Babyblue predivna 😍😍 i čestitke na 4 tjedna i super za spa tretman 😁
Ena nadam se da će sad bit bolje Mihaelu 😘🤗 ja sam kupila NAN sensitive i dobio je 2 bočice do sad i nisam vidjela da mu smeta.
Meni je Ian zaspao jučer u 23:30 i probudio se u 3:15 za sisu, zaspao i spavao do 7:10. Pojeo, presvukli se, igrali se malo i smijao mi se a bio budan (jel prerano za to??) i u 8:40 zaspao do 10:25. Tako da sam ful naspavana što mi je i trebalo jer me malo grlo zateže i glava 😣😣
Nama je danas mjesec dana, sutra imamo prvi pregled 😁 pa evo jedne slikice, rekli bi moj muž i tata u zatvorskoj robi 😂😂
Babyblue malac je divan 😍 Cokica Ian bas izgleda ko gospodin od 2 3 mjeseca 🤗🤗super za spavanje.. Jel jedino meni svaki dan kao pharma??
😂😂Moj se budi svakih sat i pol za cicku po noći.. Ja kad vidim ovo spavanje u komadu hmm kakoo? Pisala ja prije post al me izbacilo radi radova na stranici i sad ne znam vise sto sam pisala. Ima koja mama da je koristila za grčeve mylicon kapi?
💙Bartol💙
Natipkala toliko toga i onda bas nesto nece objaviti
Uglavnom meni noc koma ali mali je super spavao hvala bogu...isla u grad kupovati materijal za centralno,a prije toga jos uspijela ispeci cijeli prst na peci...nisu ovo moji dani😋
Sve bebice redom su divne 😍😍
Ena nadam se da Ce vas Nan rijesiti muka 🙂
Ivy jesi izljecila cicku?
Maja ma ja sam to sve prestala davati jer a kad sam davala nekad bih bila sigurna da mu je pomogao espumisan nekad mi se činilo da se jos vise napreze....
Pharma ajme bas koma noc...probaj navecer dok pocica malo ponuditi mozda upali i dobijes koji sat odmora...
Babyblue ma ne hvali kad spava niiikada 🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Babyblue bravo za spa tretman..nama sad stvarno vrijedi ona malo mi za srići triba 😁😁
Cokica slatkiš 😍 čestitke na mjesec dana 😊 i moja se počela smješkati s nekih mjesec dana,a s mjesec i pol se bas onako široko smijala,pogotovo mobilu kad se vrtio i svirao 😁
Franova nadam se da će ti ubrzo biti bolje 🤞
Meni će danas biti jutro za odmor,imamo baku cuvalicu..tako da sam ja oprala kosu,prošetala do bipe i dućana,bas mi je dobro došlo..sva sreća da s mojom mamom hoće biti,svekrvi se skoro obavezno rasplače
Cokica presladak je!
Ja stalno odgadjam pranje kose 😣 nadam se danas ulovit kad muz bude kuci predvece vremena
Cokice, preslatki je💙… Sretnih vam mj.dana 🎉!
Ja sam danas dobila svoj prvi osmijeh 😍, srce mi ko kuca 😍!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokice, preslatki je💙… Sretnih vam mj.dana 🎉!
Ja sam danas dobila svoj prvi osmijeh 😍, srce mi ko kuca 😍!
Awww,to je nešto prekrasno😍😍😍😍😍🙂🙂🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji