Ena eventualno da probaš Novalac NF,to je onaj za jako gladne bebe 🤔 a Mihael bas je mali gladus
Ako ima ko savjet vezano za dojenje pls help.Znaci beban vec dva tri dana skoro nista ne spava po danu (zaspe 10ak min pa se probudi) i iscucla me zivu. I od toliko nacicavanja ja i dalje nemam dovoljno mlika za cjelodnevno cijedjenje sta je valjda i normalno...i kako sad ne ubacit bocu kad te cucla cili dan a i dalje je gladan? Triba ga pustit da place od gladi ili sta?
Sry na tonu ali totalno san nadrkenzi jer san se toliko trudila uspostavit samo dojenje a sad moram bocu opet davat 😰
Ako ima ko savjet vezano za dojenje pls help.Znaci beban vec dva tri dana skoro nista ne spava po danu (zaspe 10ak min pa se probudi) i iscucla me zivu. I od toliko nacicavanja ja i dalje nemam dovoljno mlika za cjelodnevno cijedjenje sta je valjda i normalno…i kako sad ne ubacit bocu kad te cucla cili dan a i dalje je gladan? Triba ga pustit da place od gladi ili sta?
Sry na tonu ali totalno san nadrkenzi jer san se toliko trudila uspostavit samo dojenje a sad moram bocu opet davat 😰
Ja ti ne dajem bočicu (iako sam par puta već bila u nqpasti) ali moj plan je bio podojiti jednu i drugu cicu ako urla ponuditi bočicu pa ako je gladan će popiti ako nije onda je nešto drugo. Ili mu nije ništa pa mu se plače jer je loše volje.
Ugl normalno da si nadrkana i da ti je teško jer je teško slušati ih kako plaču pogotovo kad plaču stalno. Drž se i držim fige da će se uskoro smiriti.
😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dinosaurus ponudis jednu pa drugu sisu i onda bocicu...tak ja nekada navecer i vecinom pije...tak da sam imala cak griznju savjesti zasto ranije nisam to uvela jer ocito moze jos...
Mi obavili uzv sve ok hvala bogu bar nesto...kupila si isla pastile nadam se da Ce pomoci jer sad sam se derals na starijeg tako da sam jos vise poderala grlo...u sto sam danas lose volje pa cudo jedno...
Ena bas mi je zao sto se muci nadam se da ćete sto prije naci rjesenje
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Danas je i moj prikopčan na cicu i spavanje max 10 minuta... Ali sam mu dala jednu bočicu danas i tak je vukao kao da 10 dana siroče nije jelo 😥😣
Glava me rastura, nadam se da će noć biti lakša, ali kako je krenulo..sumnjam..🙈
kako znate da vam je cica skroz prazna? Jel tako sta beba ne guta vise nista ili kad stisnete nista ne izlazi ili kako? Mene samo strah da mi psiha ne blokira protok nakon ovoliko sati cicanja 🙄
Hvala cure na savjetima i ohrabrenjima 😘
kako znate da vam je cica skroz prazna? Jel tako sta beba ne guta vise nista ili kad stisnete nista ne izlazi ili kako? Mene samo strah da mi psiha ne blokira protok nakon ovoliko sati cicanja 🙄
Hvala cure na savjetima i ohrabrenjima 😘
Ne znam dal mi je cika prazna. Moj toliko cica da su rijetko kad pune i tvrde kao na početku. Ali ja uvijek kad stisnem bradavicu ide mlijeko pa si uvijek mislim da ima.
Ne znam koliko ste stari (nema tickera) ali možda ste u skoku.
Ali za smirenje psihe i da se idblokiraš daj mu ad... Baš kaj franova veli niš mu neće biti od jedne bočice ad-a.
Franova super za kukove.
Znam da ti je teško i da si kratkog fitilja ali proći će. 🤞🤞 Da pomognu pastile i da sutra bude već lakše..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dinosaurus i mi to radimo tako jer me preko dana izmuze i navecer je nervozan i popije 90 ml. Ja sam se trudila 7 dana s cicom nespavanje mali vristi i trebalo mu je jos a i imala sam manje mlijeka nego po danu i cice su mi bas onako mlohave. Mi imamo grčeve evo svaki dan u 20 počinje drama, molim vas neki savjet kako da slusam ovo urlanje😭😭😭😭😭 ne moguuu
💙Bartol💙
Ja sam čitala da se navečer jednostavno svima stvara manje mlijeka. Ja taj problem rješavam tako šta mu par sati prije spavanja češće dajem jest. Ako mi inače jede svaka 2:30 sata, od 17h popodne jede svako 1:30.
Ivy,Ena,Franova znam da su vaša djeca tu negdje kao moj..jesu vam se počela okretati s leđa na trbuh? Moj se prije okretao na bok, a zadnjih par dana je počeo na trbuh ali to toliko grozno izgleda, cijeli se izvija...strah me gledati ga tako nemam pojma jeli to normalno dok još ne uvježba se da se tako muči i izokreće :/ svašta sam na Googleu pročitala oko tog izvijanja sad mi je muka. Samo što moj to ne radi stalno nego samo kad se želi okrenut
U cetvrtak nam je tocno misec dana.
Danas je od 14h na cici, pauze su bile doslovno po 15min kad bi zaspa i odma se probudio.
Niie uopce bilo vrimena da mi se cicke opet napune a zalihe nemaju bas di stat obzirom da imam male cice 😀 Dala sam mu bocu sad. Popio skoro 90ml bez beda.
Btw danas smo imali nezgodicu sa kakom kad smo isli mjerit temp 😁 dakle ako ima neko problem da beban ne kaka stavite toplomjer u guzu i podignete noge i wuhuu leti kaka u zid,zavjese i sve sta je bilo blizu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji