progooglala i možda bude bolje...Mihica se još nikako nikamo ne okreće a u luk mi se znao izvijati kao na bok ali sam to pripisala vraćanju kiseline😏,i da,baš ružno to izgleda i strah me bilo kad je to radio..

• Maja82
    26. Rujan 2018. 09:30

Babyblue presladak bebo!
    Dobro vam jutro! Hvala Hope taman sam i ja htjela pitat di da kupim. Mi smo davali biogaju i espumisan stalno kak sam pila taj antibiotik a sad smo prestali oboje unatrag tj dana. Espumisan ne znam ni sama bi li davala.. mozda sad malo vise se napinje ali ne znacajno vise. Iza njega mi je dosta bljuckala, par puta i onako u mlazu 😕 Mozda ja to ne xnam zlicom lijepo uvalit.. Poceli smo s Oleovitom prije par dana sad cemo vidjet kak bu. 
    Juce mi je zadnje jela oko 9 i zaspala tek oko pol 11, bila budna po danu stalno osim u setnji oko podneva.. i nocas mi se zbudila tek u 5! Papanje i kakanje. Jako dugo mi je potegnula, mislim super se i ja odmorila al mi je cudno. Jel nekad vasi potegnu duze? Jel ih budite ili?
    Kako si Franovamamita? Nadam se da su svi bolje 😘

6xmama
    26. Rujan 2018. 09:34

Ena,probaj sa Nanom,možda bude mu bolje...mojoj nikako nije odgovarao,malac prethodni je isto imao problema sa Hippovim mlijekom sa probiotikom,a Nanovo mlijeko ti isto ima te kulture,tak da ako će ti se frkat i plakat i izvijat od toga,može ti bit i do tih probiotika...moje je to fest mučilo i stalno su kakali od tog mlijeka i ona sad i ovaj malac prije nje,a za dijete na AD nije normalno da kaka 6,8,10 puta na dan.Ja sam morala dat formulu bez tih kultura,malcu prije nje sam dala Milumil i odma ga je prihvatio i sve je bilo super i sad i njoj,poučena prethodnim i isto joj je sjeo.
    Probaj pa vidi.Kupi si manje ono pakiranje za probu,da ne bacaš novce,dok ne vidiš dal mu paše...i ne boj se mijenjanja formula,to su gluposti kaj se piše svukud,doktori su stava da mijenjanje formule nema nikakvih štetnih posljedica jer sve te formule su više-manje slične i iste kalorijske vrijednosti,razlika je u eto takvim nijansama...sa AD bar imam iskustva ak već ne sa dojenjem 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

26. Rujan 2018. 09:37

6xmama

Ena,probaj sa Nanom,možda bude mu bolje…mojoj nikako nije odgovarao,malac prethodni je isto imao problema sa Hippovim mlijekom sa probiotikom,a Nanovo mlijeko ti isto ima te kulture,tak da ako će ti se frkat i plakat i izvijat od toga,može ti bit i do tih probiotika…moje je to fest mučilo i stalno su kakali od tog mlijeka i ona sad i ovaj malac prije nje,a za dijete na AD nije normalno da kaka 6,8,10 puta na dan.Ja sam morala dat formulu bez tih kultura,malcu prije nje sam dala Milumil i odma ga je prihvatio i sve je bilo super i sad i njoj,poučena prethodnim i isto joj je sjeo.
    Probaj pa vidi.Kupi si manje ono pakiranje za probu,da ne bacaš novce,dok ne vidiš dal mu paše…i ne boj se mijenjanja formula,to su gluposti kaj se piše svukud,doktori su stava da mijenjanje formule nema nikakvih štetnih posljedica jer sve te formule su više-manje slične i iste kalorijske vrijednosti,razlika je u eto takvim nijansama…sa AD bar imam iskustva ak već ne sa dojenjem

Hvala ti na savjetima draga,stvarno puno znači čuti mišljenje nekog ko ima iskustva s tim😘

26. Rujan 2018. 09:38

Eto uvjek neke zaboravim napisati...Babyblue prekrasna bebica😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

pharmamma
    26. Rujan 2018. 09:51

Jutro 😘 
    Babyblue 😍😍 čestitke na 4 tjedna ☺️
    Franova i Ivy nadam se da su i prehlada i cicka bolje 😘
    Kod nas opet buđenja u 23.30,1.30,3.30 pa do 5 nije bilo spavanja,pa u 6.30,i onda još odspavala od 8-9..trebala bi ju probati pustiti noću da se ili skroz probudi pa tek onda cicka ili dalje zaspi sama bez cickanja..jer ne bih rekla da je najednom toliko gladna kad cicka samo par minuta i zaspi dalje..ako nastavi ovako plus njeno nespavanje tokom dana,morat ću joj uvesti bočicu navecer jer neću moći funkcionirati bez spavanja

26. Rujan 2018. 10:32

Joj cure moje, dogodilo se čudo...
    Mali zaspao na cici oko 9, pol 10... i kaj ću, idem čaj skuhati i probudi se lik i reko o jbt zar opet.. i malo se meškoljio i opet sam od sebe zaspao..i tako možda 2-3 puta buđenja i spavanja... i odlučim ja da se možda nabrzinu odem istuširati.. Jer kosu nisam prala valjda 5 dana 😂😂 
    Obavim ja tuš, on spava, i mislim si, a da si stavim i neku masku na lice za peeling dok spava...😂😂
    Uglavnom, obavila i tuširanje i peeling i sređivanje noktiju, a moja duša spava.. 🤗🤗 Osjećam se 10 puta lakše, a taj moj spa je trajao sve skupa valjda pol sata...🛀💃💅

26. Rujan 2018. 10:45

BabyBlue

Joj cure moje, dogodilo se čudo…
    Mali zaspao na cici oko 9, pol 10… i kaj ću, idem čaj skuhati i probudi se lik i reko o jbt zar opet.. i malo se meškoljio i opet sam od sebe zaspao..i tako možda 2-3 puta buđenja i spavanja… i odlučim ja da se možda nabrzinu odem istuširati.. Jer kosu nisam prala valjda 5 dana 😂😂
    Obavim ja tuš, on spava, i mislim si, a da si stavim i neku masku na lice za peeling dok spava…😂😂
    Uglavnom, obavila i tuširanje i peeling i sređivanje noktiju, a moja duša spava.. 🤗🤗 Osjećam se 10 puta lakše, a taj moj spa je trajao sve skupa valjda pol sata…🛀💃💅

Bravo za spa tretman 😁😘🤗😍,eto koliko malo nam je potrebno da bi se bolje osjećale☺️. Ja ću navečer tuš i kosu,kad bude dragi d bebačem,jedva čekam😁..

lucy233
    26. Rujan 2018. 10:45

Jutro cure!
    Babyblue em je sladak em je dobar 😍😍 
    Franova, nadam se da je danas bolje..
    Mi smo opet imali nekoliko noćnih sisanja,srećom u snu ali opet...previše sam navikla da mi spava 7 sati u komadu, znala sam da će mi se kad tad to vratit...
    Izvijanje stvarno grubo izgleda, nisam sigurna jel to radi da bi se okrenuo ili se okrene jer se cili izvije od nečeg drugog 😅😅
    Želim vam svima ugodan dan sa što manje plača

26. Rujan 2018. 10:49

I čim ga čovjek pohvali, probudi se vrištanjem 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.