Jutro...žao mi je da vas i bebice muče prehlade i mamica s bolnim cickama,nek prođe čim prije..mi imali svašta nešta od sinoć i po noći,probudio se u 12 ,sisao skoro do pola 2 i nervozan, plače,valjda nema u cicki dosta,složila bočicu,pojeo,plače..nosala jedno 10 minuta,spustila i zaspao napokon..budio se oko 4,cicao i zaspao,ajde hvala Bogu digli se oko pola 10,sad je papao i opet cendra,ajmee... kaj se nosića tiče njemu je pun od rođenja,i kiše stalno,prehlada skoro prošla,malo kašljuca kad plače samo...nadam se da ćete imati dobar dan. 😘😘Svim mamicama i bebicama. E da, Franovamamita karameliziraj šećer i zalij mlijekom,popiješ vruće..i uzmi zrno klinčića pa cuclaj ko bombon,kad izgubi okus uzmi drugi.
Sanela007 nama treba 3 sata da se uspavamo. Probudila se damica u pola 3 i nije zaspala do pola 6 😑😐
Obavili smo danas cijepljenje.. dobila je dvije pikice.. jedna je 6u1 ona cjepiva i dobila je protiv rota virusa pola na usta, pola pikice, za mjesec dana druga polovica.. teska je 3810, u mjesec dana je dobila 1500 grama i dugacka je 50..
Sad pazim da ne dobije temperaturicu iako je preventovno tamo dobila 2 ml paracetamola
Sanela007 nama treba 3 sata da se uspavamo. Probudila se damica u pola 3 i nije zaspala do pola 6 😑😐
Obavili smo danas cijepljenje.. dobila je dvije pikice.. jedna je 6u1 ona cjepiva i dobila je protiv rota virusa pola na usta, pola pikice, za mjesec dana druga polovica.. teska je 3810, u mjesec dana je dobila 1500 grama i dugacka je 50..
Sad pazim da ne dobije temperaturicu iako je preventovno tamo dobila 2 ml paracetamola
Bravo za kilice i centimentre... Neka samo ona raste.
Sanela nama isto treba puno da zaspimo. Pa nosanje pa cika pa nosanje. Nema onog sam će se uspavati ili leži pa doji pa će zaspati... 😂. Kaže muž da smo ga sami navikli ali moje dijete je tak zahtjevno izašlo iz trbuha.. moj muž bedast treće mu je a ponaša se kao da mu je prvo.
Ena žao mi je za lošu noć i vriskanje.
Franova nadam se da si bolje.
Moja cicka tak tak...zelje je u pripremi i noćas sam popila dva lupoceta što zbog grla (pomogne mi da se preznojim) što zbog cike.
I idem si skuhati još jednu kavu jer sam baš nekak umirna.r
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moje čudo danas zajebava.. jedva gleda, ali jok, ne bi spavao... 🙄😴😣
Nisam bolje jedva gledam raspadam se tako da sam automatski nadrndana netko Ce naleti...jos popodne moramo Ici na ultrazvuk kukova..bas sam fuj...jeste pocele grijati? Ja i jucer i danas od jutra u prizemlju lozim
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, draga..drži se... Ja iskreno još nisam počela grijati, ali ga ušuškavam na najjače...
I kod nas uspavljivanje katastrofa u zadnje vrijeme..u početku je cickala i zaspala...onda je to prestalo funkcionirati preko dana,zaspala bi al se probudila za 2-3 min i onda nosanje..a zadnjih dana se to počelo događati i tijekom noći...evo,i prije 2 sata zaspala na cici na 5 min i vise ne zaspati nakon tog kaj god ja probala..iscrpljena sam,najradije bi počela plakati skupa s njom..popodneva nakon 4-5 su obavezno cendranje,nošenje i cica i na kraju ne zaspi do 9-10..umorna sam,psihički iscrpljena i samo se pitam jel ja nekaj krivo radim 😩 još kad svi okolo krenu sa svojim komentarima i savjetima 😡
I kod nas uspavljivanje katastrofa u zadnje vrijeme..u početku je cickala i zaspala…onda je to prestalo funkcionirati preko dana,zaspala bi al se probudila za 2-3 min i onda nosanje..a zadnjih dana se to počelo događati i tijekom noći…evo,i prije 2 sata zaspala na cici na 5 min i vise ne zaspati nakon tog kaj god ja probala..iscrpljena sam,najradije bi počela plakati skupa s njom..popodneva nakon 4-5 su obavezno cendranje,nošenje i cica i na kraju ne zaspi do 9-10..umorna sam,psihički iscrpljena i samo se pitam jel ja nekaj krivo radim 😩 još kad svi okolo krenu sa svojim komentarima i savjetima 😡
Ooooo da.. znam kako ti je... Ja sam jučer išla s njim u šetnju, nadala se da će zaspati u kolicima.. ali nema šanse.. 😫
Meni bi uvijek zaspao na sisi,onda je imao period od dva tjedna gdje bi zaspao kad bi skakala na pilates balunu s njim, pa mu je to dosadilo pa je ima period od dva tjedna di bi se uspavljivao na rukama i sad se opet vratio na to da zaspe na sisi 😅 znalo mi je uspavljivanje trajati jako dugo, pogotovo sta se cesto probudi kad ga prebacujemo u njegov krevetic, ali sad prakticiram baby gym prije nocnog spavanja da se izmori i brze zaspi.
MaSen, bravo za nasu Palcicu, vec je ona pravi komad zenske 😜. Drzim fige da ne bude reakcije 😘.
Ivy, drzim fige da se cicka odstopa i prestane bolit.
Te ljetne bebe su nam sve imam osjecaj mali zahebanti i losi spavaci... Drz'te se cure 💪
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji