Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    26. Rujan 2018. 19:03

Ena, drzim fige da bude sad dobro... Mozda se jos malo sad napreze dok mu se crijeva skroz ne isprazne od tog Novalaca. Mis mali 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

26. Rujan 2018. 19:08

6xmama

Ena, drzim fige da bude sad dobro… Mozda se jos malo sad napreze dok mu se crijeva skroz ne isprazne od tog Novalaca. Mis mali 💙

Hvala draga,ma ljubav malena,samo da ga ne buba,sad bude mi i on valjda zadovoljniji i bolje volje🙂,a s njim i ja😀. I čini mi se da ga zubić krenuo zezati, baš trpa sve u usta i žvače dudu,neće cijelu u usta nego samo vrh po tome...imala sam tester gela pa sam mu namazala na dudicu dok je žvakao,svidjelo mu se😂

hope123
    26. Rujan 2018. 19:32

Cokica i babyblue 😍😍😍 cestitke na mjesec dana 🎉🎉🎉🎉
    6xmama bravo za osmijeh, miskica mala :)
    Ena nadam se da bude bolje od novog ad
    Ivy super za izlet :) Vid bas uziva ;)
    Super za odradene poslove i spavalice :)
    Mi jos uvijek po 20 min kroz dan :D 
    Danas sam jela smoothie s borovnicama i mahune i grcevi na stotu :/ a par dana smo imali mir :/
    Na kraju sam ju svezala u maramu i izasle u setnju koju je srecom prespavala :**

ami25
    26. Rujan 2018. 19:45

Ivyyy koji sladak monkey 😍😍😍mama je umorna al bude se to promjenilo brzo,sve za njenu dječicu! Kako meni majka kaze kad je mama koma vidi se da sve daje za dijete 🤣🤣🤣 to me valda zeli utjesit posto uzasno izgledam.. Evo moj mis na meni lezi valjda mu to pase protiv grčića..
    Super zene za obavljene posliće💪 
    Barbaraaa kako je Seb?? 😎😍

💙Bartol💙

ivymicek
    26. Rujan 2018. 19:56

hope123

Cokica i babyblue 😍😍😍 cestitke na mjesec dana 🎉🎉🎉🎉
    6xmama bravo za osmijeh, miskica mala :)
    Ena nadam se da bude bolje od novog ad
    Ivy super za izlet :) Vid bas uziva ;)
    Super za odradene poslove i spavalice :)
    Mi jos uvijek po 20 min kroz dan :D
    Danas sam jela smoothie s borovnicama i mahune i grcevi na stotu :/ a par dana smo imali mir :/
    Na kraju sam ju svezala u maramu i izasle u setnju koju je srecom prespavala :**

Jako ste slatke 😍😍😍😍. Vidim svi imamo kapuljače sa uhekima...
    Amy baš tak...  😂😂😂 Mislim da nas pokušavaju utješiti...
    Moj Luka je isto imao jake grčeve i baš je volio na meni spavati. Ja sam se znala uglaviti između jastuka za dojenje na malo povišeno jer su njega lovili po noći.
    Ništa od ad ja dajem bočicu on gura van... Ni sad kad je uspavan. Frče ga jer je jednom danas kakao... Možda nam opet vude vesela noć 😂.
    Ljubim vas sve klokanice 😘😘😘😘
    Franova nad se da si bolje 😘😘.
    I da super za curke koje su uspjele nekaj obaviti preko dana zahvaljuči bebicama spavalicama ili bakama čuvalicama.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    26. Rujan 2018. 21:11

Vecer 
    Ivy bas ste mi lijepi i super da ste isli malo 😘 a meni ide na bolje nemam pravo bolovati 🤣
    Ena ma nemora biti da je zubic to je sad ta oralna faza kad krenu sve trpati i zvakati 😁
    Hope nadam se da se grcevi nece vracati...a pase im valjda hladniji zrak pa prespavaju setnje,jos majka ako nosi si ces bolje ,🤣
    Evo moj spava na kauču ja se otusirala na brzinu...danas nam je opet 6.dan kakanja jel moj jedini ne kakac? 🙄
    Nadam se mirnoj noci i svima vama to zelim 😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    26. Rujan 2018. 21:37

6xmama ma ja🤪 opet smo u Dojc.
    ami25 dobro je samo kad bi naucio spavat! Dsnas je uspavljivanje trajalo samo kojih 6 sati. Bez zajeb. Od oko pola 2 do pred 8. Spava mu se, a nikako.
    Tako da je pokusaj popodnevnog spavanca zavrsio kao nocno spavanje. Sve sam probala pa i setnju, ali samo si napravila dodatnog posla jer kao inace imam pomocnicu pa mi ona sve poradi! Muz i js ju zovemo Miguelita 😂
    Dok rasklopim kolica, spustim ih..isto, samo obratno kad se vracamo, pa pranje kotaca..a on cijelo vrijeme dreci 🙄 Uspjela sam jesti prije neg je prvi put zakmecao! Sad brzo pranje zubi i spavanje prije sljedece ture.
    I moram ga pohvaliti, jucer na terapiji kaze da ne moramo vise ici😊
    Lsku noc princevi  princeze i mame kraljice, a bebama miran san!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    26. Rujan 2018. 22:26

Netko je napisao da beba na spava preko dana, kod nas je ista situacija, danas je odspavao 2 puta po pola sata. Hope jel? I slika je 😍 moram si kupiti maramu
    Ena super za ad 🎉🎉
    Ivy drzim fige da noc bolje prode i da ga ne frce
    Franova niste jedini, moj je jucer nakon 6 dana kakao. I to sam morala sluhati caj, zadnji put nam je pomogao. I reko idem pripremiti za veceru dok se hladi i kralj se lijepo iskakao i bez caja. Cak 2 puta 😀
    Barbara super za terapiju 😀 miguelita 😂😂 mali Sebastian zeza mamu, drzimo fige da spava preko dana 
    Laku noc miss mame 😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    26. Rujan 2018. 23:24

Nosek nam je full zaštopan.. ovo će biti duga noć 😭. Sad se grizem zbog zološkog jer mu je možda bilo prehladno.  Bio je on u futranom odjelcu ali je nosek  disao hladan zrak 😣.
    Stavit ću ga na povišeno pa možda odspavamo koji sat.
    Barbara super za gotovo vježbanje a spavanje će kad tad doć na svoje. Mene ti svi susjedi zadnjih dana pitaju (od kad je hladno pa su zatvoreni prozori) zar je Vid prestao plakati a ja velim ne samo smo zatvorili prozore 😂
    Noćica još jednom klokani i miss mame

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    27. Rujan 2018. 06:51

Jutro 😘
    Iš iš začepljeni nosici..nadam se da su svi bubani ipak uspjeli odspavati i da će začepljeni nosici čim prije proći 😘
    Iza nas mirna noć,cickanja u 11,pola 2 i onda tek u pola 6..mama napokon malo odspavala..jutarnje buđenje bi možda bilo i kasnije da nemam dijete koje je u polusnu uspjelo “propuzati” trećinu krevetića i doći s glavom do ograde 🤔 izgleda da je otkrila da se ako digne guzu i povuče nogice ispod,uz meškoljenje i odgurivanje nogama može micati dok je na trbuhu 😱 
    Pošto nam je ovako zahladilo,kako vi oblačite bebice u kući,za šetnju i za spavanje?mene je stalno strah da joj ne bude hladno 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.