Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    25. Rujan 2018. 07:52

ivymicek

6xmama divna ti je djevojčica i čestitke tebi i nivamina punih mjesec dana (🎉🎉🎉😘😘😘🎉🎉🎉).
    Masen predivna ti je palčica, prava mala lutkica 😍.
    Možda nisu grčevi možda je samo kombinacija umora, nezadovoljstva, svrbi ga ,smeta mu pelena.. mogu ti samo reći razumijem te
    Ena i moj danas vrišti od jutra… Probudi se i vrišti… Pocica i vrišti i djeca su mi nervozna (a i ja) od tog vriskanja… Jer eto jako je glasan.
    Ja nunam on vrišti… I vrišti i vrišti…
    Ako sam koga izostavila nek se ne ljuti 😘😘😘.
    Idem spat dok se vrištalo ne probudi 😴😴😴
    Eh da i cica mi se upalila. Danas dojimo i boli me boli kao da je puna mlijeka. Napipam ogromnu kvrgu u sredini. Masirala sam i razbijala valjda sam uspjela. Bolilo je kao sam vrag. Sutra kupujem zelje imate još kakav savjet?

Zelje mijenjaj svaki sat i listovi persina isto izvlace upalu

lucy233
    25. Rujan 2018. 07:55

F je zaspao u 11 probudio se u 7:30. Između toga se budia 4 puta za jest a prije toga cijeli dan je spavao jednom 45 minuta. Umorna sam kao pas, sreća da muž danas ima slobodan dan. Nadam se da je vama noć bila bolja. 

lucy233
    25. Rujan 2018. 07:59

E da, imam pitanje. Zadnja dva dana nedugo nakon podoja osjetim probadajući bol u lijevoj dojci. Ne boli me dok dojim nego nakom, a nikad nisam imala problema, ne znam šta je odjednom to. toliko užasno boli da sam se jučer rasplakala. Jel se itko sreo s takvim necim?

nivami
    25. Rujan 2018. 08:05

Jutro
    MaSen i 6xmama cure su preslatke 😍😍😍
    Franovamamita u istom smo sosu jutros sam se probudila sva začepljena, glava puca
    Nasa noc standarno, sinoc je zaspao u 9,insčw zspe ranije i jutros do 6.30 uz 3 buđenja
    Sad cekam da zaspe da doruckujem i obavim sta imam po kući

ivymicek
    25. Rujan 2018. 08:13

franovamamita

Vecer
    Ajme divnih li bebica 😍😍
    Mi danas nismo ni isli iz kuce kisa cijeli dan,hladnoca nam ne smeta,stariji je zimska beba pa smo stalno od pocetka bili vani 🙂
    Ivy ja znam to samo za kupus i da masiras dok ne razbijes…
    Dosla sam i ja na red prehlada me uhvatila samo tako grlo i nos me peku jako…nemam pojma ni sta smijem uzeti za grlobolju sad cu malo guglati…ali to mi je horor mrzim taj osjecaj😤
    Ali bitno da su mi klinci bolje 😊
    Svima zelim mirnu ugodnu i prospavanu noc 😘

I mene grlo jutros dočekalo bolno... Jako je kod nas zahladilo .Grije sunce ali mislim da mi je na mobu pisalo 4 stupnjeva... Onak fakat..
    Cika je bolje ali još uvijek osjetim grumen jer nije mala kuglica neho grumen kao omanji kamen. Pa masiram i forsiram tu ciku.
    I danas ide zelje svuda kuda i ja.
    Lucy ne znam zakaj te boli nakon podoja. Provjeri cikice da i ti nemaš zastoj kao i ja ??? Žao mi za lošu noć... Kavica nek ti pomogne.
    Nivami 😘😘😘 taj tvoj kinder surprize je baš dobar ❤️❤️❤️
    Ja već u zaostatku čitam vas umjesto da djeci slažem doručak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Rujan 2018. 08:42

Dobro jutro ljepotice.. Nama noć prošla ok, spavali od 21h do pola 9 sa 4 buđenja.. Sad papa opet, a ja jedva čekam se dić i kavu skuhati..
    Nadam se da ćemo sve imati dobar dan, bez grčeva, nespavanja i plača...

japanka
    25. Rujan 2018. 08:54

Jutro svima!
    Moja bebica sinoc malo zafrkavala, budila se cesto i nacicavanje non stop. Evo jos je i sad prikacena iako mislim da nema vise ni kapi 
    Lucy je li mozda bebi bijel jezik? Od soora moze boliti cika isto... 
    bebice su medene  ja ne smijem slati slikice, muz ne da 
    svima zelim super dan! 

pharmamma
    25. Rujan 2018. 09:22

Jutro svima 😘 
    6xmama i masen 😍😍😍 preslatko i bravo za Beatu kako lijepo raste ❤️
    Franova super da nije slijepo crijevo,nadam se da će mu se smiriti..
    Kod nas već druga noć s cickanjem svaka 2 sata,bas me to umori..taman se navikla na onaj tempo od 3-4 sata noću i sad ovako..nadam se da je samo neka faza..jučer prijepodne me počastila s 2 sata u komadu pa sam i ja prespavala s njom,ali sam zato platila popodne..opet nikako zaspati i samo cendranje i plač 😩
    Ivy nadam se da ćete uspjeti čim prije riješiti kvrgu 
    Lucy probaj provjeriti za soor,možda je to 
    Nadam se da će dan biti bolji jer smo danas same do kasno popodne..želim svima sto vise spavanja i što manje plača 😉

baarbaraa29
    25. Rujan 2018. 09:44

MaSen, 6xmama princeze slatke! Ja sam to s majicim probala, ali nase dijete je izvan svih standarda, nikakve internet fore ne prolaze. Al nikakve.
    Ah prehlade! "ljepsa" strana jeseni/zime 🙄 Franova, Ivy samo krkacina sa limunom, cajem.. Franova kako veliki malac?
    Kad smo kod teme dojenja (gle cuda 😄) mene cesto boli lijeva dok iz desne sisa i obratno 🤔
    Ja cu inace svoje dijete morat ruzit na najjace jer dok ga pohvalim katastrofa! Nocas skoro nismo oka sklopili! A nis ga ne boli! Samo da je nosanje. Ni vreca stiskalica vise me pomaze. Iako od petka je promjenio 3 mjesta boravka i spavanja. Kod mojih, kod nas u stanu i sad ovdje u Njem.,a svugdje je kod kuce 😊
    Danasopet na vjezbice. Cisto me strah kakav ce bit nakon jer inace pozvjeri poslje njih, a tek sad..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• sanela007
    25. Rujan 2018. 09:49

Jutro mame!
    Mi zaspali oko 20h kao i obicno, i probudili se jutros u 7:30. Imali smo budenje u 22:30, u 01:30, 04:30 i onda do 6:00 nismo zaspali. Cendra cendra, nervozan spava mu se a ne moze zaspati. Jesu i vasi tako teski da zaspu? Treba mu sat vremena da zaspi :/ 
    Kad smo se probudili malo smo pricali u krevetu, pa smo u kindicu gledali igracke kako se vrte dok mama nije pospremila krevet, presvukla se i umila, te preselila sve stvarcice u dnevni boravak. U boravku smo bili u viperu dok je mama doruckovala, i onda smo se malo u boravku igrali, bili na trbuscicu, i sad smo zaspali ali isto malo tezom mukom.
    Poceo mi se zadnjih dana onako zakasljavati suho, kao da se hoce poceti smijati ili nesto gugutati ali se onako zakaslja kao da glasno i teze dise (ne znam kako da to opisem). Ne znam da li da zovem pedicu... nos mu je zastopan jos od rodenja. Imamo 3,5 mjeseca skoro.
    Mi smo poceli prekjucer grijati, hladno za poludit. A sad borba sa suhim zrakom. Kako se vi nosite sa suhim zrakom,sto sve stavljate na radijatore?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.